دوست عزیز xp ی من هاردمو که ساتاست نمیشناسه که این مراحلو انجام بدم میشه کمکم کنید
دوست عزیز xp ی من هاردمو که ساتاست نمیشناسه که این مراحلو انجام بدم میشه کمکم کنید
با سلام
من در کنار ویستا اکس پی نصب کردم به یه مشکل برخورد کردم . که پایین کامل توضیح میدم:
نوت بوکم Dell XPS M1330 با کانفیگ رم 3 گیگ - سی پی یو 2.5 گیگی - گرافیک 8400GS و هارد 250 ساتاست.
روی پارتیشن C من ویستای اورجینال نصب کردم و روی D هم ویندوز اکس پی نصبه . البته تمام کارها رو به خوبی انجام دادم الان هم هر دو ویندوز رو دارم فقط مشکلی که دارم اینه که کارت صوتی و گرافیک روی اکس پی نصی نمیشه . ورژن های مختلفی برای گرافیک دانلود کردم که ظاهرا" ماله کارت گرافیک من میشه ولی همون اول نصب ایراد میده . همین طور برای صوتی . نمیدونم مشکل کجاست . لطفا" کمک کنید
اينم عكس:
![]()
Last edited by symk; 12-12-2008 at 23:44.
به این تاپیک مراجعه کنید ... مشکل شما همین هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل شما درایور هست چرا توی این بخش زدید ؟؟؟
توی بخش درایور هم توضیح داده شده برای نصب کارت گرافیک Nvidia و هم در تاپیک مهم شده دیگر ، طریق نصب UAA microsoft HD Audio و کارت صوتی
[QUOTE]با چه بوتی بیاییم بالا که بتونه پارتیشن های NTFS رو بشناسه تا بتونیم این پوشه رو تو درایو C جایگزین کنیم؟؟
اگه بوتی میشناسید که قابلیت Read & Write زو تو محیط داس برای NTFS میتونه انجام بده معرفی و یا دستورش رو توضیح بدید ... ممنون میشم ...
با سلام؛
من در هنگام نصب ويندوز Vista وقتي به مرحله انتخاب محل نصب مي رسم، هارد ديسك وجود نداره. تو رو خدا به من كمك كنيد.
ممنون مي شم.
با تشكر.
به این لینک سر بزنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسي، ولي بايد بگم در مراحل نصب پيغام زير ظاهر مي شود:
The file "autorun.dll" could not be loaded or corrupt. Setup cannot continue. Error code is [0xc1]
لطفاً به من بگيد چكار كنم.
ممنونم.
[QUOTE=hami soft;3299640]با نرم افزار paragon hdd manager نسخه بوت یا norton ghost نسخه بوت که امکان computer explorer رو در بوت به شما میدن ... اینطوری راحت فایلها را جایگزین کنید
با چه بوتی بیاییم بالا که بتونه پارتیشن های NTFS رو بشناسه تا بتونیم این پوشه رو تو درایو C جایگزین کنیم؟؟
اگه بوتی میشناسید که قابلیت Read & Write زو تو محیط داس برای NTFS میتونه انجام بده معرفی و یا دستورش رو توضیح بدید ... ممنون میشم ...
یک نسخه دیگر از ویندوز ویستا را انتخاب کنید و دقت کنید که 64 بیتی برای سی پی یو 32 بیتی نباشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)