منظورت از اینکه میگی همه میدونن ؟ کیو میگی
یعنی میگی 99 ps1 از pes2008 بهتر بود...
به نظر من این حرفو باید تو کتاب رکورهای جهان ثبت کرد.
منظورت از اینکه میگی همه میدونن ؟ کیو میگی
اگه اشتباه نکنم 3 ماه قبل از انتشار 2008 . البته ساکر 2007 نسخه جدیدی نبود ! بلکه اصلاحی بر ساکر 6 بود .ساکر 2007؟این نسخه کی اومده که ملت بی خبرن؟
![]()
منظور من از نسل جدید Next-gen نبود ! منظورم این بود که ابتکار جدیدی داشته باشه و با قبلیا فرق بکنه ! می بینید که نوشتم نسل جدید .. ، ننوشتم که نسل بعد.بارها گفته شده، الانم میگم که خوده PES2008 نسل بعد بوده و PES2009 هم ادامه راه اونو میره.![]()
بستگی داره بهتر بودن یه بازی فوتبال را به چه چیزی ببینی !منظورت از اینکه میگی همه میدونن ؟ کیو میگی
اگه برای شما گرافیک مهم باشه ، 100 البته که 2008 بهتر از همش هست !
اما کسانی که بازی های فوتبال را بازی می کنند به چیزای دیگه ای (مثل گیم پلی - دریبلینگ ....) توجه می کنند و گرافیک در رده های بعدی هست ....
یه چیزی بهت میگم قول بده به کسی نگی
گیم پلی مهمترین چیز در بازی است و تو ساکر 8 به نظر من تا حالا بهترین گیم پلی بود.
اگه منظورت اینه که گیم پلی ساکر 6 از 8 بهتر بود.............
و اینو ساکر 8 تا حالا بهترین گیم پلی از بازیهای ساکر داره.
فوتبال به اين مهمي را نميدونستي كه اومده ؟ساکر 2007؟ این نسخه کی اومده که ملت بی خبرن؟
اين عكسو نگاه كن :
به نظر من بهترين فوتبال Pc همينه
![]()
Last edited by golmohammadi; 30-06-2008 at 17:00.
فک نکنم نیازی به بحث باشه.چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟ساکر 2008 بازی شکست خورده هست.اینو از امتیازا و میزان فروشش میشه فهمید.بماند که خود بچه ها همه نظرشون همینه.شاید تو کل تاپیک ساکر 2008 فقط 10 نفر اومدن از بازی تعریف کردن
گیم پلی اش که افتضاح بود.حرکت بازیکنا هم که بماند.باگم که دیگه نگو![]()
کاملا تائید میشه!!فک نکنم نیازی به بحث باشه.چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟ساکر 2008 بازی شکست خورده هست.اینو از امتیازا و میزان فروشش میشه فهمید.بماند که خود بچه ها همه نظرشون همینه.شاید تو کل تاپیک ساکر 2008 فقط 10 نفر اومدن از بازی تعریف کردن
تا وقتی که ساکر اون دریبل های بچه گانه و شوت های سر ضرب مزخرف و گزارشگر و لیسانس.... رو درست نکنه مالی نیستش.
به نظر من تو فوتبال اول گیم پلی دوم گیم پلی و سوم گرافیک و چهارم صدا گذاری پنجم لیسانس ششم کریر( مستر لیگ به قول ساکر) باحال که بشه تحملش کرد و منو های جذاب...
درسته !فک نکنم نیازی به بحث باشه.چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟ساکر 2008 بازی شکست خورده هست.اینو از امتیازا و میزان فروشش میشه فهمید.بماند که خود بچه ها همه نظرشون همینه.شاید تو کل تاپیک ساکر 2008 فقط 10 نفر اومدن از بازی تعریف کردن
آقا بحث با شما بی نتیجه هست !یه چیزی بهت میگم قول بده به کسی نگی
گیم پلی مهمترین چیز در بازی است و تو ساکر 8 به نظر من تا حالا بهترین گیم پلی بود.
اگه منظورت اینه که گیم پلی ساکر 6 از 8 بهتر بود.............
و اینو ساکر 8 تا حالا بهترین گیم پلی از بازیهای ساکر داره.
شما همینطوری فقط حرف خودتونو می زنی .... نه دلیلی نه چیزی ! فقط سلیقه ؟ ....
خوب پس از نظرات كاربران تو همين تاپيك هم ثابت ميشه كه Soccer 2008 محصول خوبي از آب درنيومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)