با این که کسی جواب این بنده خدارو نداده منم باز میپرسم من میخوام 1 ساله آیلس بگیرم لطفا راهنماییم کنید کجا برم و چه نوع کلاسی و حداقل نمره مد نظرم 7.5 هست اگه کسی میدونه دریغ نکنه مرسی
با این که کسی جواب این بنده خدارو نداده منم باز میپرسم من میخوام 1 ساله آیلس بگیرم لطفا راهنماییم کنید کجا برم و چه نوع کلاسی و حداقل نمره مد نظرم 7.5 هست اگه کسی میدونه دریغ نکنه مرسی
در مورد آموزشگاه زبان صحبت زیاد شده ... یه جستجو اگه بکنی چندین بار به این سوال و سوالات مشابهش جواب داده شده ... دوستمون سپید ظاهرا اطلاعات خوبی در این مورد داره و چندین بار پاسخ داده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک رو چک کن
اینکه شما می خوای ظرف یک سال آیلتس بگیری بستگی به وضعیت فعلی زبانت داره .. صحبت شده که 1 سال زمان خیلی کمی برای پیشرفت قابل توجه در زبانه .. اگه واقعا عجله داری که باید بری سراغ معلم خصوصی و کلاسهای فشرده ای که دیگه البته هدفشون خیلی زبان آموزی نیست ، بلکه صرفاً می خوان مثل کلاسهای کنکور، شما رو برای گرفتن نتیجه در اون امتحان آماده کنن
البته نمره 7.5 خیلی زیاده . حتی افراد native هم شاید به راحتی نتونند بگیرند .
فکر نمیکنم هیچ دانشگاهی بالای 7 بخوان , البته اکثرا با 5.5 الی 6.5 هم با یه تبصره هایی پذیرش مشروط رو میدند .
حداقل تا چند وقت پیش که این طوری بود![]()
تایید میشه - دو تا از دوستان من برای مقاصد جداگانه (اروپا و استرالیا) هم عدد 6.5 رو ذکر کردن .... و ضمناً همونطور که گفتی ظاهرا نمره 6.5 که از دور به نظر متوسط میاد حداقل برای کاربر ایرانی انقدرها هم ساده نیست . دوستی که من فکر می کردم راحت بتونه 6.5 رو بیاره ، نمره 6 آورد (دانشگاه استرالیایی) به مشکل خورد و مجبور شد 6 ماه اول فقط زبان بخونه ..
ممنون از شما که جواب دادین
منم برای استرالیا میخوام که آخه 2نوع رو مثال زدند!
یکی جنرال و یکی آکادمیک
و من از اینجا گفتم این نمره!بنده درسم خوبه و مطمئنا خودم اینقدر مهم هست که بخونم سریع اما الان زبانم گفتم همون سوم دبیرستانه!
مرسی
اینجام نوشته 6 که من آخه یکی از دوستان گفت به شک افتادم.مرسی باز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان می خوام زبان انگلیسیمو قوی کنم برا مدرک تافل یا itels هیچ عجله ای هم ندارم ( البته نهایت تا دو سال ) در حال حاضرم تا دوم دبیرستان بلدم بعدشم چون رشتم کامپیوتر بود زیان تخصصی خوندیم
حالا بنظرتون کودوم کلاس زبان بهتره؟ می خوام طوری یاد بگیرم که بتونم تو این ازمون ها نمره ی 7 رو بیارم و البته خودمم همه ی تلاشمو می کنم
بای تقویت چی میخوای؟
برای مکالمه و writing میتونی بری کیش
برای گرامرمیتونی بری کانون زبان
(من به همه همین پیشنهاد رو میدم دوست عزیز)
سلام
دوستان نظرتون در امورد اموزشگاه زبانسرا چیه؟؟؟
سفیر چطورر؟؟؟
ممنونم
با سلام
اگر ممكنه بهترين آموزشگاه هاي زبان حوالي خيابان جمهوري- انقلاب را معرفي كنيد. البته براي برادران ! بالاي 18 سال
راستش دنبال كلاس براي كسي هستم كه سطح زبان خيلي خوبي نداره وكاملا مبتدي هست.
به نظر شما براي همچين شخصي
زبانكده ملي بهتره
يا كيش
و يا كانون زبان
يه سوال ديگه
ايران -امريكا همون كانون زبان ايرانه ؟
................
ممنون
کانون زبان خوبه ولی خوب تو محدوده مورد نظر شما نیست . اگه بخوای اونجا بری شما رو تو رزرو نگه می دارن بعد برای شما کلاس
تشکیل میدن ... ممکنه که چند ماهی طول بکشه تا نوبتت برسه
ولی خوب موسسه کیش خوبه و فکر می کنم تو محدوده میدون انقلاب هم شعبه داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)