تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 17 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 169

نام تاپيک: نقد و بررسی وضعیت فعلی موسیقی ایرانی

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

يعني فقط تحول توي موسيقي سنتي باشه ؟

در مورد ساير سبك ها ... به خصوص پاپ كه وضعيت تاسف برانگيزي داره چه كار بايد كرد؟
    تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل
    موسیقی سنتی ما که به اصطلاح مصلا صاحاب داره و چئد تا استاد قدر پیش قراول این موسیقی هستن این وضعیت رو داره و درباره اش نگرانیم
    موسیقی پاپ و اینا که ندارند ببین چی میشن!
    من فک کنم واسه موسیقی پاپ یه نفر خیلی خوبه و اونم اصفهانیه بعدش خواجه امیری
    Last edited by minizoro; 02-08-2011 at 11:39.

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

من فک کنم واسه موسیقی سنتی یه نفر خیلی خوبه و اونم اصفهانیه بعدش خواجه امیری
    البته من زياد آشنايي ندارم با موسيقي سنتي ايران ... ولي فكر كنم اين 2 نفر كه شما نام بردي رو بيشتر به عنوان خواننده ي پاپ ميشناسن ... هرچند شايد چند تا كارشون نشانه هايي از سنتي داشته باشه.

واسه سنتي معمولا آقايان شجريان و سالار عقيلي و ناظري رو نام ميبرند.

3. 2 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

من فک کنم واسه موسیقی سنتی یه نفر خیلی خوبه و اونم اصفهانیه بعدش خواجه امیری
    ببخشید اشتباه شد من اینجا منظورم پاپ بود نمیدونم چی شده سنتی نوشتم اشتباه تایپی بوده
    مسلمه اینا پاپن اشتباه تایپی بود این

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

میخوام یه سوالی مطرح کنم.
    اگه بخواهیم خوانندگان موسیقی فعلی سنتی که جوان هستند را نام ببریم شاید شاخصشون اینا باشن:

نکته مهم: این اسمها جدا از اونهایی هستند که شاید واقعا درکار آواز موسیقی سنتی برجسته هستند و واقعا استعدااد بالایی دارند اما متاسفانه اسمی از اونها نیست چرا که نه امکاناتی برای مطرح شدن داشتن و نه شاید خودشون چنین اراده ای. اما به هر صورت فعلا این افراد در نظر هستند و مطرح می باشند و آثارشون موجوده و میشه درباره اونا نظر داد.

-علیرضا قربانی

- همایون شجریان

- محمد معتمدی

- سالار عقیلی

- سینا سرلک

علیرضا شاه محمدی

- همای

خب آثار و وزن موسیقیایی کدام را بالاتر میدانید. البته میدانیم که هر کس سلیقه ای دارد و البته هر خواننده ای سبک و سیاق خودش را. اما با توجه به همون روال کار خود نظر بدهید.
    Last edited by sise; 09-08-2011 at 18:59.

6. 2 کاربر از sise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

- علیرضا قربانی

- سالار عقیلی
    Last edited by pandemonium; 08-08-2011 at 22:12.

8. 4 کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اگه بخواهیم خوانندگان موسیقی فعلی سنتی که جوان هستند را نام ببریم شاید شاخصشون اینا باشن:

نکته مهم: این اسمها جدا از اونهایی هستند که شاید واقعا درکار آواز موسیقی سنتی برجسته هستند و واقعا استعدااد بالایی دارند اما متاسفانه اسمی از اونها نیست چرا که نه امکاناتی برای مطرح شدن داشتن و نه شاید خودشون چنین اراده ای. اما به هر صورت فعلا این افراد در نظر هستند و مطرح می باشند و آثارشون موجوده و میشه درباره اونا نظر داد.

-علیرضا قربانی
    - همایون شجریان
    - محمد معتمدی
    - سالار عقیلی
    - همای

خب آثار و وزن موسیقیایی کدام را بالاتر میدانید. البته میدانیم که هر کس سلیقه ای دارد و البته هر خواننده ای سبک و سیاق خودش را. اما با توجه به همون روال کار خود نظر بدهید.
    قربانی و معتمدی یه سرو گردن بالاتر هستن به جرات، خیلی دوست دارم به این دو نفر همایون شجریان رو هم اضافه کنم اما نمیشه دیگه چی کنم
    همای که اصلا حرفشو نزن !!! اصلا اون جزو سنتی محسوب میشه مگه؟ کلا قاطی پاتی کرده همه چیو !!! صداشم به نظرم همچین چیزی نیست، من از این یارو اصلا خوشم نمیاد، همش میخاد ادای روشن فکری رو در بیاره، نامجو به این شرف داره لااقل اون هرچی هست صادقه، البته کارای سنتی نامجو اینم بگم که خیلی خوب هستن و جالب
    عقیلی هم علیرغم همه کارهایی که برای معروفیتش کرده تا حدی تونسته به محبوبیت برسه اما نه زیاد به نظرم. عقیلی صدای قوی نداره اما صداش مخملیه، تا همین چند سال پیش هم تحریراش خیلی خوب نبودن ولی اخیرا خوب شده، عقیلی کار شاخص زیادی نداره و اگه بخایم نام ببریم شاید یکی دو تا بیشتر نشه، (از لحاظ فنی و آهنگسازی)
    اما معمتدی و قربانی اینطور نیستند، همه آثارشون عالی و فنی هست، صدای بسیار زیبا هم دارند، آهنگسازی هاشون هم خوبه تو اثرهاشون
    قربانی رو من یه سر و گردن بالاتر از معتمدی میدونم اونم به خاطر خلاقیت شدیدا زیاد تو کاراشه، و البته فن بسیار خوب
    معتمدی هم به شخصه فک میکنم خیلی ها حتی طرفداران سنتی نشنیدن کاراشو که اگه بشنون اعتراف میکنن بر صدای ناز این شخص و قدرت او
    من نه از عقیلی خوشم میاد نه تو کاراش چیز خاصی دیدم، یکی از قشنگترین کارهاش مایه ناز بود، اما خب؟ کارایی که حمیرا خونده این دوباره خونده ! میخام چی کار آخه! خوبه نمیگم بده ولی آیا بهتر از این نمیشد؟
    عقیلی در مقابل قربانی و معتمدی و شجریان مورچه هم نمیشه
    شجریان اما موردی خاص است، امکانات فراوان، بستر مناسب، کارای زیادی نداده بیرون که بد هم نیستن، فنش خوبه اما در حدی نیست که بگم به قربانی میرسه، هنوز جوونه و جای کار داره

اما از یه نفر یاد نکردین، سینا سرلک
    سینا و همایون دو تنها فردی هستند که شانس بهره مندی از محضر استاد شجریان رو از کودکی داشتند،
    سینا فنش بسیار عالی و صدای تمیزی داره
    اما با این حال کمی تغییر سبک داده، گرچه سنتی هم میخونه، کارهای خوبی از ایشون هست اما نه زیاد

افراد دیگری هم هستند که میتونند مطرح بشند

قضاوت درباره آهنگسازی جدای آواز کار هست به نظرم، از این نظر که کار آهنگساز رو بسنجیم، اما خب این خواننده هست که آهنگ رو انتخاب میکنه و روش میخونه که کار نهایی میاد بیرون پس خیلی مهمه
    من عقیلی رو مترادف با افتخاری میدونم، صدای خوب کار زیاد و کم کیفیت، که وجه مشترک هر دو شونه
    و قربانی و معتمدی و شجریان رو مترادف شجریان، معتمدی صداش خیلی خیلی بهتره و شایسته جایگزینی شجریان میتونه باشه

درباره شهرام ناظری نظرتون چیه بچه ها؟ دوس دارم نظراتتون رو درباره استاد هم بدونم...

10. 3 کاربر از minizoro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

من بخوام رده‌بندی کنم، اول علیرضا قربانی، بعد همایون شجریان و بعد سالار رو انتخاب می‌کنم ...
    متاسفانه هنوز ار آقای معتمدی تصنیف گوش ندادم، بیش‌تر آواز بوده ...
    محمد جان شما اسم دو سه تا از کارای خوبش رو بگو بگیرم چه جوریه ...

فکر نمی‌کنم کسی در قدرت موسیقیایی و آوازی علیرضا قربانی شک داشته باشه ... بی‌شک در صدر این لیسته ...
    همایون هم اگه کار کنه، پتانسیل فوق‌العاده‌ای داره ... من کاملاً به تاثیر ژن‌ها در صدا اعتقاد دارم ... از اون پدر باید هم چنین پسری دربیاد ... در آینده شاهکارهایی رو از همایون خواهیم شنید ... مطمئنم ...
    یادمون نره که همایون سردسته‌ی افرادی بود که باعث شد نسل جوون امروز با موسیقی سنتی آشنا بشه و بهش علاقه‌مند بشه ...
    حرف‌های محمد رو در مورد سالار قبول ندارم ... تحریرهای عقیلی خیلی خوبه ... موسیقیش هم بسیار دلنشینه ... به آلبوم مایه‌ی ناز که اشاره کردی، اون آلبوم فقط یادآوری خاطرات گذشته بود ... که اتفاقاً من بسیار دوستش داشتم، حال و هوای تصنیف‌های استاد بنان رو واسم زنده می‌کرد ... پیانوی کم‌نظیر حریر شریعت‌زاده هم به دلنشینی هر چه بیش‌تر آوازها کمک می‌کرد ...
    با این حال مایه‌ی ناز همه‌ی سالار عقیلی نیست! عشق دیرین، هوای آفتاب، دریای بی‌پایان، سمفونی خلیج فارس، باده نوشین ... این همه آلبوم شاخص! اینا رو گوش بدیم بعد قضاوت کنیم ...
    به نظرم سالار هم کارش خیلی خوبه ...

در کنار اینا بی‌شک از نام سینا سرلک نمیشه گذشت ... کارش خیلی خوبه ...

این وسط حرف همای شد ... همای بحثش از موسیقی سنتی سواست ... درسته بعضی کاراش تو مایه‌ی سنتی و دستگاه‌هاست، اما موسیقیش خاص خودشه ... که من خیلی هم دوستش دارم! شاید صداش فوق‌العاده نباشه، اما اشعار و موسیقیش کم‌نظیره ... همای کارای جدیدی داره تو موسیقی ما انجام میده ... ترکیب اپرا و اشعار خودش کم حرکتی نیست ...

شهرام ناظری هم به نظرم یه پله پایین‌تر از شجریان، از اساتید بزرگه که اون هم سبک خاص خودش رو داره ... ایشون قابل قیاس نیست با خوانندگان دیگه ...
    اما پسرش حافظ از دیگر گزینه‌هایی است که در آینده زیاد ازش خواهیم شنید ...

12. 6 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

-علیرضا قربانی

- همایون شجریان

- محمد معتمدی

- سالار عقیلی

- همای

سلام

هر هنرمندی معمولا میان آثارش اثری رو خلق میکنه که با اون اثر ماندگار میشه.
    ماندگاری چند هنرمند برای من با آثاری ناب که به جا گذاشتن جاودانی است

اولی علیرضا قربانی است. اون هم به خاطر این: ( همه چیز در اوج خودش هست )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ...........................
    دوم باز هم علیرضاست البته این بار از نوع شاه محمدیش.

اون هم بخاطر تصنیفی که از ترجیع بندی از سعدی ساخته شده.
    بخشی از این شعر :

ای زلف تو هر خمی کمندی
    چشمت به کرشمه چشمبندی
    مخرام بدین صفت مبادا
    کز چشم بدت رسد گزندی
    یا چهره بپوش یا بسوزان
    بر روی چو آتشت سپندی
    دیوانهٔ عشقت ای پریروی
    عاقل نشود به هیچ پندی
    یکچند به خیره عمر بگذشت
    من بعد بر آن سرم که چندی
    بنشینم و صبر پیش گیرم
    دنبالهٔ کار خویش گیرم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و ...

پ.ن.: دومی تو لیست جلال نبود. شرمنده

14. 6 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

سینا سرلک و علیرضا شاه محمدی در نظرم بودن اما یادم نبود.

من شخصا هرکدوم را از نظر خودم میگم و امتیازها و معایب!.

اما قبل از اون شهرام ناظری هم نسل این خوانندگان نیست وگرنه کی در استاد بودن ایشون شک داره؟ کما اینکه درباره اساتیدی چون ناطری؛ شجریان، بسطامی و ... زیاد صحبت شده اما منظور من عمدتا نسل جوانی است که داره این راه را ادامه میده.
    و
    نکته دیگه اینکه آهنگساز نقش مهمی در آثار خواننده داره. مثلا امکان داره آهنگی ضعیف باشه اما خواننده قوی و توانا. منتها به نظر من باز مشکل از خواننده هم هست. چرا که نباید با آن گروه و یا آهنگساز کار میکرده.
    البته درسته که جایگاه خوانندگان جوان شاید اونقدر نباشه که بتونن زیاد در کار آهنگساز دخالت کنن اما لااقل باید هماهنگ و موافق اثر باشند. بنابراین در نهایت آثار این خوانندگان مورد قضاوت قرار میگیره و خودشون باید اینرا بدانند.

علیرضا قربانی: به جد میشه گفت در این جمع از بهترینهاست. توانایی بالا در تکنیک آواز و انتخاب اشعار مناسب و البته کار با گروههای قوی ای چون ارکستر ملی و گروه خورشید به سرپرستی مجید درخشانی.
    اما متاسفانه به نظر من صدای قربانی قدرت خیلی زیادی نداره و همین باعث میشه که کمی کم حجم به نظر برسه اما در هر صورت به دلیل انتخاب درست در کارهای خود و تنوع آوازی میشه آثارش را بارها گوش کرد و دیگه اینکه صداش قابل اعتماده.

اما اخیرا البومی دیدم که به مناسبت سالگرد رودکی اجرا و منتشر شده.(به آهنگسازی حمید خاورنژاد) اما به نظر من اشعار به حال و هوای اثر - (سه گاه) نمیخورن. اما خب چون به مناسبت بزرگداشت رودکی بوده خود را در اجبار دیده اند که از اشعار رودکی استفاده کنن!! که کار اشتباهیه. اگه نمیشه با یه شعر آوازی اجرا کرد خب نباید این کار را کرد. آلبوم "جان جان" آقای شجریان و گروه شیدا به مناسبت بزرگداشت فردوسی در توس اجرا شده اما اشعار همه از عطار و سایه است.
    یه جایی در اوج مخالف آقای قربانی میخونه
    تا به روز نیک کسان غم نخوری
    بسا کسا که به روز تو آرزومندند
    بعدش هم تحریر اوج میزنه!! اصلا به هم نمیخورن.

آلبومهای "اشتیاق" ، " سوگواران خموش" و " "فصل باران" از آلبومهای مورد علاقه منند و دو آلبوم "قاف عشق" و "سرو روان" از آثار ضعیف که البته به آهنگسازی اثر بر میگرده.

همایون شجریان:
    همایون کلا دیدگاه عمیق موسیقیایی و آوازی پدر را ندارد. اما به لطف پدر تکنیک بالایی دارد. شخصا معتقدم که شجریان پدر تکنیک کامل صداسازی را فقط به همایون درست و کامل یاد داره و یا فرصت و کار بیشتری روی او انجام داده. اونهم همایونی که به گفته پدر اصلا صدا نداشته است! اما حالا به راحتی تحریر میزنه و صدایش را بدون اشکال زیادی تا اوج بالا میبره!
    این نشون داد که همه میتون بخونن به شرطی که درست کار کنند.
    هنوز هم معتقدم بهترین آلبوم همایون همان کار اول او یعنی "نسیم وصل" است. همایون اکثر موفقیتش مدیون موقعیت شناسی بازار و حال جامعه است. البته هر خوانند ه ای باید این دانش را داشته باشد وگرنه به جایی در جامعه نمی رسد.
    اما بعد از آببوم نسیم وصل کارها افت پیدا میکنن. هم از نظر آهنگسازی و هم از نظر آواز. آوازها روند یکسانی دارند و علیرغم انتخاب شعر مناسب چندان شور و حالی بر نمی انگیزانند.
    به نظر می رسه که همایون دیگه زیاد از نظرات پدر استفاده نمیکنه و ...
    اما...
    هنوز فرصت زیادی است و راه دراز. تا ببینیم.

محمد معتمدی: صدای قرص و محکم و آشنایی خوب به ردیف از مشخصه های معتمدی است. خوبی کارهای معتمدی اینه که آهنگساز ضعیف به تورش تخورده تا کارهایش ضعیف بشوند. "آلبوم صوفی" بخصوص قسمت چهارگاهش را خیلی دوست دارم. البته از کمانچه نوازی قهار جهان آبادی نیز نباید گذشت که همچون گروه نوازی عمل میکنه.

مشکل کار معتمدی اینه که مثل همایون دم و دستگاه مطرح شدن کمتری داره و باید مواظب باشه که هرجوری شده بتونه در بازار موسیقی جایی برای خود پیدا کنه. کاری که خوانندگانی مثل سالار عقیلی بهتر از عهده اش براومده

سالار عقیلی:با "عشق ماند" مطرح شد اما از تلاش برای مطرح شدن بیشتر خودش دریغ نمیکنه و البته به نظر من نیازه.
    ضعف تکنیکی در آواز وجود داره که البته عقیلی با مهارت خاصی اونو میپوشونه!. اما به هوای تکرار آلبوم "عشق ماند" چنتا کار دیگه با طهماسبی داره که واقعا ضعیف و نامناسبند.
    در کل عقیلی بهتر بود نصف این آلبومها را انتشار میداد در عوض دقت بیشتری میکرد و البته روی تکنیک آوازش بیشتر کار میکرد.
    تقلید از نوع صدای بنان در کارهاش حس میشه و من شخصا آلبوم "مایه ناز" را بیشتر از همه دوست دارم.

سینا سرلک:
    یکی از مشکلات خوانندگان جوان اینه که یهو میخوان تنوع به خرج بدن و به اسم کار جدید و متفاوت میزنن همونایی که بلد بودن هم خراب میکنن!. سرلک واقعا صدای قوی و نرم و روانی داره و میتونست بهترین باشه. اما افتادن در دام اجرای تصنیفهای سطحی، دور افتادن از اجرای آواز متفاوت و ... این خصوصیات را بی استفاده میزاره.
    نظر من اینه: اگه کسی بخواد متفاوت باشه باید در آواز متفاوت باشه که کار سختیه اما اثر میذاره.
    جدیدا هم دیدم که کلا روند خود را تغییر داده و ...
    به قول شجریان به تقوای جوان اعتمادی نیست!

علیرضا شاه محمدی: میخواهید خودتونو نابود کنید؟ با آهنگسازی مهدی آذرسینا به راحتی به این مقام میرسید.
    حتی شخصی مثل ناظری هم در آلبوم "غم زیبا" میتونه نابود بشه!
    علیرضا شاه محمدی از اونایی است که خوشبختانه روند معکوس اغلب را داره. یعنی از قبل کارهایش بهتر میشه.
    حضور در تلویزیون و اون اداهایی که هنگام خوندن در می آورد انتقاد خیلیها را برانگیخته بود. انگار کلا خوشه که مرتب میخونه. حالا چی و چطور بماند. اما اجراهای جدیدش در گروه شیدا واقعا جدی و خوب بوده. من شخصا از اجرای تصنیف "کاروان " با صدای او لذت بردم گرچه ناظری قبلا به بهترین وجه حق مطلب را ادا کرده بود.
    کار دیگه ای ازش نشنیدم اما امیدوارم کارهای بهتری ارائه بده.

"همای"
    یک خودشیفته مبلغ اخلاقگرایی در موسیقی همراه با توهم پیشتاز بودن در عرصه موسیقی ایرانی آمیخته با ته مایه های عرفان و کوزه نوازی در ملا عام و کشش بیمورد صدا به لطف نداشتن تکنیک در ادای تحریر و در پایان اینکه "مرغ سحر ناله سر مکن"!
    موفق باشند.

16. 3 کاربر از sise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

"همای" یک خودشیفته مبلغ اخلاقگرایی در موسیقی همراه با توهم پیشتاز بودن در عرصه موسیقی ایرانی آمیخته با ته مایه های عرفان و کوزه نوازی در ملا عام و کشش بیمورد صدا به لطف نداشتن تکنیک در ادای تحریر و در پایان اینکه "مرغ سحر ناله سر مکن"!
    موفق باشند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •