چجوری باید پول جمع کنم و همینطور خونه و وقتی در ساخت چوب سازی میرم 37 تا کارگر میدم منظورش چیه
چجوری باید پول جمع کنم و همینطور خونه و وقتی در ساخت چوب سازی میرم 37 تا کارگر میدم منظورش چیه
چجوری رستوران و بقیه جاها رو درست کنم
درضمن چجوری بفهمم منابع جزیرم چیه
چجوری دانشمند برای اقتصاد درست کنم
چجوری پول جمع کنم
و چجوری مردمم زیاد بشن و جمعیت شهر را از کجا باید زیاد کرد
منابع جزيررو ميتوني تو نقشه وستي بالاي صفحه ببيني
خونه تهقيقاتتو بايد لول اپ كني تا تعداد زياد شه
وقتي كارگر داره چوب جمع ميكنه تو همون قسمت يه طرف ميزنه در ساعت چقد چوب ميده طرفه ديگش ميزنه چقد پول ميده .هواست باشه مقداره پولو منفي نزنه
هر چقد خونه بسازي تعداده گارگراتم زياد ميشه
تهقيقاتتو اول رو
Economy: ادامه بده تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم خونها زياد ميشن هم جمعيت
![]()
شما هنوز سنگ لازم داری ؟![]()
در چه زمینه تحقیقاتی اقتصادی باید فعالیت کرد برای بدست اوردن شراب و بقیه مواد باید دیپلماسی انجام داد و کشتی تجاری ساخت مارکت را در چه لولی بدست می اوریم و همینطور رستوران
خوب منتظرم چند تا سوال دیگه
چجوری باید با دیگر شهرهایی که داخل روستام هستند تجارت کنم و چطوری و ایا باید چیز خاصی داشته باشم مثلا مارکت و ایا میشه به هم شهر های داخل جزیره خودم حمله کنم من نمی تونم از جزیره خودم گوگرد جمع کنم کسی می دونه چرا؟
انقدر جواب نداید که خودم پیداش کردم حالا اینو بگید من مارکت دارم می خوام جنس بخرم یک خورده درباره خرید بگید از کجا بفهمم که طرف افرش برای خرید هست یا فروش و در عوضش چی میخواد؟
به قول کانتر بازا lol lol lol lol
دوست عزیز شما یه 2 روز از رو کنجکاوی به همه جای بازی یه سر بزن اگه متوجه نشدی اون موقع بیا سوال کن . تاپیک و یه جورایی به گند کشیدی .
سوالاتو تو یه پست دقیق بنویس تا دقیق پاسخ بگیری .
چقدر خشنی تروبل h
باشه
خوب من بعد از 2 روز با اون قبلی میشه دو روز کله زدن و کنجکاوی در بازی سوال برام پیش اومد
1 این کارگر های پدر سوخته هی نرخشونو می برن بالا ایا راه حلی هست که نگذاریم اینقدر ما رو تیغ بزنن؟
2 این خیر سرشون دانشمندا هم همینطوری هستند برای اینها هم راه حلی وجود دارد؟
3 چطور باید موزه و هتل شراب رو واسشون بسازم منظورم چندتا لول هست؟ (اخه محبوبیتم 169- میترسم ترورم کنن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)