تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 13 اولاول ... 678910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 125

نام تاپيک: Killzone 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خدایی cod 4 هم اوومد همه میگفتن بهتر از این نمیشه کیل زون هم همینه .

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

نه بابا !!! :ي ما فكر كرديم نبايد تلاش كنيم !!!
    تو بازي نكردي ؟؟؟ رو هارد برو حتما چون خيلي جذاب تر ميشه ...
    بازي هم يه سلامتي تموم شد خدارو شكر !!!
    راستي مرحله يكي مونده به آخر سوار روبات ميشيم جاي همتونو خالي كردم كلي حال داد !!! :ي
    من فقط چند مرحلشو توی خونه ی داداشم بازی کردم!
    هر موقع رفتم میرم تمومش میکنم اصلا میگم داداشم ps3 شو بیاره خونمون....
    بعد بهت میگم چجوری روی هارد تا آخر میرم ( البته فکر کنم میمیرمو زندی میشم ولی من توی بازی های fps استراتژیه مخصوصی دارم )

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

ولی من توی بازی های fps استراتژیه مخصوصی دارم

حتما تمام اونا تو اين بازي جواب ميده

داش نوید حالا ارزش 68 تومن رو داشت؟
    اگه میخواهی بفروشی من بازیتو ازت میخرم!
    آره عزيز دل داشتش كه گرفتم ديگه !!!
    جيگر تو كه ميدوني من Online بازي ميكنم !!!
    از همون اولم رفتم تو كار جمع كردن بازي ها !!!
    يكي از دوستام گفت اينو بده 2تا بازي بگير خره گفتم نچ !!!
    ميخوام بازي هامو جمع كنم :ي

خدایی cod 4 هم اوومد همه میگفتن بهتر از این نمیشه کیل زون هم همینه .
    مگه من گفتم بهتر ازين نميادش ؟؟؟
    يا مگه من گفتم بهتر از Cod:Mw نميادش ؟؟؟

Spoiler alert!
    ديشب بازي واقعا پاياد بدي داشت و تمامي اعضاي ISA همه نااميد و خسته به خانه باز گشتن !!! البته خونشونو كه تركوندن :ي !!! سخنان Visari خيلي جالب بود و با كمال خون سردي حرف ميزد در حالي كه ميدونست تا چند دقيقه ديگه خواهد مرد !!! ابتدا كه ما بهش گفتيم Helghastها شكست خوردن بعد گفت كي پيروز شده با يه لحن جالبي !!! بعد كلي حرف زدن و در آخر گفت Helghast ها هيچ وقت شكست نميخورن و بعد كشتيمش !!! بعدش كه رفتيم بيرون ديديم چندتا كشتيه فضاييه بسيار بسيار بزرگ در حال ترك اونجا هستن !!! قيافه ي Sev ديدني بود !!! انگار دنيا رو سرش خراب شده !!! حقم داره !!! به خيال خودش همه رو كشته بود !!! حتي Radec & Visari رو هم كشته بود ولي ديد تازه شروع شده !!! خيلي لحظه ي غم انگيزي بود واقعا !!! ولي واقعا بازيه بسيار زيبا و گيرايي بودش كه من فوق العاده ازش لذت بردم !!! كشتن Radec خيلي جالب بود !!! هي غيب ميشد بعد از پشتت ميامد دنبالت ميكرد !!! بعد از كلي تعقيب و گريز آخر همين جوري يه Grenade انداختم بعد دقيقا افتاد جلوش بعدم مرد خيلي جالب بود !!! اين آخر بازي ديگه كم مونده بود اشكمون در بياد اينقدر سخت شده بود !!! بازي ازون عمليات هاي Secure زياد داشت كه خيلي اعصاب خورد كن بود !!! آخرين جمله ي Visari هم اين بود قبل از مرگ : Madness BeginS
    Spoiler alert!
    Last edited by resident_evil; 13-04-2009 at 13:41.

4. 7 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

حداقل سفید می کردی داستانو ! من که جلو خودمو نتونستم بگیرم خوندم !!

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

البته فکر نمی کنم به cod mw2 برسه ولی واقعا هیچ کدوم از استراتژی هام عمل نکرد
    اما تونستم تا یک حدی برم ولی بدیش اینکه 3 روز در هفته بیشتر نمی تونم بازی کنم بقیش داداشم نیست
    البته چون تخیلیه به نظرم cod mw2 قشنگتر از این میشه!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مگه من گفتم بهتر ازين نميادش ؟؟؟
    يا مگه من گفتم بهتر از cod:mw نميادش ؟؟؟
    یحتمل منظورت همین بود . . .

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

حداقل سفید می کردی داستانو ! من که جلو خودمو نتونستم بگیرم خوندم !!
    واي شرمنده علي جون اصلا حواسم به شما نبود كه از عاشقان اين بازي هستي !!! :ي
    به بزرگيه خودت ببخش ...

9. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

Killzone 2
    Flash & Thunder: Anatomy of a Nuke Trailer

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Turok-71; 12-06-2009 at 02:11.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض Kill Zone 1 »»»»»»»» Kill Zone 2

سلام دوستان
    هفته ی پیش که شیراز بودم رفته بودم چند تا بازی بخرم که یک مرتبه چشمم به یک بازی افتاد که خیلی دلم می خواست ببینم چه جوریه! و اون بازی چیزی نبود به جز Kill Zone 1 من کلا از یک چیزی خیلی لذت می برم.اونم اینکه وقته نسخه های 2-3 یک بازی از نسخه ی 1 بهتر میشه بازی از کجا به کجا رسیده چی بوده و تبدیل به چی شده؟ آیا اصالت خودشو حفظ کرده؟آیا نسخه ی 1 بازی هم پر فروش بوده؟این بحث خیلی برای من جالبه امیدوارم برای شما هم جالب باشه
    سعی می کنم مقایسه جز به جز باشه و کامل
    بازی شروع شدهر دو بازی با چهره ی Visari آغاز میشه البته با این تفاوت که در Kill Zone 2 ویساری به تنهایی دیده میشه اما در Kill Zone 1 ما یک تریبون می بینیم که Visari میاد پشتش و صحبت می کنه.هر دو در حالی شروع میشه که Visari با جمله ی My People داره مردمش رو مورد خطاب قرار میده.پرچم بزرگ Helghast ها پشت سرشه و صحنه ی تاریکی رو می بینیم.در Kill Zone 2 فقط چهره ی Visari رو می بینیم.آهنگهایی که زده میشه در هر دو نسخه بسیار شبیه به همه بعد در نسخه ی 1می بینیم که سفینه های فضایی ISI که به طرف سیاره ی وکتا می رن و نابود میشن اما در نسخه ی 2 می بینیم که سو داره در تلویزیون حرف های ویساری رو گوش میده و در همین حال ریکو می رسه و با هم صحبتی می کنن و بعد از اون کاپیتان تمپلر میاد و باهاشون حرف می زنه سپس سو و ریکو به بیرون از ISI میرن و سفینه ها رو می بینن که به طرف وکتا در حال حرکتن و در همین حین ما صحنه ی مشابه رو می بینیم که سفینه ها دارن نابود میشن!صحنه ی مشابه بعدی اینه که ما در هر دو نسخه داریم کشته شدن نیروها ISI رو می بینیم ولی در KZ2 خلاصه تر زیبا تر و بسیار بی رحم تر!اما جالبه بدونید که این Cut Scense در KZ2 شا رو متحیر میکنه چون واقعا کیفیت داره!جزئیات چهره ی ویساری دیدنیه!اما در KZ1 اگر دقت کنید در زمان خودش و در PS2 ما با یک Cut Sceens بسیار بسیار عالی روبرو هستیم.البته الان دیگه طبیعی به نظر میاد ولی اگه بخوایم بسنجیم در زمان خودش عالی بوده.اما بخش پایانی هر دو با چهره ی شرور ویساری تمام میشه.یک لحظه در نور چهرش دیده میشه و سپس محو میشه و نام Kiil Zone آشکار میشه!وارد منوی اصلیه بازی میشیم.در KZ2 آهنگی کوبنده رو شاهد هستیم اما در KZ1 بیشتر آهنگی حماسی رو می شنویم.اما وارد بازی میشیم.در KZ 1 قابلیت انتخاب کاراکتر وجود داره ولی به نظر میاد در بعضی از بخش ها اجباریه مثلا شما اولین کاراکتری که باهاش بازی رو پیش می برید در KZ 1 کاپیتان تمپلر هست ولی در KZ 2 شخصیت تازه وارده سو!اما مر حله ی اول بازی در KZ 1 در وکتا آغاز میشه.بیابان های خشک و برهوت.فضای مه آلود شما در یک سنگر با افرادتان.صدا گذاری روی شخصیت ها بدک نیست و برای زمان خودش قابل قبوله.اما در KZ 2 شما بازی رو در حالی آغاز می کنید که سو از خواب بیدار میشه در آینه نگاهی به خودش می اندازه و دوستش گارزا از راه می رسه گشتی در ISI می زنید وبعد Cut Scense با کیفیت دیگری رو می بینید و بازی در وکتا آغاز میشه.اولین تفاوت فضای جنگ بسیار فوق العاده در KZ 2 و گرافیک بسیار چشم نواز ! در حالی که در KZ 1 فضا بسیار کم جزئیات به نظر میاد و برای زمان خودشم جذاب به نظر نمیاد.در KZ 2 ما دشمنانمونو خیلی خیلی طبیعی تر و واضح تر می بینیم!اما در نسخه ی 1 نه.اما گرافیک بازی در نسخه ی 1 می تونست خیلی بهتر باشه بازی های هم دوره ی خودش مثل Black از این لحاظ خیلی بهتر عمل کردن.اما Kill Zone 2 که دیگه گرافیک از تک تک بخش هاش می ریزه چشم آدم از دیدن این همه جزئیات به وجد میاد!اما استحه ها که در KZ 2 بسیار عالی و پر جزءیات هستند و دوربین روی اسلحه که حرف نداره و جزئیات اسلجه که بیداد می کنه!اما KZ 1 رو اگه بخوایم با بازی های هم دوره ی خودش مقایسه کنیم می بینیم در حدی بسیار متوسط کار کرده.نه خیلی عالیه! نه خیلی بده!اما از فضای بازی که بگذریم کمی باید صدا گذاریه بازی رو بررسی کنیم.در KZ 2 صدای کلفت و داد های Helghast ها بعد از کشته شدن هنوز از نسخه ی 1 باقی مونده!اما بعضی جاهاشم حذف شده.مثلا در نسخه ی 1 تا یه 5-6 ثانیه ای ممکن بود این داد گوش خراششون ادامه پیدا کنه!در KZ 2 خیلی بهتر شده این حالت.البته اون نوع هم در زمان خودش خیلی جالب می تونسته باشه!صدای اسلحه ها در نسخه ی 2 به همراه صدا عوض شدن خشاب ها و انفجار نارنجک ها یا ... بی نقصه و بی نظیر! واقعا عالیه!در نسخه ی 2 هم بد نیست!کمی از متوسط بهتره ولی خوب اگه نسخه ی 1 بازی هم می خواست که یک اسطوره باشه باید صداگذاریش خیلی بهتر می بود!شکل اسلحه ها و نوع انفجار نارنجک ها از نسخه ی 1 حفظ شده و در نسخه ی بسیار پیچیده تر و زیبا تر و کامل تر شده!نسخه ی 1 بازی از نظر Check Point دهی خیلی کم لطفه و واقعا بعضی جاها حرص شما در میاد!خیلی دیر به دیر چک پوینت میده.در حالی که در نسخه ی 2 به جز Boss آخر بازی بقیه ی قسمت ها از لحاظ چک پوینت دهی بسیار عالیه اون مرحله ی آخر هم قابل توجیهه چون اگه چک پوینت سریغ به سریع میداد از جذابیت بازی کم می شد.گیم پلی بازی در KZ 2 بیشتر مبتنی بر جنگ های نزدیک تره تا راه دور.هر چند در بازی نسبت به نسخه ی 1 بخش بسیار عالی و جدیدی اضافه شده که همون سنگر گیریه!بسیار طبیعی سنگر گیری در بازی اتفاق میفته.این حالت سنگر گیری برای یک بازی FPS حرف نداره و در همه ی موارد به جز ساختن سنگر و شلیک کور با سنگر گیریه Gears Of War 2 برابری می کنه!اما در KZ 1 دشمنان شما بیشتر از مسافت های دور با شما در حال مبارزه هستن و در KZ 2 جنگ در مسافت های نزدیک تر خیلی بیشتر شده و این در یک کلمه یعنی جذاب تر شدن زیباتر شدن و سریع تر شدن گیم پلی نسخه ی 2.اما در نسخه ی 2 ما شاهد جنبه ی داستانی قوی تر هستیم.داستان در بعضی از مواقع غمگین می کنه شما رو و پلی در KZ 1 بیشتر شاهد یک جنگ تقریبا بی سر و ته هستیم!تنوع در نسخه ی 2 خیلی بهتر شده ولی در نسخه ی 1 بازی کمی یکنواخت به نظر می رسه.البته باید یک سری اطلاعات کاملتر رو بعد از تمام کردن نسخه ی 1 بع شما بدم الان قضاوت کمی زوده!اما جو بازی در نسخه ی 2 جنگی به شدت بی رحم رو به رخ ما می کشه و بیشتر تیرگی هوا حس و حال هوای ابری رو به ما میده.اما نسخه ی 1 جوی کم جزییات و کویری رو به نشون میده و این اصلا خوشایند نیست.هوش مصنوعی هلگست ها در نسخه ی 1 هم چنگی به دل نمی زنه و معمولیه اما در نسخه ی 2 هوش مصنوعی واقعا عالیه.انفجار های بازی که در نسخه ی 1 اصلا دیدن نداره در نسخه ی 2 هم خوبه ولی من انتظارم بیشتر بود.
    در کل ما می تونیم بعضی از خصوصیات بازی رو به این شکل مقایسه کنیم
    این مقایسه مربوط میشه به بازی در زمان خودش نه اینکه مستقیما نسخه 1 و 2 مقایسصه بشه
    Kill Zone 1 --------------- Kill Zone 2
    10/10 ------------------------------------10 /10 -----------------------------Cut Scense
    __________________________________________________ _______________________________
    10/10 ----------------------------------10/7 ------------------------------------گرافیک
    __________________________________________________ _______________________________
    10/9 -----------------------------------10/7.5 ---------------------------------صدا گذاری
    10/8 ------------------------------------10/6 ------------------------------------داستان
    10/9 ------------------------------------10/8 ------------------------------------شخصیت های بازی
    10/9 -----------------------------------10/6------------------------------------------تنوع مراحل
    10/10 --------------------------------10/9 -----------------------------------------تنوع اسلحه ها
    __________________________________________________ ______________________________
    10/7.5 --------------------------------10/5 ----------------------------------------تاثیر گذاری داستان
    __________________________________________________ ______________________________
    10/10 ---------------------------------10/5 -----------------------------------------جو بازی
    10/10 -------------------------------10/7.5 --------------------------------------هوش مصنوعی
    10/8 ----------------------------------10/4 ----------------------------------------جلوه های انفجاری
    10/10--------------------------------- 10/3 ----------------------------------------نو آوری
    10/10 ---------------------------------10/6 -----------------------------------------گیم پلی

این مقایسات بعد از تموم کردن بازی کامل تر میشه مخصوصا اگه شد مراحل آخر هر دو بازی رو براتون مقایسه خواهم کرد.البته تموم کردن بازی واقعا حوصله می خواد با وجود بازی های امروزی
    اما در آخر باید بگم که SONY فقط دنبال یک بهانه بود که یک شاهکار برای PS3 بسازه و گرنه Kill Zone 1 چندان بازی بزرگی نبود.ولی نام Kill Zone بهانه شد تا امروز شاهد شاهکاری به اسم Kill Zone 2 باشیم
    موفق باشید

12. 3 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

امشب گفتيم ياد اين بازي رو زنده كنيم به هر حال داريم به پايان سال نزديك ميشيم و اين بازي بسيار اميدوار كه بتونه عنوان بهترين شوتر سال رو كسب كنه ! به نظر من كه لايق همچين عنواني هست ! امشب كه دوباره بازي كرد واقعا برام تازگي داشت ! فوق العادست اين بازي ! جو بسيار سنگين كه حتي مرحله ي آخر سر درد ميگيرين ! البته MW2 هم رقيب جدي هستش براش ! بايد منتظر موند ديد چي ميشه !

14. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •