سلام . من تمام آيتم هاي شكلك ، سايز نوشته و رنگ نوشته و كد و .... هر چي كه اين بالا مي بينيد غير فعال شده ( قبلاً بود) حتي همه نوشته هام بصورت پشت سر هم مياد حتي اگه فاصله بين خطهام چند سطر باشد هر چي اينتر مي زنم سطرها جدا نمشن
سلام . من تمام آيتم هاي شكلك ، سايز نوشته و رنگ نوشته و كد و .... هر چي كه اين بالا مي بينيد غير فعال شده ( قبلاً بود) حتي همه نوشته هام بصورت پشت سر هم مياد حتي اگه فاصله بين خطهام چند سطر باشد هر چي اينتر مي زنم سطرها جدا نمشن
آقا مشكل ما حل نشد كمك كممممممممممممممممممممممك كمككككككككككككككككككككككك كككككك ككككككككمممممممممكككككككك ككككككككك
سلام
از چي استفاده ميكني ؟ يعني چه مرورگري و كدوم ورژن ؟ شايد مشكل از مرورگر باشه.
Internet explorerقبلا هم همين مرورگر بود و مشكلي نداشت
يه پيشنهاد دارم.
اول برو تو يه مرورگر ديگه مثلا اپرا يا فايرفاكس
ببين همين مشكل اونجا هم هست يا نه.
اگه بود كه مشكل يه چيز ديگست مثلا ويروسي ميروسي تروجاني مروجاني يا ...
اگه نبود يكي از اين دو كار رو بكن :
يا از IE خداحافظي كن و بيا به سمت مثلا فايرفاكس. مثل خيلياي ديگه . بهترههااااااااااااااااا ا.![]()
يا دست به يه عمل انتحاري بزن. برو تو IE و بعد از قسمت tools و Internet Options و Browsing History و Delete و Delete all همه رو پاك كن.
يه بار ديگه وارد شو احتمالا درست شده.
فقط اگه درست نشد اينجوري :نشي فقط
ای بابا من نه میتونم پیغم خصوصی بدم نه میتونن برام پیغام خصوصی بذران
جریان چیه؟؟؟؟
جالب شد الان یه مشکل جدید برام پیش اومد روی تایید یادداشت که میزنم به تنظیمات کاربر پرش پیدا میکنه در صورتی که من اصلا تنظیماتمو تغییر ندادم یکی کمک کنه من که حسابی قاطی کردم
صبر کن من به یکی از مدیرا میگم کارت و پیگیری کنن
سلام
قسمت تنظيمات کاربر رو هم تغییرش دادین باهاش حال کردم.
چرا دوباره غیرفعالش کردین؟ واسه چند دقیقه اینکارو کردین بازم تغییر دادین که.
Last edited by Ghaioom; 26-07-2008 at 14:25.
مشروح اخبار :
با حمله انتحاري ebibarati به pc درب و داغون و از بين بردن ارازل و اوباش قسمت Browsing History قسمت كرانه رود Internet Options سيستم به حالت اوليه برگشت و كلي ويروس صهويونيستي از بين و چندين تن نيز دستگير شد كه بازپرسي در خصوص چگونگي عمليات تروريستي از آنها در جريان است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)