تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 51 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 503

نام تاپيک: *+=[پشتیبانی]=+* Quest 3D / کوئست تریدی

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

اقا احسان مثل اینکه اشتباه اپولاد کردید !!!
    توی فایل فشرده پر از خالی بود !!!
    حجمش هم 20 بایت بود !!!
    مگه من واسه شما هواس میزارم !!!
    بازم منتظرم حتما اپولاد کنید راستی من مشکلم اینه که توی باز که میری یک پنل باشه ( مثل نوار سلامتی ولی یک کلید ) که وقتی روش کلیک میکنیم شکل بچرخه .
    نوکرتم

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End
    Last edited by ehsan_wwe; 19-11-2008 at 18:03.

در آغاز فعالیت CuriousTux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد!؟

پيش فرض

سلام،
    فکر کنم این بحث قبلاْ هم شده باشه. یه بحث قدیمی هست سر این که میشه به عنوان یک موتور بازی سازی به کوئست تری دی نگاه کرد و یا اینکه فقط برای شبیه سازی به درد می خوره؟
    البته این حرف رو در جواب آقای Reza Azimy_RW می زنم که گفتن چرا افراد کمی باهاش کار می کنن؟
    اکثر افراد در جواب سوال بالا سرعت پایین + حجم زیادی برنامه های (بازی های) ساخته شده بوسیله کوئست رو مثال میزنن و به همون دلیل اون رو با انجین های معروفی مثل TGE(A) و حتی آنریل و گیم بریو مقایسه می کنن و نتیجه ای که حاصل میشه اینه که در عین کرافیک فوق العاده ای که داره امتیاز کمتری به عنوان یه انجین به دست میاره!
    البته این سرعت و حجم زیاد در بازی های بزرگ مشاهده میشه و آزار دهنده هست نه در دمو های کوچیک!
    به هر حال که استاد محسن تری دی (اگه اشتباه نکنم!!!) اینجا هستن و می تونن کمکتون کنن ولی به عنوان یه بازیسازی حرفه ای اگر بخواید کار کنید باید کمی فراتر از این انجین ها و فکر کنید - جستجو کنید و بگردید!
    راستی، چرا انجین ShiVa رو امتحان نمی کنید؟

4. 3 کاربر از CuriousTux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

دستت رو بوسیدم احسان جون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Amir_Amir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

CuriousTux جان مشه بگيد كه ShiVa چيه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت

پيش فرض

CuriousTux جان مشه بگيد كه ShiVa چيه؟
    سلام دوست من،
    والا اگر بخوام توضیح کاملی بدم که خوب بحث این تاپیک منحرف میشه. و اونقدر هم وقت ندارم که بتونم زیاد توضیح بدم که لازم بشه براش یه تاپیک جداگونه زد.
    پس پیشنهاد می کنم این صفحه رو یه نگاهی بندازید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آدرس سایت استون استریپ (سازنده شیوا) هم اونجا هست. اگر سوال دیگه ای بود بنده در خدمتم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

سلام،
    فکر کنم این بحث قبلاْ هم شده باشه. یه بحث قدیمی هست سر این که میشه به عنوان یک موتور بازی سازی به کوئست تری دی نگاه کرد و یا اینکه فقط برای شبیه سازی به درد می خوره؟
    البته این حرف رو در جواب آقای Reza Azimy_RW می زنم که گفتن چرا افراد کمی باهاش کار می کنن؟
    اکثر افراد در جواب سوال بالا سرعت پایین + حجم زیادی برنامه های (بازی های) ساخته شده بوسیله کوئست رو مثال میزنن و به همون دلیل اون رو با انجین های معروفی مثل TGE(A) و حتی آنریل و گیم بریو مقایسه می کنن و نتیجه ای که حاصل میشه اینه که در عین کرافیک فوق العاده ای که داره امتیاز کمتری به عنوان یه انجین به دست میاره!
    البته این سرعت و حجم زیاد در بازی های بزرگ مشاهده میشه و آزار دهنده هست نه در دمو های کوچیک!
    به هر حال که استاد محسن تری دی (اگه اشتباه نکنم!!!) اینجا هستن و می تونن کمکتون کنن ولی به عنوان یه بازیسازی حرفه ای اگر بخواید کار کنید باید کمی فراتر از این انجین ها و فکر کنید - جستجو کنید و بگردید!
    راستی، چرا انجین ShiVa رو امتحان نمی کنید؟
    Quest 3D بهتر از 3D GAME STUDIO که هست از همه نظر ؟ درسته ؟
    خیلیا 3D GAME STUDIO رو انتخاب میکنن فکر نکنم انتخابم زیاد غلط باشه !؟!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت

پيش فرض

Quest 3D بهتر از 3D GAME STUDIO که هست از همه نظر ؟ درسته ؟
    خیلیا 3D GAME STUDIO رو انتخاب میکنن فکر نکنم انتخابم زیاد غلط باشه !؟!
    نه والا!
    کجا از همه نظر از 3DGs بهتره؟؟ اصلاً 3DGs یه گیم انجین هست ولی کوئست تری دی به عنوان یه انجین شبیه سازی به کار میره!
    شما تا حالا بازی دیدی که با کوئست تری دی ساخته شده باشه؟
    در ضمن قابلیت های نسخه جدید 3DGs رو هم دست کم نگیرید!
    یه چیز دیگه هم که باید بگم اینه که ما خودمون رو محدود کردیم به کوئست تری دی و تری دی گیم استدیو و هر جا صحبتی میشه فقط این دو انجین رو می گیم!
    چرا حرفی از انجین های شیوا - تی جی ای (ای) - پاندا - کریستال ریپورت - ایرلیچ - ویرتولز - دارک بیسیک (پرو) و چندین انجین معروف دیگه که لازم نیست اسمشون رو بگم به میون نمیاد؟
    شما تا حالا شیوا رو تست کردید؟ با TGE(A) کار کردید؟ نمونه کارهای ایرلیچ و ویرتولز رو دیدید؟ سری به سایت های GameDev و GameMaser (مطمئنم اسمش رو اشتباه گفتم! ) زدید و لیستی از انجین ها رو ببینید؟ چقدر راجع به OGRE و (اسم این یکی رو یادم رفته! ) مطلب کسب کردید؟
    البته این که از ضمایر مخاطب استفاده کردم رو ببخشید. منظورم همه ما ها هست! (البته به جز عده ی معدودی که این کارها رو کردن!)
    مشکل اینجاست که ما همیشه دنبال راحتی هستیم و می خوایم جایی که مقاله فارسی هست و اون هم طوری که لقمه رو جویده باشن و بذارن توی دهن ما () بریم و استفاده کنیم!
    این ها همه نصایحی بردارانه (کوچتر یا بزرگتر!) بود. به نظرم قبل از اینکه وقتتون رو بذارید پای یه انجین خوب راجع بهش اطلاعات جمع کنید
    با عرض پوزش از اینکه بحث تاپیک رو منحرف کردم!

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

سلام
    راه ساده تري نيست تا يک چنين چيزي رو ساخت :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حرکت دوربين رو بلدم مشکلم اينجاست که مثلا وقتي کليد جلو رو فشار داديم چطوري فلان انيميشن شروع به حرکت کنه و وقتي دستمون رو برداشتيم بياسته
    ولي انگار خيلي پيچيدست اگه مثل دفعه هاي قبل راه ساده تري رو معرفي کنيد خيلي خيلي ممنون ميشم

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

والا من که هرجا سوال کردم گفتم اگه Quest 3D رو یاد بگیرید بهتره !!! ولی خیلی کار باهاش سخت تره !!!
    همه جا همین جوابو گرفتم
    یعنی نمیشه باهاش بازی ساخت ؟
    نمونه بازیهای ساخته شده با کوییست رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟
    یعنی میگید تری دی گیم استادیو بهتره ؟
    من برای دانلود موتورها کاملا محدودم و فقط تونستم همین دو موتور رو دانلود کنم و اه بخوام موتور دیگه ای بدانلودم میره واسه سال بعد .
    من که توی یک تایپیک دیدم با کوییست داشتن بازی میساختن سزنده گفته بود گیم استودیو به علت گرافیک پایینش مورد پسندمون نبود رفتیم سراغ کوییست . پس دلیل ایشون الکی بود ؟

پی خواهشا یه راهنمایی کنید که خیلی حیاتیه
    اخر اخرش من بین دو موتور 3D GAME STUDIO و QUEST 3D کدومو یاد بگیرم ؟ ( لطفا بین این دو تا بگید )
    Last edited by Reza Azimy_RW; 21-11-2008 at 20:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •