تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 299 اولاول ... 678910111213142060110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

به نظرم بحثهايي كه اينجا ميشه خيلي جالبن ولي اصل مهم تو اينجور بازيا گيم پلي هستش
    فيفا رو به صورت شبكه اي بازي كرد خيلي جذاب ميشه چون طرف مقابل يك انسانه با هزاران فكر و تكنيك خاص خودش ولي وقتي قراره فيفا رو عادي بازي كني هموش مصنوعي افتضاخ ميشه!
    فيفا كي اين مشكلو حل كنه ا... علم

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به دوستان
    البته اون عکسهایی که دوستان گذاشتند مال نسخه ی PS2 هست !!!و فعلا همه چیز درباره ی PC به طرز مشکوکی مخفی میشه!!البته من که توی سایت Gamespot دیدم برای فیفا 09 برای PC هم اسکرین شاتهای نسل بعد را درج کرده اند!!حتی یوزرهای گیم اسپات هم در رابطه با این قضیه نسل بعد هیچی نمیدونستن!!تکلیف همه پلتفرمها روشن به غیر از PC

حالا بریم سر بحث با احمد جان!!!البته صحبت کردن درباره ی نسخه های 2008 دو بازی وقت زیادی میبره درباره ی لیگ و ...و تماشاگرا !!!که بهتر بیش از این بحث نشه و همه چیز گدشته درباره ی نسخه های 2008 و بهتر ما هم از این به بعد متمرکز بشیم سر نسخه ی 2009!!اما ابتدا بگم که اون قضیه ادم اهنی شکل که اشاره کردیم به اون در ورژن 2009 حل شده از عکسهایی که از بازی منتشر شده کاملا مشخصه در همه ی عکسها که این مشکل حل شده که این یکی از موفقیتهایی هست که کونامی بهش دست یافته که موجب پیشرفت هم خواهد شد!در یکی از عکسهایی که منتشر شده این قضیه در اوج بوده.
    در یکی از عکسها گردن گابریل هاینز به خوبی اینو ثابت میکنه!!
    اما یک قضیه که دوست دارم برای هم فیفا هم ساکر بیوفته تماشاگرا هستند که یکی از موارد مهم در بازی تماشاگرا هستند میتونن در نسخه 2009 تماشاگرا را بهبود بدن شاید در هیچ کدام از این دو بازی تماشاگرا خوب درست نشدند درسته سه بعدی بودند ولی این کافی نیست در هیچ یک از نسخه ها شاهد جزئیات در تماشاگرا نبودیم یکی از کارها میتونه این باشه که تماشاگرا با بالا پایین پریدن زیاد شور و حال را به بازی برسونن یا وقتی بازی متوقف هست عده ای از تماشاگرا را نشان بدن یا حتی میتونن جاهای دیگه را نشان بدن مثل همین نشان دادن مربی در فیفا بسیار بازی را زیبا کرده بود!!در حالی که ما در ساکر نشان دادن مربی به طور مسخره ای بود یه چیز دهن پر کن!!!من دوست دارم اینا به نسخه های 2009 هر دو بازی به بهترین شکل باشن!!!
    اما تماشاگرا شاد کنار زمین و سکوهای تماشاگرا زیادی خالی هستند بهتر با اویزون کردن شعارها و پرچم تیمها در هر نقطه از استادیم به زیبایی بازی بیانجامه!!!یا شاهد گرم کردن بازیکن در کنار زمین باشیم که دیگه نور علی نو خواهد بود!!!
    این ایده ی داور هم میتونه جالب باشه اگه در اینده استفاده بشه!!
    همینطور چیزی که باید اضافه بشه به خصوص به ساکر همون جور که اشاره کردین ساخت استادیوم و توپ و لباس هست اگه نتونه اینبار هم لیسانس بگیره اینا را باید در اضافه کنه به بهترین شکل هم اضافه کنه مثلا من که میخوام لباس پوما طراحی کنم برای یک تیم به مشکل ارم و طراحی دقیق واقعی اون لباس نخورم!!یا طراحی استادیم.همه از اینکه استمفورد بریج و اولدترافورد و امارات و انفیلد در بازی حضور ندارند رنج میببرند!!یا استادیوم های دیگه حتی که با گذاشتن طراحی استادیوم میتونن به این مشکل غلبه کنن!!اینا همش راجب به ساکر هست!!و توپ و کفش هم که جای خود دارد!!!
    اما فیفا اون قضیه در مورد تماشاگرا هم در مورد همین فیفا هم صدق میکنه!!اما اونجور که من دیدم فیفا ضعف داور داره یعنی شما حرکتهای کمک داور و داور را در ساکر میتونی ببینی که با واقعیت مو نمیزنه و کلا تیم داوری در ساکر در جریان بازی هست اما فیفا یک جور هست که داور در بازی هست اما اصلا در جریان بازی نیست!!که میتنن در نسخه ی 2009 این قضیه را بهبود بدن!!!
    فعلا اینا یادم اومد!!
    اما من بیشتر به ساکر 2009 امید دارمیعنی قلبم برای ساکر می تپه!!!فصل بعد هم فیفا به راحتی نمیتونه از ساکر جلو بزنه!!!
    اما من امیدوارم که هر دو نسخه پیشرفت کنن چون پیشرفت هر دو به نفع عاشقان فوتبال هست!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت همگی دوستان:
    اول که عرض کنم که اقا کاملا درست میگید در مورد این یکی که این عکسها مال نسخه ps2 هست ولی من به اون عکسی اسناد کردم که در مجله psm3 به چاب رسیده بود و هیچ فرقی با سری قبلی نداشت و اصلا گرافیک بازی بهبود پیدا نکرده بود و بالای عکس هم بزرگ و با رنگ قرمز نوشته شده بودPC ولی خوب حالا با این توضییحات دوستان بدجوری من به نسخه جدید امیدوار شدم ایشالا که یه ابر بازی رو بده بیرون فیفا.
    خوب بریم سر بحث خودمون:
    مهران جان در مورد داوری هزار درصد با شما موافقم داوری کلا به نفع ساکر هست و ساکر در این زمینه و با اضافه کردن گول زدن واقعآ عالی کار کرده و امیدوارم که فیفا هم بتونه در این زمینه با ساکر رقابت کنه و داوری رو طبیعی تر بکنه.
    و بعدآ ورزشگاها باز هم موافقم مهران جان گرچه در زمینه ورزشگاه فیفا08 به دلیل نور پردازی فوق شگفت انگیزش و طراحی معرکه ورزشگاهاش پیروز هست بدون شک ولی من دوست دارم که روی تماشاگرا بیشتر کار بشه چون یکی از ارکان هیجان بازی به حساب میان و همچنین دوست دارم که در ساکر هم کلا یه فکری به حال ورزشگاها بکنن که به نظر میرسه از سری قبل بهتر شده ولی خوب من هنوز در عکسها شاهد تماشاگرا یک بعدی هستم(اگر شما به عکسهای استادیوم توجه کنید تماشاگرا مثل یه ورق میمونن وقتی که دوربین از کنار هست عکسش رو واستون میذارم.
    اینم عکسش که برین ببینین که در سمت چپ تصویر و قسمت تماشاگرا کاملا معلومه که از کنار تماشاگرا یه بعدی و مثل برگه میمونن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب بعدی میرم سر اینکه در هر دو بازی جام باشگاهای اروپا اضافه بشه (در ساکر هست ولی تو مسترلیگ و مشکلات زیادش من میخوام جداگانه باشه)ولی فکر میکنم یکی از دلایل که فیفا جام باشگاها رو در نسخه فیفا های خودش نمیزنه اینه که بعدش بازی جام باشگاهای خودش رو بزنه و یه پولی از روی اون به جیب بزنه ولی خوب ایشالا که در این نسخه درست بشه.
    و مسئله بعدی ادیت و ویرایش هستش که در این زمینه قدرت مطلق با ساکر هست که میتونه ادم ادیت بهتر و بیشتر و با امکانات بیشتر رو داشته باشه ولی خوب در فیفا این مسئله به بزرگی و کاملی ساکر نیست و دوست دارم که هر دو بازی در این زمینه پیشرفت داشته باشن.
    و دیگر اینکه در هر دو بازی تمرینها بصورت عادی و معمولی نباشن و دوست دارم که مربیان هم در تمارین شرکت کنند و تمارین حرفه ای تر بشوند که واقعآ این مسئله میتونه جذاب باشه و بجای اینکه بجای ادیت و اینا که بری و یار خودتو قوی کنی با تمرین بیشتر هم تیم خودتو قوی کنی و هم بازیکنهای خودتو که دیگر لازم نیست همیشه بازی دوستانه بازی کنی و وقتت با تمارین هم پر میشه و کلا بازی به واقعیت خیییلی نزدیک میشه.
    مسئله بعدی که خیلی دوست دارم در بازی سازندگانش متصور بشن شخصیت برای هر بازیکن هست و هر بازیکن برای خودش شخصیتی داشته باشه منظور اینکه بعد خطا ها و یا بعد ضربات و بعد نیمه و قبل اون مثل واقعیت باشه و استیل و حرکتشان مثل و یا کلا شخصیتشان مثل واقعیت خودشان باشه گرچه بعضی بازیکنها در فیفا و بعضی در ساکر هستند ولی خوب باید بهتر و مشخص تر ظاهر بشن نا سلامتی نسل بعد هستش بازیا.
    و در اخر هم باید بگم که در حال حاضر خییلی رقابت بین همه بازیها سخت شده و مثل قبل نیست و ساکر و فیفا هم باید واقعا تلاش خودشونو بکنن تا دل مشتریهای خودشونو به دست بیارن و کلا همیشه برای اونها جذابیت داشته باشن همانطور که فعلا یورو داره واس من که گرچه یه ماهه دارمش و هر روز کم کم 2 ساعت بازی میکنم ولی باز هم نکات و حرکات جدید یاد میگیرم و تو هر بازی تکنیک جدید رو استفاده میکنم.
    در کل من بدجوری دلم به این دو بازی روشنه با توجه به اینکه دیگر نسخه اول نسل جدید نیستند باید که اشتباهات و باگهای قبلی رو رفع و در بهبود و جذابیت اون کوشا باشند.
    ایشالا که این سری بتونه تو دل برو باشه.
    راستی براتون دو گل یکی در ساکر(کامپیوتر)و دیگری در فیفا08(ایکس باکس 360) رو میخوام بگم امیدوارم خوشتون بیاد.

اول گل ساکر:
    من همیشه از گلهای ناگهانی ساکر خوشم میاد و این بار بنده با محمد دیارا که از وسط زمین شاید چند متری دور بود میخواستم که به مهاجم جلویی که چندان هم دور نبود یه سانتر کوتاه داشته باشم ولی اشتباها کمی بیشتر پر کردم میدونید چی شد؟
    باشه خودم میگم دروازه بان سمت چپ دروازه خودش رو گرفته بود و توپ هم اصلا بلند نبود و تقریبا اولش که سانتر شد کاملا فکر کردم که توپ تو اوت هست ولی بعدش یه کاتی گرفت که باور کنید که تعجب کردم خفنترو کات دار تر از ضربه کارلوس به فرانسه و توپ با یه کات رویایی و زمینی از کنار دست دروازه بان گذشت و شیرجه بدبخت هم به کار نیامد و توپ دقیقا به وسط دروازه رفت جالب اینه که دیارا اصلا خوشحالی نکرد و خییلی راحت به سمت زمین خودم رفت.

اما گل فیفای من:
    اول اینو بگم که من یه دایی دارم که باهاش کل کل دارم شدید یعنی اونطور که فکرش رو بکنی ها اون لیورپولیه سخت منم رئالی سخت ولی خوب تو فیفا هیچ وقت نمیتونست که با لیورپول من رو ببره وکلا اینو بگم که من تو فیفا بجز اول رئال بعد هم منچستر هیچ تیمی رو بر نمیدارم اصلا و اون هم همش به من میگفت که تو بازیکنها خودت رو قوی میکنی و تو ادیتشون دست میزنی منم بدبخت هرچه قسم یاد داشتم میخوردم ولی مگه اون باور میکرد خوب بگم که مجبور شدم رئال عزیزم رو بر ندارم رفتم و منچستر رو بگیرم (راستی اینو بگم که تو فیفا08 هیچ وقت نتنوستن که با من و با تیم رئال مقابله کنند همیشه برنده بودم یعنی 100% برد رو با رئال دارم ولی خوب با منچستر شاید یک بار و یا دو بار باختم)مجبور شدم که منچستر رو بگیرم و سوت بازی رو زدن و توز به رونی پاس داد و بازی شروع شد گفتم بیا یه شوت از همین جا بزنم باورتون نمیشه چون که اون اولا بود و با سیستم شوت فیفا تو ایکس باکس عادت نکرده بودم (چون جای شوت و سانتر عوضی هستش)و سانتر کردم و اونم تا اخر و دقیقا از وسط زمین زمین توپ رو رونی زد و توپ از سر همه بازیکنهای لیورپول گذشت و رینا بدبخت که اول بازی جلو اومده بود و باورش نمیشد از اونجا شوت بزنم از روی اون هم داشت رد میشد که رینا بد بخت تا جای میتونست و با دست چپ خواست مانع از عبور توپ از روی سرش بشه ولی فقط لمس کرد توپ رو و توپ بعد برخورد با تیرک افقی دروازه به روی خط خورد و بعد هم داخل دروزاه رفت وای چنان جیغی کشیدم که نگو و چون همیشه وقتی دو نفره بازی میکنم خودم گزارش هم میکنم هی داشتم میگفتم:بله ,سریعترین گل جهان رو رونی میزنه واقعا شگفت انگیزه عجب گلی....وای داییم داشت از ناراحتی غش میکرد نزدیک بود که دسته رو به زمین بکوبه که بهش گفتم چکار میکنی و اون متوجه قیمت گران دسته شد ولی هر کاری کردم نذاشت که دوباره گل رو ببینم (خیییلی عصبانی بود اخه واقعا وقتی فوتبال بازی میکنه جدی میشه)و نتونستم که اون رو با موبایلم فیلم برداری کنم الان که یادم میاد خودم باورم نمیشه خییلی معرکه بود اون گل.

امیدوارم که خوشتون اومده باشه
    ادامه دارد....

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

می گم مثلا تماشا گرا موج مکزیکی بیان !!!!
    یا آخر بازی بلند شن برن !!! اگه تیم باخته بود !!!
    افراد دور زمین آخر بازی (بازیهای مهم) که تموم شد بیان تو مصاحبه کنن !!!
    جایزه به Man Of the Match و خیلی چیزهای دیگه که بازیهای هنوز خیلی کار دارن !!!
    تماشاگرها باید انواع و اقسام تشویق ها رو داشته باشند نه فقط صوتی به صورت تصویری هم یه تکونی به خودشون بدن !!!

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

جایزه به Man Of the Match و خیلی چیزهای دیگه که بازیهای هنوز خیلی کار دارن !!!
    تو فیفا 2004 آخر بازی بهترین بازیکن رو معرفی میکرد!!!!
    به نظر من باید فوتبالی بسازن که نشه در یک حالت همیشه گل زد!!!!
    میگم مسئولان EA باید یه سری به اینجا بزننن!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دوستان فیفا 09 واسه PC بصورت Next Gen نیستش!!!!!
    شبی داشتم وب کردی میکردم که رفتم فروم EA تو صفحه فیفا 09 نوشته بود که:
    ( FIFA 09 Next Gen(Xbox 360 ,PS3
    ( FIFA 09 Current Gen(PC,PS2,Wii
    خوب دیگه نباید امیدوار بود!
    FIFA 09 Current gen screenshots:
    PC

کد:
    کد:
    Wii

کد:
    کد:
    به نظر من فیفا 09 نسبت به 08 خیلی یهتر شده!!!!
    چمن..خبرنگارای کنار زمین...استیل بازیکنان..
    دوستان نباید انتظار داشت که یه دفعه ای بیان نکست !!!!
    Last edited by Masoud King; 05-07-2008 at 01:46.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

و اما عکس های نکست :

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    هیچ بحثی در این مورد نیست....
    واقعا طبیعی هستش واقعا!!!
    در ضمن بازی هنوز در حال ساخت میباشد پس باید منتظر یه بازیه استثنائی از طرف EA باشیم!!!
    *دوستان اولین تصاویری که بطور رسمی منتشر شدن همین ها هستش.(هم Current gen و هم Next Gen )
    منبع:
    کد:
    Last edited by Masoud King; 05-07-2008 at 01:50.

پروفشنال a.salireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    :O

11

الهی زامبیها به دفتر مرکزی Ea حمله کنن و همه رو لت و پار کنن ...
    مگه Pc چی کارش کرده که اینقدر با Pc لجه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام خدمت همگی دوستان:
    خوب اول اینو بگم که نسخه کامپیوترش هم یه جورایی جالب به نظر میرسه ایشالا که بازی خوبی باشه ولی خوب من هیچ کاری با نسخه کامپیوترش ندارم و فقط بحثم روی نکست اون هست.
    من خدایشش با این دو عکس حال که چه عرض کنم عشق کردم و کفم برید باور کنید نمیدونم چطوری این 3 ماه رو صبر کنم تا بازی ریلیز بشه:

این دو عکس بینظیر هستش واقعآ عالی دوستان عزیز به استیل بازیکنها توجه کنید معرکه هستن به نظر من باید ساکر هم خودش رو برای یه رقابت بسیار سخت اماده کنه.
    Last edited by ahmad08; 04-07-2008 at 09:45.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    اقا ممنون از اطلاع رسانی!!!ولی نسخه ی Wii ,PS2 فیفا را که هیچ کاری بهشون ندارم!!ولی بحث میاد سر PC.X360.PS3.
    در مورد PC والا چی بگم به نظرم هم نسل بعد هست هم نیست!!هنوز هم چیزی مشخص نیست به طور کامل ولی نظر خودم اینه که هیچ امیدی ندارم که نسخه ی PC بازی مثل دو کنسول قدرتمند باشه!!در مورد ورژن PC یکمی سردرگم کننده هستش و واقعا هم عجیبه!!چمن های 3بعدی که کاملا مشخص هست لباسها هم همین جور!!مال PC شبیه عکسهایی که از فیفا 07 نسخه ی X360 هستش!!که فیفا 07 نسخه ی 360 نسل بعد بوده پس نمیشه به ورژن PC گفت نسل قبل!!ما که گیج شدیم

اما احمد جان میخوام متمرکز بشم به عکسهای فیفا 09 برای X360,PS3 چیزی که از عکسها مشخص مخصوصا اونایی که نقل قول کردی اعجاب اور هست چطور EA تونسته به این سطح برسه در حالی که نسل قبل فوتبال در اختیار ساکر بوده ولی این عکسها یک عالم دیگری دارند در عکس دوم استیل بازیکنا عالی اون بازیکنهایی را میگم که از دور دارن نگاه میکنند یکیشون گیگز هست دیگری هم سانیا از تیم ارسنال که عالی هستش دیگه فکر نکنم حتی من به استیل بازیکنان فیفا بتونم اعتراضی کنم!!!
    ولی اون عکس سومی که از استادیم امارات اقا مسعود گذاشته خیلی تخیلی من که میگم عمرا چنین چیزی باشه!!غیر قابل تصور هست که به اون شکل باشه!!
    در مورد عکس اخر هم اصلا نمیشه خرده ای بر عکس گرفت چهره ها بی نظیر هستش هر سه بازیکن شما به موهای سینه ی رونی دقت کنید که ادم را دچار شگرف میکنه!!!یا به زخم ریبری عالیه و یا چهره بنزما!!اما تصور اینکه به این گرافیک (اشاره به عکس 5) در بازی استفاده بشه با این جزئیات یکمی که چه عرض کنم خیلی سخت هست!!!
    تماشاگرا هم خیلی عالی هستند و جو بازی از روی عکسها بی نظیر هست
    اما اون عکسی که گذاشتی از استادیم در ساکر 09 اصولا وقتی دوربین بازی به اون شکل دور باشه نمیشه انتظار داشت که از دور تماشاگرا به خوبی نشان داده بشن این قضیه میتونه به قدرت سخت افزاری هم بستگی داشته باشه به نوعی!!!و هم به این قضیه بر گرده که بازی هنوز کامل نشده چون حدود 30 درصد از ساخت ساکر 09 میگذره و این عکسها هم نمی تونه از نسخه کامل بازی باشه!! پس فعلا باید منتظر باشیم ببینیم ان قضیه هایی که در بازی اشاره کردیم ایا اصلا تا چه حدی وارد بازی شده!!چون از الان نمیشه قضاوت کرد!!امیدوارم از هر دو بازی حداقل تو E3 و GC خبری باشه که حتما هم هست!!!!
    راستی عشق رئالی نه!!البته من روی یک تیم خاصی تعصب ندارم تو باشگاهی ولی تیم ملی فقط پرتغال و کلا بازیکنان پرتغالی هر جا باشن من اون تیم رو بیشتر از بقیه تیمها دوست دارم!!!
    بگذریم من بیشتر امید داشتم که فیفا این سری کار سختی را مقابل ساکر خواهد داشت ولی حالا با این عکسها رقابت خیلی خیلی سخت خواهد بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •