همونه گفتم شاید ندیده باشید
![]()
همونه گفتم شاید ندیده باشید
![]()
بهترین اتومبیل ساز آمریکا چیه؟
سوالت مثل اینه که بگی کباب کوبیده بهتره یا پیتزا یا ساندویچ
آقا عکس کادیلاک هم داری بزار که تنم بدجوری درد می کنه.خدایییش اگه مشکل بنزین نبود یه کادیلاک مشکی می گرفتم یکی رو هم استخدام می کردم فقط در ماشینو برام باز کنه تا باهاش سناتوری حال کنم
.ای خدا برسون 3 تا کارت سوخت دیگه رو
![]()
خب فعلآ کادیلاک رو بگیر یکی هم بگو بیاد درشو برات باز و بسته کنه ولی روشنش نکن.
همون تو پارکینگ خونه این کارارو بکن.![]()
ای بی انصافا چش ندارین ببینین من کادیلاک سوار شم؟اشکال نداره عوضش من مرام دارم..از الان به تمام بچه های تاپیک اعلام می کنم پولاشونو جمع کنن تا وقتی یه کادیلاک خریدم بتونیم بنزین بخریم بریم ددر.تازه اینقدرم بزرگه که همه جا میشن.صندلی جلو ماله مدیر تاپیکه(پاچه خواری رو داشته باش)
ولی خداییش اگه تونستین تمام مدل های کادیلاک رو یه بررسی کنین .اگه عکس هم باشه که فبهاااا.از جونیت خیر ببینی.
اگه قیمت هم ازش بدین که دیگه دعاتون می کنم.
سلام به برو بچ ! آقا من عكس از ماشين نميخوام يه متن كامل ميخوام كه توش كامارو z28 رو معرفي كرده باشه! (1979)
اگه كسي برام جور كنه ممنون ميشم!
چطوره يه گپي هم راجع به قيمتش در حال حاظر بزنيم به نظرتون يه تر و تميزش چنده!
كسي جايي رو مي شناسه قيمت ماشين هاي قديمي امريكايي و خودشون رو داشته باشه؟!
دوستم يكي تفريحي مي خواد داشته باشه
قیمت کادیلاک که فکر میکنم سویل (کادیلاک ایران) منظورتون باشه از 3 تومن به بالا مونده به تمیزیش.
در مورد z 28 79 من فکر نکیکنم تو ایران موجود باشه.کامارو تا 78 بیشتر نیومد اینجا.مدل پاییناشم قیمت نداره طالب میخواد.
یه سایت دیدم باقلوا.نامردی بود اگه نمیزاشتمش اینجا.ولی خداییش دیدین یه دعایی به جان من کنین که بمونم و بازم بگردم براتون لینک خوب بزارم.
برو حالشوو ببر.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)