سلام
مدل h10 زياد در موردش صحبت نشد و مورد توجه واقع نشدچون ي چيزي بين مدل هاي اتوماتيك و نيمه حرفه اي بود حالا بايد ديد h20 چكاره است![]()
سلام
مدل h10 زياد در موردش صحبت نشد و مورد توجه واقع نشدچون ي چيزي بين مدل هاي اتوماتيك و نيمه حرفه اي بود حالا بايد ديد h20 چكاره است![]()
من خودم h5 دارم ولی دوربین های جدید سونی سری h رو اصلا قبول ندارم.
سلام دوستان من دوربین w130 سونی را گرفتم به قیمت 185 تومان ولی از کیفیت عکساش زیاد راضی نیستم
گرجه 8.1 مگاپیکسل ولی کیفیت قابل قبولی نداره
لطفا از اساتید کسی در مورد این دوربین نقدی داشته باشه
ممنون
دوربینی که شما گرفتی دوربین خوبیه تو این قیمت. به مگاپیکسل توجه نکنید. خیلی دوربینا هستن که با رزولوشن بالاتر مثل دوربین شما عکس نمیگیرن. اگه ممکنه یه توضیحی بدین که دقیقا در چه شرایطی عکس خوبی نمیگیره. چون این دوربین ها معمولا تو نور روز عکس های قابل قبولی میگیرن. اگه بتونین نمونه ی عکسشو آپلود کنین خیلی خوبه.
برای اینکه از این مگا پیکسل بالا استفاده کنید باید شرایط نوردهی را تنظیم کنید و نور بیشتری به سنسور برسانید
چون همه از حالت auto برای عکاسی استفاده می کنند در شرایطی که نور محیط کم است کیفیت به شدت افت می کند این نقیصه را با جبران نوردهی با فلاش یا evf کنترل کنید
یعنی چی با قابلیت ضبط صدا ؟دوربيني مجهز به امكان ضبط صدا
شركت casio جديدترين دوربين عكاسي ديجيتال خود را به بازار معرفي كرده است.
اين دوربين عكاسي ديجيتال با مدل ex-z100 از سري exilim zoom به بازار معرفي شده است
یعنی فقط این دوربین صدا رو ضبط میکنه؟
یعنی بقیه دوربینا که قابلیت ضبط فیلم حتی اونایی که به صورت اچ دی فیلم میگرن هم صدا رو ضبط نمیکنن؟
میشه یکم توضیح بدین؟
نه. فکر کنم این ضبط صدا منظورش این بوده که وقتی عکس رو میگیرین میتونین تا چند ثانیه روش صحبت کنین و توضیح بدین. البته روی دوربین این صدای ضبط شده رو پخش میکنه نمیدونم روی کامپیوتر چه جوری میشه.
دوستان من canon ixus870 دارم..لنزش وایده..(20.0-5.0)
می خواستم ببینم تا چه حد به چهره نزدیک نشم و فاصله داشته باشم تا تصویر چهره اعوجاج پیدا نکنه
مرسی
بستگی به فاصله ی کانونی لنز داره. معمولا بهتره برای عکس هایی که از صورت میگیری یه مقدار زوم کنی تا حالت اعوجاج از بین بره.
برای عکاسی پرتره توصیه شده برای حفظ تناسب اجزای صورت و همچنین جلوگیری از اعوجاج،ازسوژه فاصله بگیرین و از زوم استفاده کنین.البته مقدار این زوم به لنز دوربین و همچنین قدرت فلاش برای زمانی که از فلاش استفاده می کنین بستگی داره که باید با سعی و خطا پیداش کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)