تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 70 اولاول ... 678910111213142060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 700

نام تاپيک: Diablo III

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

این Diablo II عجب ضد حالیه این رزولوشنش ثابت 640x480 هست تو مانیتور من در حد فاجعست بازی تو اکسپنشنش تازه رزولوشنش رو کردن 800x600 خیلی بده نمیشه بازی کرد .

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

این Diablo II عجب ضد حالیه این رزولوشنش ثابت 640x480 هست تو مانیتور من در حد فاجعست بازی تو اکسپنشنش تازه رزولوشنش رو کردن 800x600 خیلی بده نمیشه بازی کرد .
    نه برا من خیلی خوبه ...

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

چند تا Art جدید :

عکس در اندازه بزرگ :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از Bracket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض پاسخ Jay Wilson به petition هواداران دیابلو

از طراحی هنری رنگارنگ دیابلو 3 خوشتان نمی آید؟چه قدر بد!چون تغییری در کار نیست.
    لید دیزاینر دیابلو 3 امروز طی مصاحبه ای اعلام کرد که علیرغم petition آنلاین در اعتراض به کارگردانی هنری بازی که به امضای 52000 هوادار دیابلو رسیده است،طراحی هنری بازی تغییری نخواهد کرد.متن مصاحبه پیش روی شماست

Jay Wilson مصاحبه ی خود را این چنین آغاز کرد:"هیچ بازگشتی به عقب در کار نیست.ما،تیم هنری و بلیزارد از سبک هنری بازی خشنودیم و آن را تغییر نخواهیم داد."

ویلسون توضیح داد که هنگامی که او،دو سال و نیم پیش به پروژه اضافه شد،دیابلو 3 از نظر ظاهری تقریباٌ همان چیزی بود که هواداران شماره های قبلی می خواستند:تاریک همراه با تم خاکستری و قهوه ای.اما استفاده از رنگ های تیره سبب می شد که در هنگام تبدیل بازی از نمای 2 بعدی به 3 بعدی،گیم پلی بازی لطمه ببیند.کارگردانی هنری قبلی بازی "ظاهری سیاه و مدرن" داشت اما تمیز دادن دشمنان از محیط را دشوار می کرد."وقتی 30 موجود از 4 یا 5 تیپ مختلف روی صفحه وجود داشته باشد یکی از فاکتورهای مهم این است که بتوانید کارکترها را به خوبی از هم تشخیص دهید و این کار باید خیلی سریع انجام بگیرد.وقتی هم محیط و هم موجودات خاکستری اند این کار امکان پذیر نیست."

بعد از مشورت فراوان با تیم سازنده،آنها در نهایت تصمیم گرفتند که از طراحی هنری پر رنگ تری استفاده نمایند،همانی که در عکس ها و تریلرهای بازی می بینیم(و طراحی نهایی،بر طبق گفته های ویلسون).یکی دیگر از اهداف ویلسون و تیمش در استفاده از طراحی هنری رنگارنگ این است که محیط دیابلو 3 خسته کننده نباشد:"ما با بازی هایی با تم تاریک مشکلی نداریم.اما این گونه محیط ها بهتر است برای بازی های کوتاهتری مثلاٌ بازی های ژانر FPS که گیم پلی ای 5 تا 6 ساعته دارند به کار رود.دیابلو 3 گیم پلی ای چند صد ساعته دارد و استفاده از رنگ های تیره برای یک چنین بازی ای سبب می شود که خیلی زود برای شما کسل کننده شود.تعداد بسیار زیادی بازی هایی با تم خاکستری و قهوه ای در بازار موجود است که بسیاری از آنها photo realistic اند و می توانید آنها را تجربه کنید."

ویلسون سپس درباره ی دغدغه های منتقدانی که طراحی هنری دیابلو 3 را شبیه WoW می دانند و آن را از مشکلات بازی بر می شمرند توضیح داد.ویلسون این موضوع را نکته ای منفی نمی داند:"فکر می کنم این برای ما غیر ممکن است که از سایر آثار خود تأثیر نپذیریم.بین WoW و دیابلو 3 شباهت هایی وجود دارد و این از نظر من هیچ اشکالی ندارد.طراحی هنری دنیای WoW کارتونی تر از آن چیزیست که ما می خواستیم،اما از نظر المان های موجود برای خلق یک دنیایی که بتواند شما را تا مدت ها سرگرم کند WoW نکات آموزنده ای در خود دارد.ما می خواستیم از طراحی هنری ای استفاده کنیم که حس بلیزارد را به بازیبازها منتقل کند و به همین دلیل در چندین مورد از WoW الهام گرفتیم.من تصور می کنم که بازیبازها در مقایسه ی دیابلو 3 با WoW اغراق کرده اند.اما حالا این سوال مطرح می شود؛آیا ما تحت تأثیر WoW قرار گرفته ایم؟البته که جواب مثبت است."

یکی دیگر از مواردی که طرفداران به ان اشاره کردند،حذف light radius(شعاع نورانی) کارکتر بازیباز است.چون که تعدادی ازمحیط های شماره های قبلی دیابلو بسیار تاریک بود،کارکتر بازیباز یک دایره ی نورانی در دور تا دور خود داشت که در مشاهده ی عمق سیاهچاله ها به بازیباز کمک می کرد.ویلسون گفت که تیمش تمامی تلاش خود را برای بهره گیری از این سیستم به کار گرفت اما light radius با موتور سه بعدی به خوبی همخوانی ندارد:"light radius با محیط های دو بعدی تناسب بیشتری دارد تا با محیط های سه بعدی.ما به این نتیجه رسیدیم که برای اینکه زیبایی بازی لطمه نخورد به منابع نوری بیشتری احتیاج داریم."اما همه ی اینها به این معنی نیست که light radius محبوب،در دیابلو 3 حضور نخواهد داشت."نه در تمامی سیاهچاله ها،اما در تعدادی از آنها light radius به کار خواهد رفت.من فکر می کنم بازیبازها این افکت را از یک یا دو مکان شماره های قبلی به یاد دارند در حالیکه آنها فراموش کرده اند که در 90 درصد محیط های دیابلو 1 و 2،light radius وجود نداشت.چنانچه ما سیاهچاله ای را بیابیم که در آنجا استفاده از این افکت سبب لذت بخش تر شدن گیم پلی و زیباتر شدن ظاهر بازی شود حتماٌ از این سیستم استفاده خواهیم کرد.این تفکر که تیم سازنده علاقه ای به استفاده از light radius ندارد تفکر درستی نیست.ما فقط در صورتی از این افکت استفاده نخواهیم کرد که به گیم پلی یا ظاهر بازی خدشه وارد کند."

مجموعاٌ ویلسون و تیمش از ظاهر بازی کاملاٌ رضایت دارند.ویلسون به خوبی می داند که او و تیمش نمی توانند همه را راضی کنند:"من نمی دانم که ما می توانیم بازیبازهایی که از کارگردانی هنری بازی رضایت ندارند را متقاعد سازیم یا نه.این افراد مطمئناٌ از نظر سایه پردازی،دیابلو 3 را همان قدر تاریک خواهند یافت که شماره های قبلی بوده اند و یا حتی تاریک تر از آنها و من فکر می کنم که این موضوع برای راضی کردن آنها کافی باشد.من فکر می کنم وقتی بسیاری از این افراد دیابلو 3 را بازی کنند و تأثیر طراحی هنری جدید را بر گیم پلی بازی ببینند نظرشان تغییر کند؛نه همگی آنها و مشکلی هم از این بابت وجود ندارد.ما می دانیم که نمی توانیم همه ی بازیبازها را راضی کنیم."

ویلسون همچنین قول داد که محیط های بازی در سیر مراحل ساخت بازی تاریک تر و سیاه تر از این شود(آن چیزی که اکنون دیده می شود مراحل ابتدایی ساخت بازیست) و تیم سازنده هنوز در صدد "پر کردن محیط بازی با انواع و اقسام جسد های رها شده،اسکلت های خوفناک و چیزهایی شبیه به این" است.

و در مورد تاریخ انتشار دیابلو 3،ویلسون جمله ی معروف بلیزارد را تکرار کرد:"دیابلو 3 وقتی منتشر می شود که ساخت آن به اتمام برسد."

منبع:
    کد:
    Last edited by sasanjfr; 02-08-2008 at 09:16.

6. 6 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

اینم دو والپیپر جدید:
    کد:
    رفتی از GW لینک آوردی؟! به چه دردی می خوره باید اکانت داشته باشی تا بتونی ازش استفاده کنی این جا هم که هیچ کی نداره....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ببخشید میشه این بازی را تک نفره بازی کرد؟ یعنی قسمت داستانی داره

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

ببخشید میشه این بازی را تک نفره بازی کرد؟ یعنی قسمت داستانی داره
    وا ! این بازی کلا مهمترین بخشش بخش داستانیه... که چند صد ساعت گیم پلی داره . بخش آنلاین به نام battle.net هم داره

در آغاز فعالیت Arcane's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

بابا بلاخره یکی پیدا میشه که تاریخ رلیزشو بدونه؟
    یکی میگه 2011 میاد یکی میگه 2008 میاد!یکی میگه 4ساله شروع کردن یکی میگه 4ساله تموم کردن!یکی...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بابا بلاخره یکی پیدا میشه که تاریخ رلیزشو بدونه؟
    یکی میگه 2011 میاد یکی میگه 2008 میاد!یکی میگه 4ساله شروع کردن یکی میگه 4ساله تموم کردن!یکی...
    فعلا تاریخ دقیق انتشار بازی مشخص نیست و توسط سازندگان اعلام نشده.
    هرگونه تاریخ انتشاری که تا به حال گفته شده همگی از روی گمان و حدسه.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

البته فکر نکنم تا 2010 نیاد!!بازی را 4 ساله دارن میسازن و احتمالا میمونه برای 2009 !!
    من یک ویدیو گیمپلی از بازی دیدم خارق العاده بود!!گرافیکشم زیباست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •