دوستان تا حالا کسی باسامسونگ e250 به اینترنت وصل شده اگر جواب مثبت است لطفا جواب بدید ایا ایجاد اتصال واستفاده از اینترنت با این گوشی راحت هست ؟
دوستان تا حالا کسی باسامسونگ e250 به اینترنت وصل شده اگر جواب مثبت است لطفا جواب بدید ایا ایجاد اتصال واستفاده از اینترنت با این گوشی راحت هست ؟
مگه میشه وصل نشه ؟؟؟ شما اگه تنظیمات جی پی آر اس رو درست تنظیم کرده باشی وصل میشه تازه برنامه هایی مثل oper وجود داره تا شما سایت رو بصورت کامل ببینی چون با مرورگر خود گوشی سایت کامل باز نمیشه . حتی یاهو مسنجر هم میشه نصب کرد
آره ، من وصل شدم.
اما browser خودش اصلاً خوب نيست !
من هم کابل گوشی رو ندارم و نميتونم opera رو بريزم !!!!!
ميگم اين کابل d900 هم اصلاً گير نمياد !!!!!!!!!
اين مال وقتيه كه اقا دزده خنگ باشه
دزدهاي شهر ما وقتي مي دزدن بعد از چند ساعت با 2000 تومن يريال رو عوض مي كنن به همين سادگي![]()
چرا کابل خوب بلوتوث بگیره آسون تر هم نصب میشه . آموزش هم اون بالا هست
دوستان سلام
من می خوام یه e250 بخرم لطفا راهنمایی کنید
صداش چطوره
نرم افزار های جاوا براحتی روش نصب می شه وکلا کار کردن با نرم افزار در این گوشی چطوره
ایا سی دی برای مدیریت گوشی داره وبراحتی به کامپیوتر وصل می شه
منشیش چطوره
ایا در کشویی اون بعداز استفاده طولانی لق نمی شه
ایااین گوشی عیب اساسی داره
صداش تقريبا در حد Z530 هست (چون خودم داشتم) اما اون باس سوني اريكسون رو نداره و همينطور امكان تنظيم اكولايزر وجود نداره، از لحاظ كيفيت و بلندي جوابگوي كاربردهاي معمولي هست.
نرم افزار مثل ديگر گوشي ها مشكل داره و نصب نميشه. همراه گوشي سيدي وجودنداره اما ميشه نرم افزار رو جداگانه تهيه و استفاده كرد. منشي هم با توجه به زبان تنظيم شده ي گوشي پيغام رو بعد از تعداد زنگي كه مشخص ميكنيد به طرف ميده و صداش رو ضبط ميكنه، كيفيتش هم خوبه. من هنوز چند روز بيشتر نيست دارم باهاش كار ميكنم به همين خاطر در مورد كيفيت ريلش چيزي نميدونم اما تا الن كه نقص خاصي نداشته و در كل از لحاظ طراحي و امكانت گوشي خيلي خوبيه اما ممكنه ابتدا حس كنيد جنس پلاستيكي و كليدهايي داره كه زود خراب ميشه، اينها تنها تصور آدمه!
ممنونم از جوابت مسلم جان
شما چند خریدی ؟
ضمنا گوشی شما اصلی هست یا چینی ؟
اصلا این گوشی های سامسونگ نوع کره ایی اون تو بازار هست ؟
Last edited by mefmef; 12-10-2007 at 11:05.
من 136 تومن بدون گارانتي خريدم، با گارانتي 150 يه جا ديده بودم اما به نظر من گارانتي متفرقه فرقي با گوشي بدون گارانتي نداره. پشت گوشي رو كه نگاه كردم ننوشته بود اما دفترچه ها و باتري و شارژر همه از چين اومده! من دقت نكردم اما فكر كنم همه رو در اين مدل چين ميزنه.
اگه بخواي ويديو رو بريزي فقط فايلهاي با رزولشن پايين رو نشون ميده، درب باطري خيلي سفته، يعني من هر كار كردم نتونستم براي بار دوم بازش كنم! البته يه جورايي هم مزيته. دوربين عكساي خوبي ميگيره اما سايزشون كوچيكه.
كيفيت صفحه نمايش هم در حد خودش خوبه اما من به شخصه خيلي دلم ميخواست يه چيزي مثل D900 باشه! به هر حال كارشو ميكنه. از لحاظ رنگ هم من مشكي خريدم چون لكه و خراش روش معلوم نميشه، بالاتر از سياهي رنگي نيست! در ضمن مشكي ارزونترين رنگ هم هست.
همراه گوشي هدفونهاي خوبي هم بهت ميدن، يعني بيشتر مواقع مجبور ميشي از اونا استفاده كني تا بلندگو چون بلنگو با اون قيافه ي كوچيكش بيشتر از اين بلندي و كيفيت نداره! در آخر اگه خواستي اين گوشي رو بخري بدون كه در حد پولت و شايد بيشتر برات كار ميكنه اما نبايد انتظار يه چيز فوق العاده رو داشته باشي، معمولي و كامل! حتما هم موقع خريد بلوتوث، زبان فارسي و منشي رو چك كن. من چند وقت نيستم گفتم هر چي ميدونم بگم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)