تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 14 اولاول ... 67891011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 138

نام تاپيک: کوچ اساسی به سمت اپن سورس

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

با اجازه ي دوستان ميخوام اين بحث اوپن سورسي و دستاوردهاي اون رو از يك زاويه ي جديد باز كنم و اميدوارم كه دوستان گرامي هم نظراتشون رو در اين زمينه بيان كنند تا بتونيم جمع بندي خوبي داشته باشيم .

سيستم عامل چيست ؟ دوستان عزيز لينوكسي ، سيستم عامل برنامه اي هست كه امكانات سخت افزار ما رو مديريت مي كنه و بين ما و سخت افزار كامپيوتر قرار مي گيره .

با توجه به اين كه طيف استفاده كنندگان از كامپيوتر ، بسيار وسيعه و از مهندسين خبره تا سالمندان و زنان خانه دار و كودكان رو شامل ميشه ، اين برنامه بايد كاربري ساده و تنظيمات راحتي داشته باشه تا همه و همه بتونن از اون استفاده كنند .

خوب حالا لينوكس چقدر در اين زمينه رشد كرده ؟ واقعا نصب يك نرم افزار در اوپن سوزه يا دبيان و يا فدورا يه كار پيش پا افتاده و راحته ؟ يادتون باشه كه نبايد دانسته هاي خودتون رو كه متكي به كار قبلي و خبرگي در اين زمينه اس ، ملاك عمل قرار بدين . فكر كنين كه يه پسر بچه ، يه زن خانه دار ، يه اپراتور كه سواد كمي هم داره ، يه پيرمرد ، يه كارمند ساده و .... چه قضاوتي در اين مورد مي كنه .

هر كدوم از توزيع هاي لينوكسي رو كه مي بينين ، اول و آخرش سر و كارتون با ترمينال و فرامين تايپي مي افته . خوب كه چي ؟ مثلا تايپ كردن يك خط فرمان خيلي به كاربر شخصيت ميده ؟؟؟ و زدن يه دكمه از شخصيت اون كم مي كنه ؟؟ فكر مي كنم اين خيلي قضاوت سطحي و خاميه .

بسته هاي لينوكسي هيچوقت خدا اسامي درست و درموني ندارن . اكثر مواقع ، اون چيزي كه كاربر لينوكس مي بينه ، يه اسم دراز بي معناست كه از يه سري حروف و اعداد تشكيل شده و بايد يه دوره ي آموزشي رو بگذرونه تا متوجه بشه كه مثلا Lib ها چي چي هستند .

براي راه اندازي يه سخت افزار ساده مثل مودم ، كاربر بايد صد تا آدرس اينترنتي رو بگرده و زور بزنه تا بتونه از سخت افزارش استفاده كنه . بارها در همين سايت ديده ام كه خيلي ها براي همين يه كار ساده چقدر اسيري و علافي كشيده ان . اميدوارم ناراحت نشين دوستان اما فكر مي كنم ارزش وقت مردم ، خيلي بيشتر از « ژست حكيمانه » و پز « اه اه چه بيسواد » مآبانه است . اون كسي كه ويزارد مي نويسه ، فكر همين جاها رو مي كنه . فكر وقت ديگران رو مي كنه و اين كه من كاربر ( خصوصا كه پول هم داده و نرم افزارش رو خريده باشم ) حق دارم با ساده ترين و كوتاه ترين روش ها بتونم از اين نرم افزار استفاده كنم .

بله ، البته ما ميتونيم بگيم كه لينوكس اين و اون قابليت رو داره كه در ويندوز نيست ( و خودم هم اين رو قبول دارم ) اما اين حرف ، يوزر فرندلي نبودن ، باگ داشتن ، نياز به اطلاعات قوي قبلي ، داشتن اعصاب پولادين و صبر و حوصله ي ايوب رو توجيه نمي كنه . به ساده ترين زبان ، همه ي اين خوبي ها بايد در كنار هم جمع بشن ، تا يه سيستم عامل واقعا از رقباي خودش برتر باشه . يادتون باشه كه داشتن يه خوبي ، دليل نداشتن خوبي هاي ديگه نميشه .

موفق باشين

2. این کاربر از Ceramic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

خوب حالا لينوكس چقدر در اين زمينه رشد كرده ؟ واقعا نصب يك نرم افزار در اوپن سوزه يا دبيان و يا فدورا يه كار پيش پا افتاده و راحته ؟ يادتون باشه كه نبايد دانسته هاي خودتون رو كه متكي به كار قبلي و خبرگي در اين زمينه اس ، ملاك عمل قرار بدين . فكر كنين كه يه پسر بچه ، يه زن خانه دار ، يه اپراتور كه سواد كمي هم داره ، يه پيرمرد ، يه كارمند ساده و .... چه قضاوتي در اين مورد مي كنه .

هر كدوم از توزيع هاي لينوكسي رو كه مي بينين ، اول و آخرش سر و كارتون با ترمينال و فرامين تايپي مي افته . خوب كه چي ؟ مثلا تايپ كردن يك خط فرمان خيلي به كاربر شخصيت ميده ؟؟؟ و زدن يه دكمه از شخصيت اون كم مي كنه ؟؟ فكر مي كنم اين خيلي قضاوت سطحي و خاميه .

بسته هاي لينوكسي هيچوقت خدا اسامي درست و درموني ندارن . اكثر مواقع ، اون چيزي كه كاربر لينوكس مي بينه ، يه اسم دراز بي معناست كه از يه سري حروف و اعداد تشكيل شده و بايد يه دوره ي آموزشي رو بگذرونه تا متوجه بشه كه مثلا Lib ها چي چي هستند .
    سلام...
    دوست عزیز،
    اولا، برای هر کاری یک توزیعی داریم، من نمی دونم شما تا الآن از ubuntu استفاده کردید یا نه! واقعا به نظر شما راه ساده تری از طریقه ی نصب برنامه در دنیا وجود داره!
    کافی درadd/rem برید به مجموعه ی مورد نظرتون و نرم افزار رو انتخاب کنید! آیا شما در ویندوز اگر بخواهید مثلا پلیر نصب کنید بدون کمک دوستان یا سرچ می تونید نام یک نرمافزار رو حدس بزنید! در اوبونتو کافی هست برید و بگید چی کار می خواهید بکنید تا بیش از ۳۰ - ۴۰ تا نرم افزار براتون لیست کنه! و شما روش کلیک کنید تا خودش دانلود کنه! نصب کنه! و شما حالا اجرا کنید! ساده تر از اینم داریم!
    دوما، کسی نگفته تایپ فرمان شخصیت میده! اتفاقا من و خیلی ها اینجا خوشحالند که از اوون محیط فاصله گرفتیم! امروز حتی در یک توضیع مادر و خیلی سنتی مانند دبیان هم شما خیلی کم نیاز به ترمینال دارید! در اوبونتو و یا پارسیکس و این توزیع های خانگی شما به جرآت هیچگاه به خط فرمان نیاز پیدا نخواهید کرد! مگر سیستمتون مشکل پیدا کنه! که شما در ویندوز دوباره ویندوز نصب می کنید! در لینوکس با فرمان مشکل رو حل می کنید!
    سوما،‌ دوست من اینهمه اسم های قشنگ! کجا کد و عدد ؟ و lib ها رو هم یک کاربر خانگی نیاز به یادگیری نداره!

4. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

یادم هست چند سال پیش بخاطر همون مدیا پلیرش چندید میلیون دلار غرامت داد! چرا چون شما وقتی ویندوز رو می خرید ۲۰۰ دلار و روش مدیا پلیر نصب هست دیگه پول نخواهید داد برای یک چیز دیگه مثلا jet audio و اوونو هم بخرید!
    دوست عزیز شما قبلا این رو گفتید، حالا من میگم این قضیه در اوپن سورس هم هست، شما از یه توزیع رایگان با کلی نرم افزار رایگان استفاده می کنید و این باعث می شه دیگه سراغ نمونه های پولی اون نرید،این اشکال نداره؟ شما می گید نداره، من میگم پس چرا مایکروسافت رو جریمه کردند،مگه خون اوپن سورس قرمزتره، امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.
    خیلی خیلی ممنون

به امید روزی که همه در ایران قانونی از نرم افزار ها استفاده کنند.

این لینک رو هم ببینید :
    واقعيتهايي در مورد رعايت حقوق يكديگر و كپي رايت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

سلام...
    دوست عزیز،
    اولا، برای هر کاری یک توزیعی داریم، من نمی دونم شما تا الآن از ubuntu استفاده کردید یا نه! واقعا به نظر شما راه ساده تری از طریقه ی نصب برنامه در دنیا وجود داره!
    کافی درadd/rem برید به مجموعه ی مورد نظرتون و نرم افزار رو انتخاب کنید! آیا شما در ویندوز اگر بخواهید مثلا پلیر نصب کنید بدون کمک دوستان یا سرچ می تونید نام یک نرمافزار رو حدس بزنید! در اوبونتو کافی هست برید و بگید چی کار می خواهید بکنید تا بیش از ۳۰ - ۴۰ تا نرم افزار براتون لیست کنه! و شما روش کلیک کنید تا خودش دانلود کنه! نصب کنه! و شما حالا اجرا کنید! ساده تر از اینم داریم!
    دوما، کسی نگفته تایپ فرمان شخصیت میده! اتفاقا من و خیلی ها اینجا خوشحالند که از اوون محیط فاصله گرفتیم! امروز حتی در یک توضیع مادر و خیلی سنتی مانند دبیان هم شما خیلی کم نیاز به ترمینال دارید! در اوبونتو و یا پارسیکس و این توزیع های خانگی شما به جرآت هیچگاه به خط فرمان نیاز پیدا نخواهید کرد! مگر سیستمتون مشکل پیدا کنه! که شما در ویندوز دوباره ویندوز نصب می کنید! در لینوکس با فرمان مشکل رو حل می کنید!
    سوما،‌ دوست من اینهمه اسم های قشنگ! کجا کد و عدد ؟ و lib ها رو هم یک کاربر خانگی نیاز به یادگیری نداره!

قرار شد واقع بينانه نظر بديم مگه نه ؟!

من از توزيع هاي دبيان بيس مثل اوبونتو استفاده كرده ام ( بهترينش هم همين پارسيكس خودمون كه واقعا بايد به خاطرش از آقاي باغوميان و همكارانش تشكر كرد ) اما ..... :

1. براي كسي كه اينترنت پرسرعت نداره ، استفاده از گزينه ي Add/Remove شبيه شوخيه ! تقريبا تمام برنامه ها بايد دانلود بشه ( بعضي با حجم چند صد مگابايت ) و تازه ، اين در صورتي هست كه نياز به Dependency هاي قبلي نداشته باشه ( كه هر دومون مي دونيم اكثرشون دارن !! )

2. من هر برنامه اي رو براي ويندوز بخوام ( به جز برنامه هاي خيلي تخصصي و خاص و محدود ) ده دقيقه پياده روي كنم سي دي اش رو گير آوردم ..... اما وقتي مثلا از يه برنامه ي لينوكسي صحبت مي كنيم ، مي دونيم كه اين يه شوخيه !!

3. در باره ي خط فرمان اصلا با شما موافق نيستم . كي گفته كه شما در لينوكس مي تونين خط فرمان و ترمينال رو فراموش كنين ؟ خيلي از برنامه هايي كه لازم دارين ، به صورت سورس ارائه شده ان و مثل ويندوز نيست كه شما يه EXE ببينيد و روش كليك كنيد . بايد توي Sourceforge هي زير و رو كنين تا ببينين كه آخرش مثلا اين برنامه ورژن rpm يا deb داره يا نداره . اگه نداشته باشه كه بايد كامپايل كنين و هي زور بزنين كه فرمان مثلا configure كار ميده يا نه .... يا با make و makeinstall سر و كلهه بزنين .

4. كي گفته كه ويندوز مشكل پيدا كنه بايد ويندوز جديد نصب كنين ؟ قابليت repair در ويندوز هم هست اما به خاطر اينكه مدافع ويندوز نيستم ، و نمي خوام بحث به حاشيه كشيده بشه ، واردش نميشم .

5. اسم هاي قشنگ ؟ آها الان يكيش دم دستمه ... خودتون ببينين و قضاوت كنين :

OOo_2.3.1_LinuxIntel_install_en-US_deb.tar.gz

خيلي اسم كوتاهيه ؟ يا خيلي قشنگه ؟ خدائيش اگه قبلا اين برنامه رو نصب نكرده باشين ، ميتونين حدس بزنين كه سورس برنامه ي اوپن آفيسه ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه khatat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

ماکروسافت رو جریمه کردن به خاطر این که داره مدیا پلیرش رو به مردم تحمیل می کنه مشتری باید آزاد باشه از بین چند نرم افزار یک نرم افزار رو که با بودجه و نوع استفادش مناسبه انتخاب کنه بله شما دارین از نسخه کرک شده اون استفاده می کنید و هیچ پولی هم بابت اون نمی دید اما یکی که داره ویندوز رو می خره شاید دلش نخاد 100 یا 200 دلار بده مدیاپلیر رو هم بخره شاید بخواد همین پول رو بده و jetudio رو مثلا بخره ولی خوب وقتی حالا مجبوره و همین قدر پول داده و مدیا پلیر رو خریده دیگه مگه مغز خر خورده که بره مثلا jetudio رو هم بخره
    درضمن دوست عزیز Love it من پست های شما رو خوندم و فکر کنم داری اشتباه می کنه چرا ؟ خوب وقتی یه نفر می یاد یه نرم افزاری مشابه VB می سازه (خودش از اول نه روی کدای دیگران) خوب این نه تنها بد نیست خیلی هم خوبه اتفاقا برای کاربرای vb چرا؟ خوب چون وقتی نرم افزار مشابه vb درست میشه مایکروسافت برای اینکه به قول شما متضرر نشه و کاربرای خودش رو از دست نده مجبور می شه که نرم افزارش رو ارتقا بده و یه جو رقابتی پیش می یاد مثلا شما همین ie رو نگاه کن از زمانی که windows xp اومد تا زمان windows vista چقدر پیشرفت کرده ؟ حالا تصور کن اگه نرم افزارهای با ایده های مشابه مثل opera , ff و .. نمی اومدن خداییش ie 7 (که همچین مالی هم نیست) متولد می شد ؟ نه عزیز هرگز. ماکروسافت فقط برا این که از دسته عقب نمونه یه تکونی به خودش داد وگرنه تو اون 5 سال حتی یک ورژنش هم بالا اومد ؟؟؟!!! و هزاران مثال اینجوری دیگه و اما حسن دومش که مربوط به مشتری می شه ببین عزیز ما تو ایران داریم از نرم افزارهای دزدی (واژه مناسب تری پیدا نکردم) استفاده می کنیم و برامون اهمین نداره که چه نرم افزاری رو و با چه قیمتی بخریم فقط به امکانات نرم افزار توجه می کنیم اما خارج از کشور مساله فرق می کنه فرض کن شما خودت تو یکی از همین کشورهای خارجی هستی کدوم رو ترجیج می دی : می خوای یه نرم افزار برا برنامه نویسی vb بخری خوب چند نرم افزار برا این کار هست یکیش 1000 دلاره یکیش 500 تا یکیش هم مجانیه خوب حالا شما به بودجت نگاه می کنی و با توجه به امکانات هر کدوم از نرم افزارها یکیش رو انخاب می کنی اما حالا فرض کن که این نرم افزار vb در انحصار ماکروسافت هست و دیگه هیچ نرم افزار مشابهی هم نیست و شما هم مجبورید از بین یک نرم افزار یکی رو انتخاب کنی (فقط یک انتخاب ) دیگه قیمتش و امکاناتش با خواسته های تو جور در نمی آید باید بری پیش بیل گیتس!!! چون دیگه راهی نداری خوب خداییش ترجیح میدی از کدوم روش استفاده کنی پس اگه یه همچین قانونی وجود نداره برا این که اگه بود به ضرر مشتری تموم می شد همیشه که نمی شه طرف فروشنده رو گرفت باید به حقوق خریدار هم احترام گذاشت یا نه ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه khatat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

قرار شد واقع بينانه نظر بديم مگه نه ؟!

من از توزيع هاي دبيان بيس مثل اوبونتو استفاده كرده ام ( بهترينش هم همين پارسيكس خودمون كه واقعا بايد به خاطرش از آقاي باغوميان و همكارانش تشكر كرد ) اما ..... :

1. براي كسي كه اينترنت پرسرعت نداره ، استفاده از گزينه ي Add/Remove شبيه شوخيه ! تقريبا تمام برنامه ها بايد دانلود بشه ( بعضي با حجم چند صد مگابايت ) و تازه ، اين در صورتي هست كه نياز به Dependency هاي قبلي نداشته باشه ( كه هر دومون مي دونيم اكثرشون دارن !! )

2. من هر برنامه اي رو براي ويندوز بخوام ( به جز برنامه هاي خيلي تخصصي و خاص و محدود ) ده دقيقه پياده روي كنم سي دي اش رو گير آوردم ..... اما وقتي مثلا از يه برنامه ي لينوكسي صحبت مي كنيم ، مي دونيم كه اين يه شوخيه !!

3. در باره ي خط فرمان اصلا با شما موافق نيستم . كي گفته كه شما در لينوكس مي تونين خط فرمان و ترمينال رو فراموش كنين ؟ خيلي از برنامه هايي كه لازم دارين ، به صورت سورس ارائه شده ان و مثل ويندوز نيست كه شما يه EXE ببينيد و روش كليك كنيد . بايد توي Sourceforge هي زير و رو كنين تا ببينين كه آخرش مثلا اين برنامه ورژن rpm يا deb داره يا نداره . اگه نداشته باشه كه بايد كامپايل كنين و هي زور بزنين كه فرمان مثلا configure كار ميده يا نه .... يا با make و makeinstall سر و كلهه بزنين .

4. كي گفته كه ويندوز مشكل پيدا كنه بايد ويندوز جديد نصب كنين ؟ قابليت repair در ويندوز هم هست اما به خاطر اينكه مدافع ويندوز نيستم ، و نمي خوام بحث به حاشيه كشيده بشه ، واردش نميشم .

5. اسم هاي قشنگ ؟ آها الان يكيش دم دستمه ... خودتون ببينين و قضاوت كنين :

OOo_2.3.1_LinuxIntel_install_en-US_deb.tar.gz

خيلي اسم كوتاهيه ؟ يا خيلي قشنگه ؟ خدائيش اگه قبلا اين برنامه رو نصب نكرده باشين ، ميتونين حدس بزنين كه سورس برنامه ي اوپن آفيسه ؟؟؟

1. کی گفته باید بری چند صد مگابایت رو دانلود کنی ؟ من خودم بیشترین حجمی که دانلود کردم 10 مگ بود و اون نرم افزارهای چندصد مگی هم تو خود dvd هست اصلا فکر کردی تا حالا چرا توضیع های لینوکس هر 6 ماه به 6 ماه یه نسخه جدید می دن بیرون یکیش به خاطر آپدیت همین نرم افزارهای چند صد مگابایتی برا اونایی که دسترسی به اینترنت پرسرعت ندارن مثل من و شما مگه دیگه زودتر از 6 ماه این نرم افزارهای چند صد مگی به روز می شن ؟!
    2. شما که داری از نسخه های کرک شدشون استفاده می کنید بله درضمن این مشکل فقط برا ایرانه اونایی هم که خارج از کشور زندگی می کنن می تونن خیلی راحت از رو اینترنت یکیش رو سفارش بدن یا دانلود کنن در ضمن من خودم همین الان چند تا از این پک های لینوکس که نرم افزارهای مشهور و چندصدمگابایتی داره رو تو خونه دارم (فکر نکن که قحطی نرم افزرای لینوکسه نه داداش این جا که ما داریم زندگی می کنیم کسی نرم افزارهای لینوکس رو به شوخی نگرفته و همم می شناسدش

3.کی گفته حالا که شما از خط فرمان خوشت نمی آد بری سورسش رو دانلود کنی ؟ خوب سورسش رو دانلود نکن که نیازی به خط فرمان هم نباشه بعد هم درصد این نرم افزارها که نسخه deb ندارن خیلی پایینه من که هر نرم افزاری رو خواستم دانلود کنم شاید برا فدورا گیر نیاوردم اما نسخه deb ش حتما بود

4. حرف repair رو نزن که ... اصلا خودت تا حالا امتحانش کردی؟؟؟ والا ما که یکی دوبار امتحانش کردیم ولی بعد از 1 ساعت مجبور شدم ویندوز رو دوباره نصب کنم چون جواب نداد

5. اولا کی گفته که اون اسم گنگ و غیر قابل مفهومه دیگه هرکی دو هفته با لینوکس کار کنه نه تنها این اسم نامفهومه بلکه کلی اطلاعات هم بهت می ده مثلا .tar.gz یا .tar.gz2 نشون دهنده اینه که این برنامه سورس هست نه rpm یا deb این رو بعد از دو سه روز که با لینوکس کار کنی راحت می فهمی خوب حالا اگه یکی 100 ساله با ویندوز کار کرده و حالام این رو دیده خوب معلومه که چیزی سر در نمی آره مگه شما دفعه اول که ویندوز رو نصب کردی می دونستی یه فایلی مثل setup.exe برای اینستال برنامه هست ؟؟ نگو آره که دیگه اون وقت فکر می کنم از اون نابغه هایی !!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

1. کی گفته باید بری چند صد مگابایت رو دانلود کنی ؟ من خودم بیشترین حجمی که دانلود کردم 10 مگ بود و اون نرم افزارهای چندصد مگی هم تو خود dvd هست اصلا فکر کردی تا حالا چرا توضیع های لینوکس هر 6 ماه به 6 ماه یه نسخه جدید می دن بیرون یکیش به خاطر آپدیت همین نرم افزارهای چند صد مگابایتی برا اونایی که دسترسی به اینترنت پرسرعت ندارن مثل من و شما مگه دیگه زودتر از 6 ماه این نرم افزارهای چند صد مگی به روز می شن ؟!
    2. شما که داری از نسخه های کرک شدشون استفاده می کنید بله درضمن این مشکل فقط برا ایرانه اونایی هم که خارج از کشور زندگی می کنن می تونن خیلی راحت از رو اینترنت یکیش رو سفارش بدن یا دانلود کنن در ضمن من خودم همین الان چند تا از این پک های لینوکس که نرم افزارهای مشهور و چندصدمگابایتی داره رو تو خونه دارم (فکر نکن که قحطی نرم افزرای لینوکسه نه داداش این جا که ما داریم زندگی می کنیم کسی نرم افزارهای لینوکس رو به شوخی نگرفته و همم می شناسدش

3.کی گفته حالا که شما از خط فرمان خوشت نمی آد بری سورسش رو دانلود کنی ؟ خوب سورسش رو دانلود نکن که نیازی به خط فرمان هم نباشه بعد هم درصد این نرم افزارها که نسخه deb ندارن خیلی پایینه من که هر نرم افزاری رو خواستم دانلود کنم شاید برا فدورا گیر نیاوردم اما نسخه deb ش حتما بود

4. حرف repair رو نزن که ... اصلا خودت تا حالا امتحانش کردی؟؟؟ والا ما که یکی دوبار امتحانش کردیم ولی بعد از 1 ساعت مجبور شدم ویندوز رو دوباره نصب کنم چون جواب نداد

5. اولا کی گفته که اون اسم گنگ و غیر قابل مفهومه دیگه هرکی دو هفته با لینوکس کار کنه نه تنها این اسم نامفهومه بلکه کلی اطلاعات هم بهت می ده مثلا .tar.gz یا .tar.gz2 نشون دهنده اینه که این برنامه سورس هست نه rpm یا deb این رو بعد از دو سه روز که با لینوکس کار کنی راحت می فهمی خوب حالا اگه یکی 100 ساله با ویندوز کار کرده و حالام این رو دیده خوب معلومه که چیزی سر در نمی آره مگه شما دفعه اول که ویندوز رو نصب کردی می دونستی یه فایلی مثل setup.exe برای اینستال برنامه هست ؟؟ نگو آره که دیگه اون وقت فکر می کنم از اون نابغه هایی !!

كافيه شما تصميم بگيرين كه به هر دليل چند تا از نرم افزارهاي بزرگتون رو آپديت كنين ، يا اين كه تصميم بگيرين يه نرم افزار بزرگ رو نصب كنين . حتما يادتون هست كه بعضي از بسته ها كلي ديپندنسي دارن . بله اگه شما دي وي دي رو در دسترس داشته باشيد ، اين مشكل تا حدودي حل ميشه و من اين رو قبول دارم اما شما هم قبول كنيد كه دي وي دي توزيع هاي به روز كميابه . راستي تا يادم نرفته ميشه بگين براي تغيير كانال از اينترنت به لوكال درايو ( همون دي وي دي كذايي كه قراره آپديت از روي اون انجام بشه ) چه مراحلي رو يه كاربر خيلي ساده و بي اطلاع بايد طي كنه ؟ علاوه بر اون ، همون بسته ي اوپن آفيس رو من بيچاره شدم تا آپديت كردم . يكي از ديپندنسي ها كه الان اسم يه متري اش خاطرم نيست ، عليرغم اين كه نصب شده بود ، باز هم برنامه ي نصاب دبيان اونو ميخواست ! آخرش متوجه شديم كه اين ديپندنسي كه ما نسخه ي آخرش رو نصب فرموده بوديم ، نسخه سيد هست و ناپايداره ... اما اوپن آفيس ما هم پاشو كرده بود توي يك كفش و فقط همون ورژن رو قبول مي كرد !!!!

2. فرمودين براي ايرانه ؟ عجب !! خوب عزيز دل برادر اصل قضيه همين جاست كه ما ( مثل هفتاد و چند ميليون نفر ديگه ) توي ايران هستيم و داريم راجع به اينجا حرف مي زنيم والا بحث خارج از كشور كه موضوع متفاوتيه .

3. اما بحث شيرين خط فرمان ! عزيز جان شما يا از توزيع هاي دبيان بيس استفاده مي كني ، يا از توزيع هاي رد هت بيس .... به هر حال ، وقتي يه نرم افزار چشمت رو مي گيره ، خيلي مواقع مي بيني كه اون نرم افزار نسخه ي deb رو نداره ، خيلي وقت ها هم نسخه ي rpm رو نداره و اينجاست كه به هر حال بايد سورس رو كامپايل كني . نگو كه همه ي نرم افزار هاي لينوكس هم نسخه ي دبيان بيس دارن ، هم نسخه ي رد هت بيس ... كه فكراي ديگري در باره ات مي كنم !!! ( شوخي بود ها ..... ! ) اصلا همين كه لينوكس حداقل دو زير گروه بزرگ در ست آپ هاي اجرايي اش داره ، به نظر من يه ضعفه ( يه بار مي بيني نويسنده ي برنامه طرفدار فدورا بوده ، اصلا كابينت deb بيرون نميده ! يا اون يكي عاشق دبيان هست ، محل سگ به rpm نميذاره !!!!!!!!!! )

4. مشكل بحث ما اين جاست كه شما حاضر نيستي ديدگاه خودت رو با سطوح كاربري ديگه تطبيق بدي . با مفاهيم پايه اي كامپيوتر و برنامه نويسي و لينوكس آشنا هستي و برات ديدن اين اسم هاي طول و دراز كه بايد با وانت اين ور و اون ور ببرنش عادي شده . اما من هر بار كه سر و كارم به Sourceforge مي افته بايد ذره بين بذارم تا فرق دو تا فايل رو كه نيم متر اسم دارن و فقط دو تا حرفشون با هم متفاوته !!!!!!!! تشخيص بدم .

5. يه مشكل ديگه اينه كه خوب يا بد ، خيلي از سخت افزارها بهترين انطباق رو با ويندوز و درايورهاي ويندوزي دارند . من كارت گرافيكم ATI هست و عليرغم اين كه با كلي هشدار ناشي از non-free بودن درايور اون رو نصب كردم ، هميشه خطوط ضخيم و كلفت و زشت رو بايد تحمل مي كردم و هيچوقت نمايش صفحه مثل ويندوز نشد كه نشد ! ( بگذريم از اين كه براي ديدن اين فوروم و نظاير اون بايد فونت هايي مثل تاهوما رو كه خودتون هم ميدونين non-free هستند نصب مي كردم ، يا اين كه فونت زشت و بي رخت free Farsi رو تحمل مي كردم ( يا بدتر از اون Arial رو كه به كلي فوروم ها رو زشت مي كنه )

5. اصلي ترين نكته اين بود كه بحث رو نبايد شخصي كنيم .... مهم اصول كاره . سيستم عامل بايد ساده ، قابل فهم براي همه ، در دسترس ، زيبا ، سبك ، و كارآ باشه و ايجاد تغييرات يا نصب نرم افزار در اون براي همه ي سطوح قابل درك و انجام باشه . يقينا لينوكس برخي از اين مشخصات رو داره اما در بعضي زمينه هاي ياد شده به شدت ضعيفه . بزرگترين دليلش هم عمومي نشدن اين سيستم عامله . مطمئن باشيد بازار خود به خود به سمت سيستم عاملي كه اين قابليت ها رو داشته باشه حركت مي كنه . اما حرف من اينه كه براي درك خوب از لينوكس ، شما بهتره برنامه نويس باشيد .... تا كاربر ساده .
    Last edited by Ceramic; 26-05-2008 at 11:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

khatat
    خیلی خیلی ممنون
    -------------------------------------------------------------------------------------

من خودم فعلا تو اوپن سورس مبتدیم، اما می خوام بگم که اگه همه ی این قضیا برعکس بود، یعنی از اون اول که یه نفر با کامپیوتر کار رو شروع می کرد، یه توزیع لینوکس براش نصب می کردن و همیشه با اون کار می کرد و بعد از مدتی اون رو خوب یاد می گرفت و بعد از چند سال می اومدن می گفتم حالا بیا با ویندوز کار بکن، شاید اون موقع می گفت ای واییییی، این ویندوز چرا اینطوریه، چرا اونطوریه، این چقدر یاد گیریش سخته، چرا واسه هر چیزی باید کلی پول بدی، پس یه بخشی از چیز هایی که ما به عنوان ایراد یاد می کنیم به خاطر اینه که ما با ویندوز بزرگ شدیم و بهش عادت کردیم.

--------------------------------------------------------------------------------------
    Ceramic
    شما چه پیشنهادی داری؟ استفاده از نرم افزار های دزدی ؟

--------------------------------------------------------------------------------------

یه سوال هم از دوستان دارم که این cd یا dvd های نرم افزار های توزیع ها یا کلا محصولات دیگه رو(حتی غیر نرم افزار) اگه بخوام از یه فروشگاه اینترنتی خارجی تهیه کنم، باید این کارت های خرید بین المللی مثل مستر کارت رو از کجا بگیرم ؟
    Last edited by Love it; 27-05-2008 at 00:37.

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    لازم یک نکته رو تذکر بدم
    این موضوعی که دوستان عزیز درباره اینترنت و لینوکس مطرح میکنن خواهشا به پای لینوکس نذارید
    زیرساخت‌های از رده خارج مخابرات و مدیریت ناصحیحی که برای اینترنت در ایران حکمفرما هست جای هیچ گونه مانوری رو باز نمیذاره
    وقتی وزیر ارتباطات کشور میگه همین 56K فسیلی برای کاربران زیاده اعتراض هم نکنید شما دیگه چه توقعی دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر کاربران ویندوزی هم قرار بود نرم افزارهای مورد احتیاج را دانلود کنن یه همچین وضعیتی رو شاهد بودیم
    یه مثال ساده دوست خوبم taia یه نگاه به امضا ایشون داشته باشید فرض کنید یه فایلی ۱۰۰ مگی رو دانلود و نصب کنه حداکثر ۴ یا ۵ دقیقه طول میکشه
    آیا taia مثل امثال ماها مشکل بروزآوری داره نه پس مشکل لینوکس نیست

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

1.كافيه شما تصميم بگيرين كه به هر دليل چند تا از نرم افزارهاي بزرگتون رو آپديت كنين ، يا اين كه تصميم بگيرين يه نرم افزار بزرگ رو نصب كنين . حتما يادتون هست كه بعضي از بسته ها كلي ...

2. فرمودين براي ايرانه ؟ عجب !! خوب عزيز دل برادر اصل قضيه همين جاست كه ما ( مثل هفتاد و چند ميليون نفر ديگه ) توي ايران هستيم و داريم راجع به اينجا حرف مي زنيم والا بحث خارج از كشور كه موضوع متفاوتيه .

3. اصلا همين كه لينوكس حداقل دو زير گروه بزرگ در ست آپ هاي اجرايي اش داره ، به نظر من يه ضعفه ( يه بار مي بيني نويسنده ي برنامه طرفدار فدورا بوده ، اصلا كابينت deb بيرون نميده ! يا اون يكي عاشق دبيان هست ، محل سگ به rpm نميذاره !!!!!!!!!! )

4. مشكل بحث ما اين جاست كه شما حاضر نيستي ديدگاه خودت رو با سطوح كاربري ديگه تطبيق بدي . با مفاهيم پايه اي كامپيوتر و برنامه نويسي و لينوكس آشنا هستي و برات ديدن اين اسم هاي طول و دراز كه بايد با وانت اين ور و اون ور ببرنش عادي شده .

5. يه مشكل ديگه اينه كه خوب يا بد ، خيلي از سخت افزارها بهترين انطباق رو با ويندوز و درايورهاي ويندوزي دارند . من كارت گرافيكم ATI هست و عليرغم اين كه با كلي هشدار ناشي از non-free بودن درايور اون رو نصب كردم ، هميشه خطوط ضخيم و كلفت و زشت رو بايد تحمل مي كردم و هيچوقت نمايش صفحه مثل ويندوز نشد كه نشد ! ( بگذريم از اين كه براي ديدن اين فوروم و نظاير اون بايد فونت هايي مثل تاهوما رو كه خودتون هم ميدونين non-free هستند نصب مي كردم ، يا اين كه فونت زشت و بي رخت free Farsi رو تحمل مي كردم ( يا بدتر از اون Arial رو كه به كلي فوروم ها رو زشت مي كنه )
    B][/I][/COLOR]
    اول: دوست من، بحث آپدیت که در ویندوز هم هست! آیا شما ویندوزتون رو با هوا آپدیت میکنید!؟ خوب لینوکس رو هم همونطوری آپدیت کنید!
    در مورد نرم افزارها هم، این سی دی هما کار همگان رو آسون کرده! ضمن اینکه در همین فروم یکی از دوستان اعلام آمادگی کرده بود دی وی دی اوبونتو رو برای دیگر دوستان با پست بفرسته!
    در مورد وابستگی ها! در دبیان و مشتقاتش که دوست عزیز در خط فرمان دستور aptitude جایگزین apt-get و در رابط گرافیکی هم که اصلا خودش تمام وابستگی ها رو برطرف می کنه! ( قرار شد منطقی بحث کنیم)
    دوم:جواب دو رو در همون بالا دادم! باید در تعاملات و جامعه های لینوکس بیشتر شرکت کنیم، تا از حمایتهای دوستانه بهره مند شیم! لینوکس یکی از خصوصیاتش گردهماییهاش هست، در اوونجا می تونید جدیدترین سی دی ها رو هم از دیگران بگیرید.
    سوم:اتفاقا یک مزیت هست! اولا دو تا نیست و چندین تا بعد هم وقتی یک بسته برای یک سیستم خاص نوشته می شه بهتر هست یا کلی! مشخصا خاص بودن یعنی هماهنگی بیشتر، من این رو حتی در ویندوز هم می تونم مثال بزنم، چرا برخی از نرم افزارهای مثلا windows 98 روی xp اجرا نمی شدند؟ و چرا الآن برای vista یقین بدونید مربوط به هماهنگی و امنیت ها می شه.
    جهارم:دوست عزیز، برنامه نویسی رو نمی دونم! ولی اینجا هرکس هست، از لینوکس هیچی نمیدونه!(البته بی احترامی نکرده باشم ) همه ی ما اینجا مانند یک کاربر عادی هستیم! شاید فرقمون تنها این هست که به خودمون جرات تجربه ای متفاوت(و نه لزوما سختر) رو دادیم، وگرنه شما فکر کردید من جز نصب و اجرا لینوکس چه کار بلدم؟! من نه دولوپرم نه یک لایب شناس! من هم کاربر عادی هستم!
    پنجم:در سایت دل می تونید درایورهای مناسبی پیدا کنید، (اگر سیستم هماهنگی نداره)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •