موقع نصب بازیهای ان گیج
موقع نصب بازیهای ان گیج
سلام
دوست عزیز وقتی شما بخواین از روی کامپیوتر فایلی رو روی گوشی نصب کنید ابتدا کامپیوتر اونو به حافظه فون مموری انتقال میده بعد اونو نصب می کنه که ممکنه با توجه به حجم 6 و خورده ای مگ این برنامه این مقدار فضای خالی روی فون مموری گوشیتون نداشته باشد. بهتره این فایل رو خودتون به مموری کارت انتقال بدین و از توی خود گوشی اجرا و نصبش کنید. ولی حواستون باشه که بهتره که این فایل رو روی حافظه خود گوشی نصب کنید. یعنی این فایل اول رو به حافظه مموری کارت انتقال بدین ولی موقع نصب فون مموری رو انتخاب کنید.
این فایل دوم هم بعد از نصب فایل اول قابل نصب هست. حالا شما که N73 داری فقط نیاز به انجام همین دو مرحله داری و نیازی به انجام بقیه موارد نیست.
سلام این فایل ها رو که من آپلود کردم خودم هم دارمشون و بدون هیچ اشکالی روی گوشی خودم که 5700 هست نصب شده. فکر کنم گوشی شما هم 5700 باشه. به همین خاطر نباید مشکلی باشه. حالا اگه راهی پیدا نکردی می خوای یک مستر ریسیت بکن و دوباره همه مراحل رو تکرار کن. انشالله که درست بشه.
Last edited by IceLord; 18-05-2008 at 20:51.
در فکر انجامش هستم ..ایشالله حله ..سلام این فایل ها رو که من آپلود کردم خودم هم دارمشون و بدون هیچ اشکالی روی گوشی خودم که 5700 هست نصب شده. فکر کنم گوشی شما هم 5700 باشه. به همین خاطر نباید مشکلی باشه. حالا اگه راهی پیدا نکردی می خوای یک مستر ریسیت بکن و دوباره همه مراحل رو تکرار کن. انشالله که درست بشه.
اگه ممکنه یه فایل آموزشی ویدیویی بزار ...فک کنم اینجوری خیلیا جواب سوالاشونو بگیرن.
و در مورد شما اینکه ایراد از پی سی سویت هست یه بار پاکش کن و دوباره نصبش کن...okey
آقا من همین کار رو کردم و پیغام پر بودن حافظه رو نداد ولی در زمان انجام نصب بعد از طی حدودا یک پنجم از وصب پیغام مموری فول رو داد
چطوری میتونم بعضی از فایلها یا برنامه های موجود در مموری فون رو کاملا پاک کنم
بعضی از برنامه ها که در زمان خرید گوشی روش بوده مثل آنتی ویروس و فایل منیجر و ... اینا بعد از فلش کردن پاک میشند
خوب بعدش باید چه خاکی به سرم بریزم کدوما برای گوشی واجب ترند ( به طور فهرست ) آیا با بک آپ گرفتن از اونا روی رم میشه دوباره اونها رو رو گوشی نصب کرد
Last edited by HAMID-3138; 19-05-2008 at 07:04.
خدایااااااااااااااااااااا ااااااااااا شکرت
بالاخره رو گوشیم(5700) جواب داد.
منم مث خیلی از دوستان گوشیم انواع ارورها رو میداد ولی الان دارم بازی میکنم فکر کنم ایراد از
فایل نوت باشه برا همین اینو همراه با جزء SymbianOS آپ کردم .اینا کاملا سالمن من باهاشون جواب گرفتم!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من تا مرحله زیر رفتم اما از این جلوتر نرفت چون صفحه ای که شما گفته بودید تا 10 -15 ثانیه بسته میشه بسته نشد و کار هک نا تمام موند
اشکال کارم کجاست ؟
![]()
شما برای هک چرا خدتونو می کشین و از راه پیتون می رید؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
شما کافیه Rompatcher رو نصب کنید و حیلی راحت امنیت رو از بین ببرید.
سلام
اگه لطف میکردید و لینکشو یا آدرس صفحه مربوطه رو برای دانلود میگذاشتید خیلی خیلی ممنون میشدم![]()
انشالله که درست میشه
شما برای امتحان یک بار نرم افزار رو روی مموری کارت نصب کن شاید راه بیفته. چون فقط توصیه شده که روی فون مموری نصب بشه. اگر نشد باید روی فون مموری حدود 7 تا 8 مگابایت حداقل فضای خالی ایجاد کنی. برای این کار با Pc Suite از sms ها و دفترچه تلفنت و بقیه موارد مهم بک آپ بگیر بعد گوشی رو مستر ریسیت کن. فقط مسئولیت پاک شدن چیزی هایی که لازم داری با خودته ها!!!
خدا رو شکر!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)