با اینکه تعویض تورس احمقانه بود ولی حالا اون دیگه برا بازی با روسیه خسته نیست........
ولی این تیم یه رهبر بزرگ تو خط حمله کم داره اونم کسی نیست جز -- رائول
ایشالا با اومدن دل بوسکه اسپانیا تبدیل به یک مدعی بزرگ در جهان میشود..
با اینکه تعویض تورس احمقانه بود ولی حالا اون دیگه برا بازی با روسیه خسته نیست........
ولی این تیم یه رهبر بزرگ تو خط حمله کم داره اونم کسی نیست جز -- رائول
ایشالا با اومدن دل بوسکه اسپانیا تبدیل به یک مدعی بزرگ در جهان میشود..
از اینکه اسپانیا ایتالیا را حذف کرد و به نیمه نهایی رسید کلی حال کردم.
حالا مونده تا دو تا بازی دیگه رو ببرند و به قهرمانی که شایستش هستند برسند.
به به...
دوستان میبینم که طرفدارای اسپانیا روز به روز داره بیشتر میشه
ایشالا با هم قهرمانی رو جشن بگیریم![]()
دیشب من کل اعضای خانواده رو بیدار کردم!وقتی کاسیاس پنالتی دوم رو گرفت کلی هورا کشیدم بپر بپر کردم و...
ولی وقتی فابرگاس پنالتی رو گل کرد دیگه اینقدر سر و صدا کردم که فکر کنم همه ی همسایه هامون هم بیدار شدن!
خلاصه توی خونه همه بیدار شدن و کلی دعوام کردن!(ولی همه ی اینا به برد اسپانیا میارزه.)
قهرمانی اسپانیا نزدیکه
فقط خدا کنه که بازی روسیه رو دست کم نگیرند از همون اول بازی رو طوفانی شروع کنند
ولی خدا کنه اسپانیا توی فینال بخوره به آلمان و حال تیم آلمان رو بگیره.
دوستان شنیدین گاس هیدینگ چی گفته؟
"سرمربي روسيه تاكيد كرد: در پنالتي زدن تمرينات خوبي داشته ايم؛ اما انگيزه كاسياس براي مهار پنالتي ها بالا است و نمي خواهيم سرنوشت اين بازي به دست اقبال در پنالتي ها بيفتد. "
اینجوری خیلی بیشتر به نفع اسپانیاس... چون وقتی روسیه حمله کنه جا واسه حرکات ویا و فابرگاس و تورس و ... باز میشه و بازی هم قشنگ تر میشه
Last edited by r4pbr4p; 24-06-2008 at 12:43.
یه عکس می خوام از قیافه ی کاسیاس، وقتی داشت پنالتی گیسا (که خراب کرد) رو نگاه می کرد .واقعن خیلی صحنه ی جالبی بود.
مهم اینه که خراب کاری گیسا جبران شد و طلسم اسپانیا شکست.
اگه به آلمان بخوره که تمومه کارش - کلا به خاطر سرعت بالای مهاجمان اسپانیا المان با مشکل شدیدی روبرو هست یخوردم که کندن ( خیلی درازن) برا همین تو زد حمله اسیر سرعت اسپانیا میشن - اصلا روسیه هم اسیر همین سرعت شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)