مگه وقتی وارد رد لاین میشه کات آف نمیکنه؟
دور مجاز این موتور 6500تا هست. یعنی چی 1 دنده کم داره
مگه وقتی وارد رد لاین میشه کات آف نمیکنه؟
دور مجاز این موتور 6500تا هست. یعنی چی 1 دنده کم داره
دور موتور که چسبیده ؟ تو قرمز که اصلا دور موتور نمیره یبار دور موتور رو برسون به قرمز ببین چی میشه . تو تمام ماشین های انژکتوری که من تا حالا دیدم سریع دور موتور رو کم میکنه و نمیزاره به دور موتور قرمز برسی تو 206 من خودم یبار حواسم نبود همینجور داشتم تو دنده 2 گاز میدادم (چون خیلی سریع پر میکنه) یدفعه دیدم ماشین دیگه گاز نمیخوره متوجه شدم دور موتور به قرمز رسیده , تو ریو هم باید همینطور باشه چون دور موتور قرمز ممکنه باعث نابودی موتور بشه و کلا تو هر ماشینی فرقی نداره چی باشه دور موتور مجاز و اصلی ماشین تا دور موتور قرمز هست البته تو ماشین های مختلف دور موتورهای فرق میکنه بعضی از ماشین ها (ماشینهای اسپرت تر معمولا) تو دور موتورهای بالاتر حتی بیشتر از 8 هم کار میکنن بعضی ها هم تو دورهای پایینتر ولی هر ماشینی تو یه دور موتوری به حداکثر قدرت موتور میرسه که حالا دلیلی هم نداره بالاترین دور موتور باشه .
Last edited by Bracket; 29-05-2008 at 01:45.
من نمیتونم بگم دور موتورم صد در صد تا 8000 هم میرسید (چون گزافه است) ولی خوب دور موتور تا نزدیک هفت هم رسید و دیگه بیشتر نشد و خودمم ترسیدم . خداوکیلی وقتی گاز رو توی اون حالت نگه میداشتم سرعت ماشین با اینکه روی 200 بود , هنوزم داشت افزوده میشد برای همینه که میگم سرعت ماشین رو باید 220 میزدند . وقتی از ماشین پیاده شدم , همه گوشام گرفته بود . واقعا" این کار دیوانگیه محضه . از ما که گذشت ولی شما از این کارا نکنید .
اینو گذاشتم که یه وقت یکی هوس نکنه بگه ریو فلانه و چنانه . من همه ماشینی سوار شدم (یعنی داشتم) توی رنج 10 تا 20 میلیون ریو از همه سرتره . هم بازده قدرت و هم بازده سرعت . اگه بگم توی این مدتی که ماشین کیاریو را خریدم بالغ بر 200 تومن جریمه همین گاز و گوزای ناخداگاه رو دادم , دروغ نگفتم .
بازم بگین این ماشین گرونه و نمیارزه و بدرد نمیخوره .....
این عکس ادیت شده استتو مشخصاتش نوشته edited by adobe photoshop
کلا بستگی داره چطور ماشین رو عادت بدی.
تو هم حالا زیاد گیر نده که عکس فلانه.
ولی دوست من هر کاری بکنی ریو به 405 نمی رسه.
من کنار دوستم تو جاده بابلسر 220 با 405 رفت و چون سرعت یکنواخت بود سر سیلند ترک برداشت.
ایول ....
تو اون سرعت چه جوری جرات کردی عکس بگیری ؟؟؟؟
این عکس خالی بندیه..چون اصلا دور موتور به سرعت نمیخوره
بچه , بیا برو رد کارت تا رنگی منگیت نکردم , آخه طفل 16 ساله (به گفته خودت) باید اینقدر ادب داشته باشه که یا چیزی به لنگ بزرگترش نبنده یا اگر هم خواست ببنده , با دلیل ببنده ....
توی این سایت خیلی ها منو میشناسن و تا حالا نشده به کسی چیزی بدی بگم و ازش معذرت خواهی نکنم و یا گفته غلط خودم رو با افتخار پس نگیرم .
برو دنبال بازیت ....
دوست عزیز عکس رو خودم نگرفتم , برادرم گرفت .البته از روی صندلی عقب .
مسر حرکت هم جاده ماهشهر به اهواز بود ...
راست می گه جاده ماهشر به اهواز مثل یه خط کش صافه.منم خریت کردم با 206v8 توی این جاده 200 تا رفتم. اما تو رو خدا بیشتر از 120 رانندگی نکید اینو به عنوان یه بزرگتر میگم. تو رو خدا گوش کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)