تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 26 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 251

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی داماش گیلان

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فارس: سرمربی تیم فوتبال پگاه گیلان گفت: تغییر ناگهانی در اجرای برنامه لیگ مثبت نیست و اردوهای طولانی هم منسوخ شده است.

بیژن ذوالفقارنسب اظهار داشت: تعطیلی لیگ بسیار ناگهانی بود؛ در حالیكه باشگاه برای سفر به شیراز بلیت و هتل رزرو كرده بود، با این تصمیم مجبور شد تمام بلیت‌ها و هتل را لغو كند. وی افزود: چنین تصمیمات ناگهانی باعث تعجب ما است. امیدوارم ایجاد وقفه در لیگ برتر بر اساس كار كارشناسی شده، انجام گرفته باشد. تا امروز كه دلیل تعطیلی هفته پنجم لیگ را به ما اعلام نكرده اند.
    ذوالفقارنسب در خصوص اینكه عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ اعلام كرده برای كمك به باشگاه ها لیگ را تعطیل كرده است، اظهار داشت: نمی‌دانم سایر باشگاه ها چه تصمیمی در این خصوص گرفته اند؛ اما با توجه به اینكه سه شنبه بعدازظهر این تعطیلی انجام شد، پگاه برای سفر آماده شده بود و تعطیلی ناگهانی مشكلاتی را برای ما پیش آورد.
    سرمربی سابق تیم ذوب آهن اصفهان درباره اردوهای طولانی برای تیم ملی و تعطیلی لیگ به خاطر تیم ملی گفت: امیدوارم نتیجه مثبت بگیرند؛ هر چند تغییرات ناگهانی در اجرای برنامه را مثبت نمی‌بینیم. برپایی اردوی طولانی مدت در هیچ كجای دنیا مرسوم نیست؛ اما امیدوارم در ایران نتیجه مثبت برای تیم ملی داشته باشد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نارضایتی باشگاه پگاه از لغو هفته پنجم لیگ برتر
    سرپرست پگاه : 10 میلیون به خاطر لغو پرواز ضرر كردیم مسئولان باشگاه پگاه گیلان بابت لغو دیدار هفته پنجم خود مقابل مقاومت سپاسی در شیراز شاكی هستند.

یوسف قاسمپور سرپرست پگاه در گفتگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خزر با اعلام این مطلب اظهار داشت: با توجه به محدودیت جا در پرواز به سمت شیراز قرار بود با یك پرواز چارتر ساعت 21:30 دقیقه چهارشنبه از رشت به شیراز برویم كه با لغو این دیدار حدود 10 میلیون تومان متحمل زیان شدیم.

وی افزود: علیرغم تعطیلی لیگ برتر و فاصله نسبتا زیاد تا دیدار بعدی تمرینات تیم از صبح چهارشنبه با حضور كلیه بازیكنان پیگیری شد و به ناچار مهیای دیدار 21 شهریور می شویم.

قاسمپور خاطرنشان كرد: از لغو دیدار با مقاومت سپاسی ناراضی هستیم ولی به هر حال چاره ای نداریم چون با عتراض به این موضوع هم به جایی نخواهیم رسید، از این رو به تصمیم سازمان لیگ برتر احترام می گذاریم.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان پگاهي من حالتون خوبه من يه تاپيك زدم كه توش قراره تركيب تيمهاي حاضر در ليگ برتر 87-88 قرار داده بشه ديدم اينجا تاپيك پگاه هست گفتم بيام درخواست كمك كنم از حرفه اي ها اگه كسي در مورد اينها اطلاعات داره محبت كه تو تاپيك اخبار ليگ برتر وارد كنه اين اطلاعات رو:
    1- تركيب تيم پگاه(اگه تركيب تيمهاي ديگه رو هم مي دونيد پست بزنيد)
    2- اسپانسر پگاه
    3- عكس يا عكسهايي از پيراهن هاي اين فصل پگاه

در مورد ساير تيمهاي ليگ برتري هم اگه اطلاعاتي داريد ممنون ميشم كمكم كنيد من به اين اطلاعات نياز دارم تو نت هم سايتي پيدا نكردم كه روز باشه اين اطلاعات

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان پگاهي من حالتون خوبه من يه تاپيك زدم كه توش قراره تركيب تيمهاي حاضر در ليگ برتر 87-88 قرار داده بشه ديدم اينجا تاپيك پگاه هست گفتم بيام درخواست كمك كنم از حرفه اي ها اگه كسي در مورد اينها اطلاعات داره محبت كه تو تاپيك اخبار ليگ برتر وارد كنه اين اطلاعات رو:
    1- تركيب تيم پگاه(اگه تركيب تيمهاي ديگه رو هم مي دونيد پست بزنيد)
    2- اسپانسر پگاه
    3- عكس يا عكسهايي از پيراهن هاي اين فصل پگاه
    سلام دوست عزیز...
    من کمکت می کنم ، هر چی در مورد پگاه گیر آوردم بت خبر می دم(ذکر منبع یادت نره!)!

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بازی بعدی پگاه با مقاوت سپاسیه و 21 شهریور!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز...
    من کمکت می کنم ، هر چی در مورد پگاه گیر آوردم بت خبر می دم(ذکر منبع یادت نره!)!
    ممنونم دوست عزيز تو مي توني بياي تو اين تاپيك به اسم خودت پست بزني اينجوري منبع هم نياز نميشه
    اينم تاپيك مربوطه در مورد تيم پگاه هرچي مي دوني كه روز و آپديت هست بذار
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینهمه فاصله بین لیگ ، آخه دیگه آدم چه خبری بده؟!

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خب ، فردا پگاه توو رشت با سایپای کرج بازی داره.
    ساعت 8 و 30...
    به امید پیروزی توو این بازی!

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

مجتبي جريان انحلال پگاه صحت داره؟
    امروز توي يه روزنامه خوندم به علت پايين بودن سود و بازدهي شركت هاي لبني پگاه ميخواد تيم فوتبالش رو منحل كنه.
    چيزي نشنيدي؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه بابا خدا نکنه!
    انحلال کجا بود؟!
    مگه میشه؟!اگر هم چنین جریانی وجود داشته باشه قاعدتا باید بعد از این فصل باشه...
    همینطوری منحل کنن بره؟!فک نکنم اینجوری باشه!
    از کدوم روزنامه خوندی؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •