اون out of memory مال کمبود رم هست نه گرافیک ...
بازی با کارت گرافیک ... بکشه میاد و روانه و نکشه نمیتونه اجرا بشه ! ربطی به کارت گرافیک پیغام کمبود حافظه نداره !
اون out of memory مال کمبود رم هست نه گرافیک ...
بازی با کارت گرافیک ... بکشه میاد و روانه و نکشه نمیتونه اجرا بشه ! ربطی به کارت گرافیک پیغام کمبود حافظه نداره !
متن كامل پيغام رو يادم نيست. اما مطمئنم از گرافيك بود. چون رم 1 گيگ دارم و بازيهايي كه دارم در همين محدوده هستند
سلام
نکتی که در مورد خنک کننده گفتید خیلی مفید بود مرسی
من یه سوال سخت افزاری دارم
جدیدا اپ تاپم وسط بازی یا دیدن فیلم با یه صدای عجیب (اگه اسپیکر در حال پخش چیزی باشه )گیر می کنه و کند می شه و بعد به حالت عادی بر می گرده .تا حالا سابقه نداشته و جدیدا این بلا سرش اومده.به نظر شما ایراد از چیه؟ باطریشم داغ می کنه!!!
خیلی هم کند شده یعنی جون می کنه تا ویندوز بالا بیاد. اطلاعات خاصیم توش ندارم که فشاربیاره.
یه سوال دیگه : بعد از خاموش کردن لپ تاپ وقتی که گرمه اگه اونو تو کیف بذاریم مشکلی پیش میاد؟ یعنی امکان داره قطعات داخلی عرق بکنن؟ مثل گوشی که وقتی از هوای سرد به گرم خمیره می گن عرق میکنه!!!!
در مورد کیف لپ تاپ باید بگم کولی هایی که واسه لپ تاپ هستن هم خیلی خوبن.اگه بیم سرقت دارین عمرا کسی شک کنه که لپ تاپ توشه . من مارک اوجاک Ojak رو توصیه می کنم . من 35 هزار تومن خریدم.خیلی جادار و ایمن و راحته هم واسه لپ تاپ هم واسه حملش.توشم یه عالمه زیپ میپ و جا برای وسایل اضافی داره.
موفق باشید
خیلی ممنون
داغ کردن باتری طبیعی هست ... اونم یا صدای فن سیستم ات هست که وقتی روشن میشه و مدام کار میکنه صدا میده یا صدای هاردت که نویز داره و هر دو طبیعی هستندجدیدا اپ تاپم وسط بازی یا دیدن فیلم با یه صدای عجیب (اگه اسپیکر در حال پخش چیزی باشه )گیر می کنه و کند می شه و بعد به حالت عادی بر می گرده .تا حالا سابقه نداشته و جدیدا این بلا سرش اومده.به نظر شما ایراد از چیه؟ باطریشم داغ می کنه!!!
سوال دیگه : بعد از خاموش کردن لپ تاپ وقتی که گرمه اگه اونو تو کیف بذاریم مشکلی پیش میاد؟ یعنی امکان داره قطعات داخلی عرق بکنن؟ مثل گوشی که وقتی از هوای سرد به گرم خمیره می گن عرق میکنه!!!!
چه بید ؟ مگه نونه از تنور درش آوردی ... ؟
نه مشکلی نیست
سلام راهی هست که Recovery Partition لپتاپ رو برگردوند یا مثلا dvd بک آپشو از اینترنت دانلود کرد . لپتاپم vaio vgn-cr420 هستش .
خیر .... من ندیدم جایی دی وی دی ریکاوری رو بزارند در دسترس کاربران ... شاید توی تورنت ها برگردونی
ریکاوری ها فروشی و گران هستند ! بالای 20.000 ت
گارانتی داره . گارانتی به اینجور مسایل رسیدگی می کنه؟ منظورم اینه که اگه بدم گارانتی میتونن اون پارتیشن رو برگردونن؟
گارانتی اگر واقعی باشه و معتبر ، باید تا 6 ماه حداقل ساپورت نرم افزارت هم بکنه
تماس بگیر و ازشون بخواه که این رو بهت بدهند یا برات ریکاوری کنند
البته دیسک ریکاوری پارتیشن هارد رو برات بر نمیگردونه غیر از اینکه هارد رو برات factory mode کنند یعنی مستقیم اطلاعات رو برات بریزند که البته ابن کارو نمی کنند چون باید از یک سیستم دیگه استفاده کنند و در نتیجه ویندوز اصلی اون سیستم هیچ میشه (چون یک نسخه اش دست تو هم اومده) !
دنبال DVD ریکاوری اش باش بیشتر تا اینکه برات ریکاوری کنند ... الته حالت دوم هم میتونی خودت بعدش بک آپ بگیری
موفق باشید
آقا کف کردم
10 صفحه رو خوندم امم خیلی مطالب جالب بود.
مشکل من مربوط میشه به تاچ پد که یک دفعه از کار افتاد. براش یه تاپیک زدم اگه ممکنه جواب بدید
مطالب فول عالی
سلام دوستان .
1530 به طور پيش فرض چه آنتي ويروسي روش نصبه ؟ آپديته ؟ ميشه بهش اعتماد كرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)