تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قهرمان جام حذفی باشگاههای ایران کدام تیم خوا

راي دهنده
93. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استقلال تهران

49 52.69%
  • برق شیراز

2 2.15%
  • پگاه گیلان

34 36.56%
  • فولاد خوزستان

8 8.60%
صفحه 10 از 20 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 192

نام تاپيک: به نظر شما قهرمان جام حذفی باشگاههای ایران کدام تیم خواهد بود ؟

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مثل اینکه تو هنوز تو جو استادیومی
    اصل کار بازی برگشته.تو همین کری خوندنهام همیشه میگفتم 27 ام.
    بازی برگشت هم ما میرم کاری میکنیم که پگاه بساطش رو جمع کنه و فکر آسیا رو از سرش بیرون کنه.
    اگه اون تیرک استقلال گل میشد چه حالی میداد.
    این کلمه ی جوگیریت منو کشته به خدا...خیلی حال می کنم می بینمش!
    فقط تو مواظب خودت باش که توو ورزشگاه 100000 هزار نفری آزادی جو گیر نشی عزیزم.
    وقتی دوتا تیم داشتن می رفتن برای بازی رفت اومدی اون همه کر کری خوندی که اس اس قهرمانه...فلانه...
    من چی گفتم جز اینکه امیدوارم پگاه برنده بشه و هیچ ادعادی الکی ای هم نداشتم که بگم حتما پگاه می بره و قهرمان میشه چون هیچ تاثیری نداره و اگه می باخت چیزی جز ضایع شدن خودم نبود...
    وقتی یکی بیاد ادعا کنه که فلان تیم قهرمانه بعد تیمش ببازه معلومه که باید اینجوری حرف بزنه!
    حالا که تیمت با اون همه دب دبه و کب کبه بازی رفت رو باخته ، مونده یه بازی برگشت که بازم می گم امیدوارم پگاه برنده بشه و البته اصلا هم ازش بعید نیست...
    از همه ی اینا گذشته چه حالی داد همون اول بازی که بازیکن استقلال با توپ زد توو صورت یارش و طرف ولو شد روو زمین!
    ما که خیلی لذت بردیم...از اون جالب تر دعوای بین طالب لو و یوسفی بود!دیگه ته خنده بود...
    بگذریم!
    توو این یه روزه خیلی حرفا توو این تاپیک علیه پگاه گفته شد که البته هیچ کدوم ارزش جواب دادن رو هم ندارن...
    به امید پیروزی پگاه توو بازی برگشت!
    Last edited by Mojtaba-MCI; 11-06-2008 at 09:17.

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

چرا بعضی از دوستان میگن پگاه بره آسیا آبرومونو میبره ؟! مگه پگاه چی کم داره از بقیه تیم ها ؟ اگه میگین بازیکن --خوب چرا بقیه تیم ها که به اصطلاح بازیکن تراز اول دارن میان جلو پگاه میبازن ؟! پشت پگاه هم لبنیات پگاهه همینجور الکی که نیست ...این بره آسیا -- بازیکنم جذب میکنه -- خدا رو چه دیدن شاید زد و نایب قهرمان شد (پرسپولیس هم قهرمان ) این نادر خیلی بلا هستش --- استقلال کارش سخته -- انشالا هر تیمی که بهتره قهرمان بشه -- ما خوشحال میشیم
    ممنونم اما به نظرم زياد نبايد اميدوار باشيم براي مقام آسيايي.
    چون نه استقلال و نه سپاهان و نه پرسپوليس در حد تيم هاي ديگه آسيايي نيستن.
    خدا كنه بتونيم يه تيم باشگاهي خوب توي آسيا داشته باشيم.
    ممنونم

پروفشنال s.w.a.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Fight Club

پيش فرض

چرا دارین این جا سر و کله ی همو میشکنین!
    هر تیمی که بهتر بازی کنه میره اسیا
    پس بهتره دیگه باهم کل کل نکنین
    چون نه تنها تو برد تیمتون تاثیر نداره شاید بن هم بشین!

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من به بحث هاي شما كاري ندارم.
    نظر شخصي من اينه كه پگاه قهرمان ميشه.طرفدار هيچ كدام هم نيستم فقط نظرم را گفتم

کـاربـر بـاسـابـقـه AriA jOhaRi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    خونمون........

پيش فرض

سلام...

پگاه رو عشق است

^موفق باشید^

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنونم اما به نظرم زياد نبايد اميدوار باشيم براي مقام آسيايي.
    چون نه استقلال و نه سپاهان و نه پرسپوليس در حد تيم هاي ديگه آسيايي نيستن.
    خدا كنه بتونيم يه تيم باشگاهي خوب توي آسيا داشته باشيم.
    ممنونم
    تیم هایی آسیای غیر از یکی دوتاشون بقیه تعطیلن ! چرا اینقدر ناامید ؟ از لحاظ بازیکن که ازشون سرتریم --فقط میمونه امکانات + سرمربی خوب --که اگه همه جمع شن یه جا آسیا رو لوله میکنیم -- البت که من کمی نا امید شدم چون استیلی شد سرمربی - بازم توکل بر خدا ببینیم چی میشه

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

این کلمه ی جوگیریت منو کشته به خدا...خیلی حال می کنم می بینمش!
    فقط تو مواظب خودت باش که توو ورزشگاه 100000 هزار نفری آزادی جو گیر نشی عزیزم.
    وقتی دوتا تیم داشتن می رفتن برای بازی رفت اومدی اون همه کر کری خوندی که اس اس قهرمانه...فلانه...
    من چی گفتم جز اینکه امیدوارم پگاه برنده بشه و هیچ ادعادی الکی ای هم نداشتم که بگم حتما پگاه می بره و قهرمان میشه چون هیچ تاثیری نداره و اگه می باخت چیزی جز ضایع شدن خودم نبود...
    وقتی یکی بیاد ادعا کنه که فلان تیم قهرمانه بعد تیمش ببازه معلومه که باید اینجوری حرف بزنه!
    حالا که تیمت با اون همه دب دبه و کب کبه بازی رفت رو باخته ، مونده یه بازی برگشت که بازم می گم امیدوارم پگاه برنده بشه و البته اصلا هم ازش بعید نیست...
    از همه ی اینا گذشته چه حالی داد همون اول بازی که بازیکن استقلال با توپ زد توو صورت یارش و طرف ولو شد روو زمین!
    ما که خیلی لذت بردیم...از اون جالب تر دعوای بین طالب لو و یوسفی بود!دیگه ته خنده بود...
    بگذریم!
    توو این یه روزه خیلی حرفا توو این تاپیک علیه پگاه گفته شد که البته هیچ کدوم ارزش جواب دادن رو هم ندارن...
    به امید پیروزی پگاه توو بازی برگشت!
    پس خودت هم فهمیدی که تو جو هستی.
    اینم بگم که من خودم به کل استادیوم جَو میدم و نگران جوگیر شدن من نباش.لیدری گفتن.
    منم هر وقت کری خوندم گفتم استقلال قهرمانه.نگفتم بازی رفت و برگشت رو میزنه.تو تاپیک استقلال هم همون اول گفتم امید زیادی به بازی رفت ندارم.
    اگه تو یک بازی شما بازیکنهای ما رو سوژه کردی کل ایران تو یکسال دروازه بان شما رو سوژه کردند.یادت رفته وسط بازی با پیروزی خوش رو زده بود به بیهوشی و وقتی روش آب ریختند ..........
    فقط امیدوارم پگاه تو ورزشگاه آزادی به فوتبال کثیفش رو نیاره که اونوقت بیرون رفتنش از ورزشگاه با خداست.

یک مدت کمتر میام.
    Last edited by iman_s; 12-06-2008 at 01:47.

داره خودمونی میشه alireza7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

100% استقلال قهرمانه

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

تیم هایی آسیای غیر از یکی دوتاشون بقیه تعطیلن ! چرا اینقدر ناامید ؟ از لحاظ بازیکن که ازشون سرتریم --فقط میمونه امکانات + سرمربی خوب --که اگه همه جمع شن یه جا آسیا رو لوله میکنیم -- البت که من کمی نا امید شدم چون استیلی شد سرمربی - بازم توکل بر خدا ببینیم چی میشه
    به نظرم شما هم زياد از حد خوشبين هستيد.
    ببينيد نمي خوام كل كل كنم
    اما خداوكيلي پرسپوليس غير از تهران جاهاي ديگه نتيجه گيري زياد خوبي نداشته.
    من اينو نمي گم.
    حالا نگيد استقلال اينطور و اونطوره.
    خودم هم قبول دارم استقلال امسال افتضاح بود.
    بحثه من سره اين موضوعه كه نميشه گفت پرسپوليس با اين سه چهار بازي آخر نشون داد كه لايق قهرماني آسياست.
    هر چند به نظرم اگه توي آزادي باشه پرسپوليس واقعا تيم پر قدرتي ميشه.
    اينو من قبول دارم اما بيرون از خونه رو نه.
    مطمئن باش تيم امسال پرسپوليس اونقدر خوب بود يعني سازماندهي شده،با تاكتيك و با بازيكن هاي خوب كه اگه من هم مربي بودم اين تيم رو زير رتبه دومي نمي زاشتم.پس قطبي يا استيلي زياد توفيقي ندارن و از اين بابت خيالت راحت باشه و اگه حاشيه رو جمع كنه بازم ميشه تيم خوبي رو ساخت.اين مساله رو ميشه بهتر فهميد كه تيم استقلال رو ببين.با هيچ مربي درست بشو نيست.
    وقتي يه تيمي سازماندهي نشده باشه و در كل تيم نباشه كريمي و قلعه نويي كه سهله باباي فرگوسن هم نمي تونه براش كاري انجام بده.
    البته ببخشيد دوستان يه خورده بحث رفت تو حاشيه اما ميشه دوستانه هم در مورد تيم هامون نظر بديم.دور از كل كل و توهين.
    ممنونم
    Last edited by Rjoun; 12-06-2008 at 02:13.

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به نظرم شما هم زياد از حد خوشبين هستيد.
    ببينيد نمي خوام كل كل كنم
    اما خداوكيلي پرسپوليس غير از تهران جاهاي ديگه نتيجه گيري زياد خوبي نداشته.
    من اينو نمي گم.
    حالا نگيد استقلال اينطور و اونطوره.
    خودم هم قبول دارم استقلال امسال افتضاح بود.
    بحثه من سره اين موضوعه كه نميشه گفت پرسپوليس با اين سه چهار بازي آخر نشون داد كه لايق قهرماني آسياست.
    هر چند به نظرم اگه توي آزادي باشه پرسپوليس واقعا تيم پر قدرتي ميشه.
    اينو من قبول دارم اما بيرون از خونه رو نه.
    مطمئن باش تيم امسال پرسپوليس اونقدر خوب بود يعني سازماندهي شده،با تاكتيك و با بازيكن هاي خوب كه اگه من هم مربي بودم اين تيم رو زير رتبه دومي نمي زاشتم.پس قطبي يا استيلي زياد توفيقي ندارن و از اين بابت خيالت راحت باشه و اگه حاشيه رو جمع كنه بازم ميشه تيم خوبي رو ساخت.اين مساله رو ميشه بهتر فهميد كه تيم استقلال رو ببين.با هيچ مربي درست بشو نيست.
    وقتي يه تيمي سازماندهي نشده باشه و در كل تيم نباشه كريمي و قلعه نويي كه سهله باباي فرگوسن هم نمي تونه براش كاري انجام بده.
    البته ببخشيد دوستان يه خورده بحث رفت تو حاشيه اما ميشه دوستانه هم در مورد تيم هامون نظر بديم.دور از كل كل و توهين.
    ممنونم
    به نظرم این صحبت ها تا حد زیادی منطقین...
    Last edited by Mojtaba-MCI; 12-06-2008 at 08:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •