اين فايل exe كه sAsAn.K به شما داده جديدترين آپديتهاي آنتي ويروس رو رو سيستم نصب ميكنه.درواقع اين خودِ فايل آپديته نه كمك آپديت.
اين فايل exe كه sAsAn.K به شما داده جديدترين آپديتهاي آنتي ويروس رو رو سيستم نصب ميكنه.درواقع اين خودِ فايل آپديته نه كمك آپديت.
فایل مورد نظر برای تمام آنتی ویروس های سیمانتک از سال 2002 به این ور هستش که اونا رو اپ دیت می کنه!فقط کافیه روی اون کلیک کنید و yesرا انتخاب کنید ظرف چند ثانیه آنتی ویروس شما به روز می شود.البته دوستانی که از نورتون 2006استفاده می کنند بعد از اپ دیت دستی،حدود 5 مگابایت نیز لیو اپ دیت در انتظارشون است!
همون طور كه دوستان گفتن اين فايل تمام نسخه هاي آنتي ويروس هاس نورتون رو آپديت مي كنه![]()
سلام ما كه مي گيم اين IDM هم نمي تونه
![]()
بعد از دانلود ميشه مثلا روي يه سي دي زد تا وقتي مثلا ويندوز رو عوض كرديم بازم از اين فايل براي آپديت انتي ويرسمون استفاده كنيم ؟
بله اين امكان وجود داره هم روي كامپيوتر خودتون و يا روي كامپيوتر ديگري![]()
سلام بعد از دو ساعت 57 درصد رفت و بازم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دوستان اگه مي شه اين رو به چهار تا فايل تقسيم كنيد تا ببينيم چي ميشه منظورم لينك max است
Last edited by royaye_talkh55; 04-01-2006 at 14:05.
royaye_talkh55 جان شما هم گير داديا!!!!!!!!
ميگم من از لينك rapidshare دانلود كردم با 56k با فلش گت دانلود كردم شب گذاشتم صبح كه پا شدم كامپيوتر خودش خاموش شده بود و دانلود شده بود!![]()
شرمنده آقا ساسان
آخه مي دوني من هفت ماهه به دنيا اومدم و تو همه كارامم عجله مي كنم![]()
خب تو يه راهي بذار جلوي پاي من اگه اين دانلود ها نتيجه اي داشت كه اين همه گير نمي دادم ولي هيچ كدوم به
آخر نمي رسه بحث هاي قبلي رو اگه نگاه كني مي بيني
در ضمن اگه دوست داشتيد اسم منو بدونيد من مهرداد هستم
سلام دوست عزيز
به نظر من كلا بي خيال نورتون بشي خيلي خيلي به نفعته.
با آمدن نسخه جديد كاسپرسكي، بدون شك بهترين انتخاب آْنتي ويروس است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)