تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 57 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 564

نام تاپيک: »» کلیه بحث ها، مشکلات و آموزش های مرتبط با فایلهای pdf و نرم افزارهای آن

آخر فروم باز lord_ashkan_z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    The Board Black Pearl

پيش فرض

اين چيزي كه اين ارور گفته اينه كه شما نمي تواني 2 تا نرم افزار از نرم افزارهاي Adobe را در اجرا داشته باشي...

اگر هميشه اين مشكل را داري احتمالا يكي از برنامه هاي Adobe در استارت آپ ت هست

آخر فروم باز Öracle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوست عزیز این برنامه های StartUp من هست .
    در کل بگو کدوماش اضافیه و کدوم مال برنامه های Adobe هست .
    ممنون میشم ...

ببخشید لینک عکس رو یادم رفت بزارم :

Last edited by Öracle; 13-07-2008 at 23:27.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    The Board Black Pearl

پيش فرض

اون روز حوصله نداشتم، درست نخوندمش.

پيام اين رو گفته است نه اوني كه در پست قبل گفتم:

براي اجراي اين برنامه حداقل بايد يكي ديگر از برنامه هاي شركت ادوب در حال اجرا باشد :مثل photoshop

اين رو امتحان كن...

اما من فكر كنم يك سري برنامه هاي پيش نياز مي خواهد. از يك پك ديگه نصب كن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

راهنمایی راجع به pdf درست کردن

--------------------------------------------------------------------------------

سلام من یک فایل ورد را pdf کرده ام و برایش bookmark گذاشته ام سه مشکل دارم:
    1- وقتی فایل پی دی اف باز می شود میخام بوک مارک ها باز شوند یعنی نشان داده شوند. که نمی شود.
    2- اگر بخام بوک مارک ها پله ای به موضوعم برند بسازم نمی دانم چه کار کنم. یعنی اون علامت به علاوه ها که بازشو است. من از آکروبات 8 پروف. یا 6 یا 7 استفاده می کنم. ممنون.
    3- فونت ها در پی دی اف میخام مستقل باشند یعنی embed شوند اما این طور نمی شود و باید فونت را هم نصب کنم. چرا این طور می شود. پی دی اف ها فارسی هستند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    یک نرم افزار معرفی کنید که PDF های فارسی را به Word تبدیل کنم ، یکی در انجمن بود نصب کردم ولی فایده نداشت

لطفا یک مورد را به من بگید و لینکش را بزارید

مرسی

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    The Board Black Pearl

پيش فرض

راهنمایی راجع به pdf درست کردن

--------------------------------------------------------------------------------

سلام من یک فایل ورد را pdf کرده ام و برایش bookmark گذاشته ام سه مشکل دارم:
    1- وقتی فایل پی دی اف باز می شود میخام بوک مارک ها باز شوند یعنی نشان داده شوند. که نمی شود.
    2- اگر بخام بوک مارک ها پله ای به موضوعم برند بسازم نمی دانم چه کار کنم. یعنی اون علامت به علاوه ها که بازشو است. من از آکروبات 8 پروف. یا 6 یا 7 استفاده می کنم. ممنون.
    3- فونت ها در پی دی اف میخام مستقل باشند یعنی embed شوند اما این طور نمی شود و باید فونت را هم نصب کنم. چرا این طور می شود. پی دی اف ها فارسی هستند.
    منظور اولين سوالت را نفهميدم. يعني بوك مارك ها كار نمي كند؟ كانورتورهاي زيادي هستند ولي خيلي شون الكي هستن. از برنامه Adobe Acrobat professional استفاده كن.
    دومين سوال: يا من منظورت را درست نفهميدم يا اين چيزي كه مي گي امكانش نيست. منظورت اينه كه يك سري منوي كشويي مثل چيزي كه در اين تصوير هست مي خواي بسازي؟

سومين: مشكل از مبدل يا ويندوز هست. وقتي يه pdf بسازي هر طوري كه باشه هر فونتي كه توش باشه ديگه تغيير نميكنه، حتي اگر فونتش را نداشته باشي.

سلام
    یک نرم افزار معرفی کنید که PDF های فارسی را به Word تبدیل کنم ، یکی در انجمن بود نصب کردم ولی فایده نداشت

لطفا یک مورد را به من بگید و لینکش را بزارید

مرسی
    هنوز برنامه اي كه واقعا اين كار را انجم بده ساخته نشده ...

داره خودمونی میشه Anildy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من یه مشکل با برنامه Acrobat Reader دارم. بعضی فايلها رو برای من باز نمی کنه و پیغام می ده. مثلا کتابهایی که سازمان نشر و چاپ کتابا توی سایت گذاشته رو باز نمی کنه. طبق دستورالعملش عمل کردم ولی باز پیغام می ده. ورژن جدیدش رو هم نصب کردم ولی فايده نداشت. برای بعضی فایلها هم که از همین انجمن دانلود می کنم یه همچین پیغامی می ده:

Adobe Reader Could not open XX because it is either not a supported file type or because the file has been damaged (for example it was sent as an email attachment and wasn't correctly decoded) حالا اگه می شه کمکم کنید.

اگه کسی می تونه از کتابایی که آموزش و پرورش برای دانلود مقطع های مختلف گذاشته استفاده کنه لطفا به من هم بگه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام

من یه مشکل با برنامه Acrobat Reader دارم. بعضی فايلها رو برای من باز نمی کنه و پیغام می ده. مثلا کتابهایی که سازمان نشر و چاپ کتابا توی سایت گذاشته رو باز نمی کنه. طبق دستورالعملش عمل کردم ولی باز پیغام می ده. ورژن جدیدش رو هم نصب کردم ولی فايده نداشت. برای بعضی فایلها هم که از همین انجمن دانلود می کنم یه همچین پیغامی می ده:

Adobe Reader Could not open XX because it is either not a supported file type or because the file has been damaged (for example it was sent as an email attachment and wasn't correctly decoded) حالا اگه می شه کمکم کنید.

اگه کسی می تونه از کتابایی که آموزش و پرورش برای دانلود مقطع های مختلف گذاشته استفاده کنه لطفا به من هم بگه.

فکر ميکنم فولدري که فايلهاي آکروبات ريدر رو تو اون نگه مي داري اسمشونو به فارسي تغيير داده اي

9. این کاربر از hosein66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Anildy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر ميکنم فولدري که فايلهاي آکروبات ريدر رو تو اون نگه مي داري اسمشونو به فارسي تغيير داده اي

سلام دوست عزیز
    نه فولدرام هیچ کدوم فونت فارسی نیستن. راستش من خیلی به کتابای فنی و حرفه ای الان احتیاج دارم ولی هر کاری می کنم پیغام می ده ّFile Open error.
    طبق دستورالعملش هم عمل کردم ولی فایده نداره. شما از کتابایی که آموزش و پرورش برای دانلود به صورت ایبوک گذاشته استفاده کردین؟؟؟ می شه یه بار امتحان کنید ببینید برای شما هم همین مشکل پیش می آد یا نه؟!؟

ممنون از کمکتون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام

ممکنه خود PDF مشکل داشته باشه با Foxit reader امتحان کن یا یک اتچ ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •