دستت درد نکنه خیلی قشنگه !!!!!!!!!!!!!!
دستت درد نکنه خیلی قشنگه !!!!!!!!!!!!!!
از تاریخ انتشار و سیستم مورد نیاز برای بازی چیزی گفته نشده؟؟؟؟
ممنون رفيق
ولي تو فيلم كه واقعا شر و ور به نظر مي ياد.
اين بازي مثل بازي هاي ژاپني كه مثل ملخ و قورباغه به جون هم مي يوفتن 16 متر مي رن هوا
مثل Final Fantasy و Devil My Cary و اين جور بازي هاست! فقط اسمش Prince of Persia ... بله...
موسيقي متن فيلم اجراي بازي هم اصل سنتي ايرانيه!
بهترين نسخه ي اين بازي همون «ريگ هاي زمان» يا Sand of Time بود. يعني نسخه ي يك كه پشتيبان ماليش هم nVIDIA بوده
بازي هايي كه پشتيباني مالي داشته باشن خوب مي شن. مثل «نيمه جان Hallf-Life 2» كه هم ATI پشتيبان شه و هم nVIDIA
هنوز ما رو با عرب ها يكي مي دونن!!! به عكس نگاه كنيد و متنش رو بخونيد
البته بايد دقت كنيد! پايين Prince of Persia كوچيك و سياه نوشته
Prince of Persia the Arabian Acrobat
تازه تو چند جا هم خوندم كه براي پول درآوردن گير دادن به دين زرتشت و اهورامزدا (خدا) رو هم كردن فرشته!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كساني كه انگليسي بلدن مي تونن به اين تالار برن و اظهار نظر كنن و انتقاد يا پيشنهاد بدن.
البته اگه فيلم اجراي بازي رو ببينيد كه بهترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا به ما چه! ما لياقتمون همينه![]()
Last edited by Booseh_ye_Irani; 22-07-2008 at 04:57.
اوووووو اااااااااااه ه ه ه ه ه ه ه.......
Booseh_ye_iraniجان :
هنوز بازی منتشر نشده که انقدر تند میری !!!!!!!
بزار بازی بیاد بعد نظر داشتی بدهه!
تازه راجع به دیگر بازیهایی که گفتی باید بگم هرکی سلیقه خودشو داره!!!![]()
Last edited by Tashanoj; 18-07-2008 at 08:58. دليل: ?
عزیز ایشون داره اطلاعات میده در مورد بازی اگر شما میگی اینجوری نیست بگو چه جوریه نه اینکه ...
من نمیگم چه جوریه من میگم از الان نباید تصمیم گرفت......
منم با Booseh_ye_Irani موافقم
البته تا وقتی که بازی منتشر نشه نمیشه گفت شرو....
وقتی تریلر رو دیدم کلی ضد حال خوردم![]()
دوست عزیز این عکس مربوط به یه مجله است و هیچ ربطی به Ubisoft نداره و جنبه اظهار نظر شخصی داره!هنوز ما رو با عرب ها يكي مي دونن!!! به عكس نگاه كنيد و متنش رو بخونيد
آقا من می گم این مدل بازی که تریپ بازیهای ژاپنی شده داره منو می ترسونه !!!! شاید موفق نشه !!!!
یجوریه !!!!
امیدوارم تا زمان انتشار بازی سازندگان فکری بحال بازی بکنند و همینجوری عرضه نشه!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)