فقط وفقط پارس آنلاین
من خودمم با پارس آنلاین 256-128 کار میکنم که خیلی هم راضی ام شبها هم تا صبح میذارم واسه دانلود
ولی اگه این بار بگیرم 512-256 میگیرم
فقط وفقط پارس آنلاین
من خودمم با پارس آنلاین 256-128 کار میکنم که خیلی هم راضی ام شبها هم تا صبح میذارم واسه دانلود
ولی اگه این بار بگیرم 512-256 میگیرم
سلام
به نطرتون برا بازی آنلاین کدومشون بهترن؟
128 ترکا؟ 128 آنا؟ 128 شانل؟
پارس آنلاین 256 با 8 گیگ ترافیک داشتم،سرعت دانلودش خیلی خوبه،ولی تو بازیهای آنلاین مثلا کانتر همش پینگ بالاست، از
128 آنا هم کمتر!!!
سلام. کلا" آنا اینترنت کیفیت قابل قبولی داره . اگه پهنای باند براتون مهمه از آنا بگیرید .به نظرم مشکلی پیش نمیاد.
دو تا سوال داشتم از اونایی که میدونن.
یکی اینکه تعرفه های سال جدید برای آناا اینترنت کی معلوم میشه ؟
بعدم اینکه آیا آنا اینترنت سرویس وی پی ان شهری یا نقطه به نقطه از طریق ای دی اس ال مخابرات داره ؟ و اگه داره آیا تعرفه های این سرویس با تعرفه های اینترنت شرکت فرقی هم میکنه یا نه ؟ چون ما دو دفتر داریم . و فقط ارتباط دیتا بین دو دفتر میخوایم و نیازی به اینترنت نداریم.
ممنون میشم اگه کسی راهنمایی جامع بکنه.![]()
به نظر من آنا بهتره.
تعرفه هاشو از سایت دیدم 128 قیمتش 25 شده ؟ ؟ ؟ قبلا 19 تومن نبود مگه؟ چه خبرشه ؟ نوبرشو آورده اینم![]()
سرعت دانلودت چقدره؟
ممنون از کسایی که جواب میدن
یه سوال دیگه از اونایی که آنا دارن!! سرعت دانلود 64 یا 128 نامحدود همون 16 و 8 هست؟
آدرس شانت رو میشه بزارید اینجا؟
به نظرتون بهترین انتخاب برای دانلود چیه؟ من جساب کردم اگه 128 نامحدود بگیرم با سرعت 16 اگه دان بشه تو 30 روز با 20 ساعت دانلود کردن تازه 35 گیگ میتونم بگیرم در حالی که چند صفحه قبل یکی از دوستان گفته من پارس آنلاین 1 مگ گرفتم حجمی تو یه شب 4-5 گیگ دان کردم که تو 30 روز میشه 150 گیگ.
من تا حدودی گیج شدم! نظر شما چیه؟
در کل دست گلتون درد نکنه![]()
سرعت دانلود 64 بیشتر از 7 نمیشه، سرعت دانلود 128 هم ندیدم بیشتراز 14.5 بشه!!!
البته من پارسال 128 آنا دشتم، همینطور بود، شاید الان بیشتر شده سرعت دانلودش...
پس چرا بعضی ها تست سرعت گرفتن زیادتر از اونی که شما میگید نشون دادن؟!
اون سرعتهایی که گفتم برا سرویسهای نا محدود بود، ،شاید محدو ها سرعتشون زیاد تر باشه
گفتم که پارسال اینطوری بود، شاید امسال سرعتشون زیاد تر شده باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)