خب یه جایی که خیلی از دوستان گرفتن و راضی بودن ... (از جمله خودم) .. فروشگاه دیجیتال بود .. طبقه اول (همکف؟) ... میشه تقریبا کنار پله برقی و کافی شاپ به نوعی .. عجب آدرسی دادم !
خب یه جایی که خیلی از دوستان گرفتن و راضی بودن ... (از جمله خودم) .. فروشگاه دیجیتال بود .. طبقه اول (همکف؟) ... میشه تقریبا کنار پله برقی و کافی شاپ به نوعی .. عجب آدرسی دادم !
نه هیچ مشکلی پیش نمیاد..اصولا باید تو حالت Sleep بره به جای خاموش شدن!!روشن شدنش هم یک کم وقت میگیره..
دیروز رفتم پایتخت هیچ مغازه ای تو ویترینش 2g نذاشته بود در حالی که آیفون تری جی خیلی زیاد شده
پس کی میاد تو ایران؟ چرا اینقد لفتش میدن؟
آقا ....من هنوز نفهمیدم که آیپود تاچ جی پی اسش کار میکنه یا نه .. از تمام کسایی که داند می خوام که امتحان کنن و نتیجشو بگن و اگر امکانی هست یه عکس کوچولو ازش بگیرن...
ممنون
مگه جی پی اس داره؟
تو سایت اپل و تو مشخصاتش اسمی از جی پی اس نیاورده و منم فقط از شما این قضیه رو شنیدم........ کلا بعید میدونم..........
دوست من توی خارج از کشور می فهمه تو کجایی ولی توی ایران نمی فهمه. من هر بار پیدا کردم نمی تونه پیدام کنه
این یعنی چاَ؟؟؟؟(شوخی!!!)من هر بار پیدا کردم نمی تونه پیدام کنه
بله - ظاهرا تاچ نسل دوم گیر نمیاد ..دوستانی که رفتن پایتخت هم چیزی رصد نکردن ... این چیزا واقعا به شانست بستگی داره ؛ مثلا هفته دیگه میری یکی داره ؛ حالا شاید روز بعدش نداشته باشه ..
در حال حاضر این قابلیت رو نداره .. قبلا بحثش شده .. "شایع" شده که (شاید) با نسخه 64 گیگابایتی اش gps هم بیاد ...
البته فک نکنم به این زودی ها 64 گیگا بایتی یا اساسا از نشخه جدید خبری باشه، چون هنوز تو جی هم کامل وارد بازار های جهانی نشده
این یعنی هربار تلاش کردم پیدا نشد. شرمنده تند نوشتم بعدا هم چک نکردم
ببخشید
دوستان چند تا سوال دارم:
1) با توجه به حرفای شماها که جی پی اس نداره پس چطوری جای آدم ها رو پیدا می کنه (منظورم تو کشورهای خارجیست)
2) اگه بخوایم یه فیلم دی وی دی رو با تمام chapter ها و زیر نویس توش بریزیم چطوریه؟ چون گویا می شه و در اون صورت دگمه هایی نمایش داده می شه که می تونی توش chapter رو انتخاب کنی یا زیرنویس رو فعال یا غیرفعال کنی!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)