قدرت 6 از 10
به نظر من زیاد سبک نیست که میگند ؛ ناد 32 سبک تره
سازگاریش را هم من تست نکردم
یکی دو بار نصب کردم که حذفش اعصابم را خورده کرده و به هیچ صراطی مستقیم نشده
باید تست کنید خالی از لطف نیست در کل
قدرت 6 از 10
به نظر من زیاد سبک نیست که میگند ؛ ناد 32 سبک تره
سازگاریش را هم من تست نکردم
یکی دو بار نصب کردم که حذفش اعصابم را خورده کرده و به هیچ صراطی مستقیم نشده
باید تست کنید خالی از لطف نیست در کل
سلام
Webroot SecureAnywhere Antivirus مشتمل بر Webroot AntiVirus و Spy Sweeper می باشد.
برخی از قابلیتهای Webroot :
Windows 8 compatible
Blocks viruses, Trojans, spyware, rootkits, and other malware threats
Scans your entire PC in about two minutes
Stops unknown threats based on suspicious behavior
Continually updates itself so it’s always current and you don’t have to download updates
Prevents malicious programs from changing your security settings
Identity Shield watches shopping and banking sites
Firewall and network connection monitor
Blocks phishing attacks
Runs scans automatically or schedules them to run whenever you want
شما میتونید نسخه آزمایشی 180 روزه Webroot SecureAnywhere را از لینک زیر دانلود کنید،اونم با حجم کمتر از یک مگابایت !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by *Batman*; 30-11-2012 at 18:11.
استفاده از برنامه Webroot SecureAnywhere Complete را چگونه ارزیابی میکنید؟ایا امنیت مناسبی دارد؟
توضیحی در مورد برنامه:
یک برنامه بسیار قدرتمند و کم حجم در زمینه محافظت از کامپیوتر , تلفن های همراه و دیگر دستگاه های جانبی می باشد. شما با کمک این برنامه براحتی می توانید سیستم خود را در برابر تمامی حملات احتمالی ایمن کنید. این برنامه می تواند تمامی اطلاعات مربوط به کلمات عبور , کارتهای اعتباری و دیگر فایلهای محرمانه شما را کدگذاری کند و به این ترتیب دسترسی هکران و افراد سودجو را از سیستم شما کوتاه کند. البته تمامی قابلیت های این برنامه به همین جا ختم نمی شود. این برنامه با در اختیار داشتن فایروال و سیستم مانیتورینگ اتصال شبکه قادر به بلوک کردن ویروس ها، تروجان ها، جاسوس افزارها، روت کیت ها، و تهدیدات امنیتی دیگر می باشد که می تواند کامپیوتر شما را در حدود دو دقیقه اسکن کرده و تهدیدات ناشناخته را بر اساس رفتار مشکوک آن ها متوقف کند. همچنین بلوک وب سایت های مضر و توقف تماس های ناخواسته و پیام های متنی در گوشی های آندروید، تضمین امنیت معاملات آنلاین و اطلاعات مالی برای خرید امن تر و بانکداری در کامپیوتر و تلفن های همراه، بکاپ خودکار فایل ها تا ۳۰ گیگابایت فضای ذخیره سازی آنلاین و هماهنگ سازی فایل ها و پسوردها در رایانه شخصی و دستگاه های تلفن همراه شما و امکان حذف فایل های شما بدون امکان بازیابی از دیگر مواردی است که ادر اختیار کاربران خود قرار می دهد.منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by amin tala; 13-11-2012 at 16:01.
Webroot SecureAnywhere Complete 2013 8.0.2.14 Multilingual
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
توی سایتایه مقایسه این انتی ویروسو قدرتشو زیاد زده
نسخه کرک نصب کنیم بدرد میهوره ؟یا کی واسش پیدا میشه
سلام
اگر به لینک زیر یه نگاهی بندازید میفهمید که نیاز چندانی به نسخه کرک شده(کامل) نیست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه فری که نداره ! مگه داره ؟
راستی از لحاظ درگیری سیستم چطوره ؟کم مصرف هست مثل نود و اینکه قوی و رابط کاربری خوبی داره؟
Free نداره.همون 180 روزه که با یه ایمیل تمدید میشه.
از نظر مصرف منابع واقعا کم نظیره.رابط کاربری مناسب و منظمی داره.البته بهتره خودتون ظاهرش رو ببینید.
یه سندباکس جالب هم داره که قابل تنظیمه و رخدادها رو گزارش میده.
مقایسه Webroot و Microsoft در مصرف منابع:
![]()
1.همه نسخه هاش 180 روزه داره ؟
2.من رفتم سایتش 14 روزس
3.الان اویرا نصبیدم سرعتمو گرفته اواستم نصبیدم اما کمتر از اویرا میگرفت نود از همه کمتر میگرفت شما اینو مگی نصب کنم ؟
Last edited by Mehrdad092000; 17-11-2012 at 22:39.
چند تا پست بالاتر من یه لینک دانلود ذاشتم که اون 180 روزه است.
شما مشخصات سیستم خودتون رو تو تاپیک زیر بیان کنید.چون انتخابهای بهتری هم وجود دارن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)