تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 53 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 528

نام تاپيک: راهنمایی در انتخاب هدفون مناسب (شعبه دوم)

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

خب ، مزیتش اینه که جمع و جوره ... از نظر ایزوله کردن صداهای محیط و اطراف بسیار خوب عمل می کنه ... و بسیار قابل حمل ، یعنی کاری با عینک و کلاه و مو و اینا نداره ! .. اشکالاتش هم می تونه این باشه که اولا باید مواظب باشی که خیلی صداش رو زیاد نکنی که گوش آسیب نبینه (از اشتباهات مرسوم کاربر ایران) ... خیلی باس اش زیاد نمیشه (بازم یه نقطه ضعف دیگه کاربری ایران : دوست دارن اوپس! دستگاه زیاد باشه !) ... و خب شاید واسه خیلی ها راحت نباشه (از این نظر که باید یه چیزی فرو کنن توی گوششون - مثلا من خودم خیلی راحت نیستم باهاش!)
    البته من جسارتا نظرم عکس شماست. به نظرم bass خیلی بالایی دارن. و چون داخل گوش فرو میرن bass ملموس تره. این قضیه ی بلندی صدا هم به نظر من در مورد مدل های دیگه ی هدفون هم صدق میکنه. البته گوش به این راحتی ها آسیب نمیبینه و به قدرت پلیر هم ربط داره. در مورد راحتی هم البته بعضی ها مثل شما خوششون نمیاد بره تو گوش ولی به نظر من مدل هایی که میره تو گوش راحت تره و کمتر گوش رو اذیت میکنه. اونایی که نمیره به داخل گوش فشار میاره و میتونه برای استفاده ی طولانی دردناک بشه.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

البته من جسارتا نظرم عکس شماست. به نظرم bass خیلی بالایی دارن. و چون داخل گوش فرو میرن bass ملموس تره. این قضیه ی بلندی صدا هم به نظر من در مورد مدل های دیگه ی هدفون هم صدق میکنه. البته گوش به این راحتی ها آسیب نمیبینه و به قدرت پلیر هم ربط داره. در مورد راحتی هم البته بعضی ها مثل شما خوششون نمیاد بره تو گوش ولی به نظر من مدل هایی که میره تو گوش راحت تره و کمتر گوش رو اذیت میکنه. اونایی که نمیره به داخل گوش فشار میاره و میتونه برای استفاده ی طولانی دردناک بشه.
    در مورد باس : نه - اینطور نیست ... قبلاً هم بحث کرده بودیم که اصولا برای باس ساخته نشدن ... توجه کن که این جمله باعث نمیشه که عبارت هایی مثل "باس اشون خوب و عالیه" نقض بشه ... بلکه در مقایسه با هدفون های فول-سایز که اساسا واسه حداکثر رسانی باس ساخته شدن معنی پیدا می کنه ... (بگذریم که اصلاً بحث باس و هدفون نزدیک میشه به ضرب المثل مورچه و کله پاچه در خیلی موارد) ... اینا برای رسیدن به باس مناسب ، به امید ایزوله شدن صدا هستن و نه "افزایش خود باس" ... (بحث آسیب به گوش هم اینجا معنی پیدا می کنه - واسه همینه که میگن با این هدفونها سراغ bass boost نرید)

در مورد بلندی صدا : دقیقا همون حرفی که در مورد باس زدم ... یعنی هدف ساختشون متفاوته ... شما شاید بتونی با یه اتوبوس هم 200 تا بری ، اما اون خودرو واسه اون هدف ساخته نشده ...

بحث In ear بودن که هم صرفاً از روی تجربه گفتم ... اکثر کاربرهایی که نمی خوان روزانه با هدفون کار کنن (=بیش از نصف کاربرا!) راحت نیستن باهاش ..

* نکته اضافی در مورد باس : همونطور که گفتم قبلا در این مورد یه پستی داشتم (باید بشینم این پست های خوب رو جمع و جور کنم) ... یه رابطه مستقیم بین ایزوله سازی و باس هست ... یعنی ایزوله سازی کم بشه ، باس کم میشه ... ایزوله سازی در نتیجه کیپ بودن گوشی در گوش بدست میاد ... پس باس بالاتر در نتیجه کم کردن یه پارامتر دیگه بدست میاد ، نه براثر افزایش ذاتی خودش ؛ یعنی اگه اون کاملا کم (=کیپ) نشه که خیلی وقتها هم کاملا نمیشه (می تونم بگم یه نفر از سه نفر) اون اثر مورد نظر حاصل نمیشه ..

3. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

حق با شماست. من هم قبول دارم که هدفون های فول سایز با کیفیت ترین صدا و بهترین bass رو دارن. منظور من هم این بود که شما با پرداخت این هزینه نمیتونین با یه هدفون فول سایز اینقدر bass بگیرین. دلیلش هم همینه که اصلا ذاتشون یه چیز دیگه س. هدفون های تو گوشی چون داخل گوش فرو میرن و صدا رو از نزدیکترین فاصله تولید میکنن شما bass رو بهتر حس میکنین. و همون طور که میدونین حجم bassشون بیشتر نیست. فقط فاصله تا گوش کمتره که باعث میشه از نظر bass احساس بهتری القا کنند.
    همون طور که گفتم هر کسی یه جور دوست داره. من دوست دارم وقتی تو خیابون آهنگ گوش میکنم صدای اطرافم رو نشنوم.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

..هر کسی یه جور دوست داره. من دوست دارم وقتی تو خیابون آهنگ گوش میکنم صدای اطرافم رو نشنوم.
    از جمله احتمالاً بوق اون ماشین یا خودروی بی احتیاطی که نزدیکه از پشت بزنه به شما ، یا مردمی که دارن سعی می کنن یه چیزی رو به شما بگن (مثلا هشداری بدن) ....( یا دوستی که 10 ساله ندیدی اش و اونوره خیابونه داره اسمت رو داد می زنه!) ...

واسه همینه که الان بصورت یه قانون نانوشته تقریبا همه سایت های تحلیل و فروش این هدفونها، این نکته رو متذکر میشن که in-ear ها رو با صلاحدید شخصی در محیط های عمومی استفاده کنید...

6. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

از جمله احتمالاً بوق اون ماشین یا خودروی بی احتیاطی که نزدیکه از پشت بزنه به شما ، یا مردمی که دارن سعی می کنن یه چیزی رو به شما بگن (مثلا هشداری بدن) ....( یا دوستی که 10 ساله ندیدی اش و اونوره خیابونه داره اسمت رو داد می زنه!) ...

واسه همینه که الان بصورت یه قانون نانوشته تقریبا همه سایت های تحلیل و فروش این هدفونها، این نکته رو متذکر میشن که in-ear ها رو با صلاحدید شخصی در محیط های عمومی استفاده کنید...

اتفاقا خودم هم به این چیزا فکر کردم. البته کمتر پیش میاد موقع راه رفتن وسط خیابون ازش استفاده کنم. بیشتر تو تاکسی و اتوبوس و ...
    1. برای جلوگیری از تصادف میشه از پیاده رو یا گوشه ی خیابون حرکت کرد و برای عبور از خیابون یا کوچکترین تغییر مسیری اول اطرافو نگاه کرد و بعد با احتیاط رد شد.
    2. آدم به حرف دوست نزدیکشم نمیتونه اعتماد کنه. چه برسه به مردم. همون بهتر صداشونو نشنوی!
    3. حتما قسمت نبوده اون دوست قدیمی رو ببینم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان آخرین قیمتی که از sennheiser cx95 از بعثت دارین چنده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

زنگ بزن سوال کن
    66950405

10. این کاربر از fa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوستان آخرین قیمتی که از sennheiser cx95 از بعثت دارین چنده؟
    اگر هم گذرت افتاد میتونی بری جمهوری نمایندگیش از نزدیک ببینی.

12. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

are mishnasam be'sat forooshgasho
    rasti khastam begam be seda bardara 8 darsad takhfif midan
    man 2nbale shure ya monster (tourbines) hastam felan ke kasi nis azoonvar biare baram nacharam beram hamin cx95 begiram dg...
    G luck
    Last edited by JayR; 25-03-2009 at 14:48.

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

5

ببین مارک Trust در اصل هلندیه و حتمن میدونی که هلندی ها توووی زمینه ی موسیقی توووی دنیا حرف اوله میزنن! Dj Tiesto و Armin Van Burren و..... نمونش!! قبل خریدش تعدادی Review ازش پیدا کردم.....
    البته اینو بگم که عمده ی هدستها از جمله این مارک معتبر طبق معمول مونتاژ چینه اما کیفیت قطعات و مونتاژشون بنظر من بسیار مناسبه و مثل سایر جنسهای چینی نیستش.مزایایی که دارن: اولن به لاله ی گوش فشار نمیارن و بزرگ و ارگونومیک طراحی شدن از گرم شدن و اذیت گوش جلوگیری میکنن و..... تعداد و کیفیت باندهای داخلشون بالاتره اینی که من دارم صدای فراگیر یا همون سوراند 1+5 واقعی و 1+7 مجازی تولید میکنه.اینا چیزاییه که واسه هدست مهمه البته اینی که من شدیدن دنبالش بودم: HS-6400 از طریق پورت USB به هر نوع سیستمی وصل میشه و قسمت جالبش اینه که اگه فرضن به سیستمی که کلن کارت صدا هم نداشته باشه بزنی براحتی میشه صدا را با کیفیت عالی شنید یا صحبت کرد یا توووی محیطهای Voice استفاده کرد و......! ضمنن هر چقدر بقول معلوم ولوم بدی به آخرش نمیرسی که از این نظر یک چیز هیولایی هستش!
    اینو 3-4 ماهی هست گرفتمش و طبق کارت گارانتی داخلی ضمیمش تا تیر 1389 گارانتی داره!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من یه وبکم trust دارم که تصادفا از هلند هم واسه ام آوردن .. بهرحال این مارک منطقه ای- بومی هستش و شهرت چندانی نداره ... اما خب اگه خوبه و راضی هستی و کار می کنه ، چی از این بهتر ..

اینکه " هلندی ها توی دنیای موسیقی حرف اول رو می زنن" با هر ملاکی ، و در هر زمینه ای (صنعت-کیفیت-هنر) هم که باشه ، ادعای گزافیه ...
    سلامم... نه حاجي جون ادعاي گزافي نيستش دليل دارم.......حالا تنظيمات اينه ببين توووي چند تا هدفون ديگه وجود داره؟؟؟...فقط همين يكيشو ببين باقيش بمانه.......خيلي عاليه حتي قابليت تنظيم دستي و سفارشي باندها را هم داره!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •