کسی نظری نداره؟؟؟
سلام.
شما سوالتون تو قسمت فروشگاه آنلاین مطرح کنید.
اینطور که معلومه فقط با IE مشکل دارید.
بهتره Internet Explorer 7 را از سایت مایکروسافت دانلود و نصب کنید.
دانلود IE 7 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حل مشکل صدا روی sp3
برای حل این مشکل اول یه sp2 نصب میکنید ( البته اگه روی sp2 صدا دارید)
بعد با برنامه driver max یک بک آپ درست و حسابی! از کل درایورهای نصب شده تهیه و روی هارد سیو می کنید.
حالا تو sp3 با برنامه driver max اون بک آپ هایی رو که تهیه کرده اید restore میکنید.
بعد از ریستارت هنگام بالا آمدن ویندوز پیغامی با عنوان نصب درایور کارت صوتی ظاهر میشه در این حالت سی دی کارت صوتی یا همون سی دی ماردبرد رو تو سی دی رام قرار میدید و درایورش رو نصب میکنید و سیستم رو ریستارت میکنی و حلشو میبرید.
تمام...به همین راحتی به همین خوشمزگگگی!!
موفق باشید..../
منم این مشکلو دارم
\پس پست بالایی رو حتما بخون.............
اول اينو بگم پاس دادن به اينجا و اونجا بيشتر به ما کاربرا بستگي داره که سوالم رو تو کدوم انجمن بپرسم و پاس دادن براي اين نيست که
نمي خان جوابتو بدن براي نظم بيشتر تو تاييک ها هستش اگه من جاي شما بودم سوالم رو اول تو بخش تايپيک محصولات فروشگاه
مي پرسيدم چون اونجا افرادي مثل شما که اين ويندوزو خريده اند مي گفتن ما هم اين مشکلو داريم در نهايت يه راه حلي گفته مي شد
شما تو اون بخشي که بايد ie قرار مي گرفت my document و يا ماي کامپيوتر وجود دارن؟
آخه من تا حالا دو بار جای این پست رو عوض کردم . جاهایی هم که پرسیدم بی ربط به این موضوع نبودن. مدیرها هم یکم باید با هم هماهنگ باشن . نه اینکه هرکی یجایی رو پیشنهاد بده.
Last edited by ghorban2; 18-09-2008 at 18:22.
ببخشید دو بار ارسال شد
Last edited by ghorban2; 18-09-2008 at 18:20.
فقط مای کامپیوتر و مای دایکیومنت و مای نتورک پلیس هستن و اثری از IE نیست. ممکنه مشکل از جای دیگه ای باشه؟ چون من ویستا هم نصب کردم همین مشکل نبودن ie هست!
عجب مشکليه تا حالا بهش بر نخورده ام شما بهتره همين پستاتونو تو تايپيک زير مطرح کنيد تا ببينيد کسايي که اين ويندوزو خريده اند
همين مشکلو هم دارن ولي فکر نکنم ديگرا اين مشکلو داشته باشن اونجور که مي گي تو ويستا هم نداري
(ضمنا به اين خاطر گفته مي شه که سوال خودتو نو تو تايپيک مربوطه مطرح کنيد که اولا پيج رانگ سايت پائين نياد ثانيا با استفاده از
tag ها و عناوين تايپيک ايندکس برداري به خوبي توسط مو تور هاي جستجو گر انجام بشه من الان بيام تو بخش پيشنهادات يه
مشکل ويندوزي رو بپرسم اولا موتور هاي جستجو گر اين گونه موارد رو ايندکس برداري نخواهند کرد ثانيا کسي که مشکلي نظير تو
را داره نمي تونه دفعه بعد اونو جست و جو کنه اين فروم پي سي ورلد با اين کارايي که که کرده مطالبش بيشتر از ساير فروم ها تو
موتو رهاي جست و جو گر قرار گرفته)مشکل IE حل شد ؟(اگر تو بخش فروشگاه گفتند که فقط شما اين مشکلو دارين, شما منتظر
پاسختون تو همين صفحه باشيد تا ببينيم چگونه اين مشکل حل مي شه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hosein66; 19-09-2008 at 06:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)