تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 239 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 2390

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avast ← راهنمای تاپیک در پست اول

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

اون دیگه به خود شما بستگی داره می تونی روی هر چند دقیقه که بخوای قرارش بدی.
    سیاوش جان من از Avast استفاده نمیکنم اما اون طوری که اطلاع دارم در نسخه مجانی محدودیت هایی در تنظیم
    کردن زمان آپدیت آنتی ویروس وجود داره و نمیشه اون رو مانند نسخه پرو تنظیم کرد. یعنی نمیشه که طوری تنظیم
    کرد که هر 2 ساعت آپدیت بشه. مانند نسخه های مجانی AVG و Avira .

شما که از این آنتی ویروس استفاده میکنید لطفا بیشتر توضیح بدید. ممنون.

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

چرا میشه . توی قسمت detail مربوط به بخش آپدیت می تونید تعیین کنید که هر چند دقیقه یک بار آپدیت بشه. البته معمولا روزی 2 بار یا حتی بعضی وقت ها روزی 3 بار آپدیت می شود ولی با این حال می تونید خودتون زمان آپدیت رو محدود کنید که البته به نظر من اصلا کار عاقلانه ای نیست.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

چرا میشه . توی قسمت detail مربوط به بخش آپدیت می تونید تعیین کنید که هر چند دقیقه یک بار آپدیت بشه. البته معمولا روزی 2 بار یا حتی بعضی وقت ها روزی 3 بار آپدیت می شود ولی با این حال می تونید خودتون زمان آپدیت رو محدود کنید که البته به نظر من اصلا کار عاقلانه ای نیست.
    ممنون. پس با این وجود نسخه مجانی Avast از نظر تنظیمات آپدیت روزانه به صورت ساعتی فرقی با نسخه پرو نداره و
    این یک مزیت نسبت به نسخه های مجانی دیگر آنتی ویروسها میشه. چون مثلا نسخه های مجانی Avira Antivir و
    AVG هر روز فقط 1 بار آپدیت میشه. این مقدار رو میشه بیشتر کرد اما کمتر نمیشه. یعنی نمیشه کاری کرد که هر
    23 ساعت یک بار آپدیت بشه.

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

البته به نظر من تنظیم دستی آپدیت اصلا کار درستی نیست. شما باید اجازه بدید که خود برنامه هر وقت لازم بود خودش رو آپدیت کنه. حالا این کار ممکنه هر 2 یا 3 روز یه بار انجام بشه یا ممکنه روزی 3 بار انجام بشه.

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام....راستش نمیدونم انتی ویروس به این خوبی چرا اینقدر کم ازش استفاده میشه..
    دوستان کسی میدونه اپدیتهای avast کجا ذخیره میشه که اگه یه دفع بخوام ویندوز رو عوض کنم دیگه نیاز به اپدیت نداشته باشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

شاید این تنها نقطه ضعف این آنتی ویروس باشه که جایی رو برای ذخیره آپدیت هاش پیش بین نکردن. چون من هر چی محل نصبش رو نگاه می کنم فولدری برای آپدیت نمی بینم.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام....راستش نمیدونم انتی ویروس به این خوبی چرا اینقدر کم ازش استفاده میشه..
    دوستان کسی میدونه اپدیتهای avast کجا ذخیره میشه که اگه یه دفع بخوام ویندوز رو عوض کنم دیگه نیاز به اپدیت نداشته باشه؟
    برای آپدیت آنتی ویروس بصورت آفلاین کمپانی Avast یک فایل آپدیت رو همیشه بر روی سایتش بصورت بروز شده
    به تاریخ اون روز قرار میده. این فایل بصورت exe است و برای آپدیت کردن آنتی ویروس خود فقط کافیه که اون رو بر
    روی سیستمی که Avast v4 از قبل بر روی اون نصب بوده اجرا کنید. خودش اتوماتیک شروع میکنه به آپدیت کردن
    آنتی ویروس.

این فایل که VPS Update نام داره رو میتونید از طریق هر شیوه ای که خواستید به کامپیوتر های دیگه انتقال بدید و
    آنتی ویروس Avast رو آپدیت کنید. این فایل اپدیت هم برای نسخه مجانی و هم برای نسخه پرو کار میکنه و فرقی
    نمیکنه که شما از کدام نسخه استفاده میکنید چون نسخه پرو و نسخه مجانی محتوای آپدیت دیتابیسشون یکیه و
    کلا از یک انجین استفاده میکنند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

میدونم مهران جان ولی امروز که خواستم اپدیت کنم همین فرمایش شما رو انجام دادم و رفتم سایتش و فایل اپدیت ور گرفتم و نصب کردم..17 مگ با دیال اپ ! ..بعد اومدم نصب کنم گفت که انتی ویروس شما اپدیته و دوباره گفت باید وصل شه اینترنت و اپدیت بشه اونم 17 مگ...خلاصه انلاین اپدیت شد و الان تا این ساعت به روزه انتی ویروس(دنیایی ارزش داره همین)..در ضمن من اون فایلی رو که از سایت دانلود کردم ورژن دیتابیسش از اونی که انلاین اپدیت کرد قدیمی تر بود و همین واسم جالب بود..

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام...دوستان این vrdb چیه ؟...همین که ایکونش شکل i هستش...مرسی..

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام...دوستان این vrdb چیه ؟...همین که ایکونش شکل i هستش...مرسی..

محمد رضا جان امکانش رو داری که یک عکس از شکل آیکون اینجا بزاری؟ اگر گذاشتی با موس برو ببین برای اون آیکون
    چه توضیحی میده اون رو هم اینجا بنویس. در ضمن کلیک راست هم بکن روش و توضیحات و یا گزینه هایی رو که این
    آیکون داره در صورت امکان اینجا بنویس.

تا اون جایی که من یادمه این آنتی ویروس بعد از نصب 2 تا آیکون در System Try داره که میشه اون 2 تا آیکون رو یکی
    کرد و فقط یک آیکون رو نشون بده. اما خوب چون خیلی وقته استفاده نکردم دقیقا نمیتونم بگم که منظور شما همین
    آیکون است یا نه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •