تشکر دوستم من اما من دسکتاپم Optiplex 755 DELL هستش. و اون کار رو کردم ولی بالا نیومد!!!
تشکر دوستم من اما من دسکتاپم Optiplex 755 DELL هستش. و اون کار رو کردم ولی بالا نیومد!!!
من توی سایتش هم نگاه کردم ولی چیزی دستگیرم نشد!!!
لطفا راهنمایی بفرمایید خیلی ضروریه
1- میتونید بایوس دسکتاپ خود را اپدیت کرده و توی تنظیمات native mode رو فعال کنید تا نیازی با ساخت سی دی هم نباشه و راحت ویندوز رو نصب کنید ... این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما
دقت کنید که در پایین صفحه و امکاناتش نوشته :
1. Removed China (Sinosun) TPM support.
2. Resolved defect with the floppy IDE redirection feature.
3. Optimized PCI-Express training algorithm for certain multi-head video cards.
4. Added ImageServer support.
5. Added SATA legacy mode support for older operating systems.
6. Improved handling of scenario where system runs out of Option ROM space.
7. Updated TxT AC Module to 1.3.
8. Added support for systems with no TPM installed.
9. Updated ME firmware to 1125 (UUID fix for AMT provisioning).
10. Improved hard drive password support in RAID mode.
11. Added support for RAID 0.
12. Changed default power policy to support MEDIASABLE SKU.
2- راه دوم : با استفاده از این درایورهایی که میزارم دانگرید رو انجام بدهید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما راه اول بهتر و ساده تره و خود سایت دل هم توصیه کرده که حتما ریورژن کنید ... اگر ورژ شما این هست خوب چه بهتر ... نیازی به دانگرید هم ندارید
موفق باشید
آقا فكر كنم پست من جا موند. لطفا راهنمايي كنيد
تشکر دوست عزیز.من راه اول رو آزمایش کردم جواب داد. تشکر.فقط نصب درایوراش یکمی مشکل داشت که حل شد. فقط درایور صداش مونده که دارم روش کارمی کنم و تا الان که به نتیجه نرسیدم.نظر شما چیه؟تشکر از شما.
برای نصب درایورهای کارت صداها سری High definition باید ابتدا micsosoft UAA bus driver برای XP رو نصب کنید
قبلا و در صفخات قبل مفصل پرداختم بهش
موفق باشید
تو که پست دادی لا اقل شماره پست خودت هم میگفتی که جا مونده ! لینکش رو بزارآقا فكر كنم پست من جا موند. لطفا راهنمايي كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- همیشه ویندوز اوریجینال ها داری دانگرید سری خاص خود لپ تاپ ها برای منترلر ساتا هستند ... خوبی ویندوز اوریجینال OEM یعنی مال خود لپ تاپ اینه
2- باید تا آخرش رو بخویند تا دانگرید کامل کنید ... همون آموزش هم کافیه اینا پک های الحاقی و راهنمایی های خاص هستند برای دیگر نوت بوک ها و کلا سوال جواب ها
تشكر. من vostro 1400 دارم. اگر اشتباه نكنم توي گروه Intel ICH6/7/8/9 S-ATA AHCI قرار ميگيره . جديدترين درايور رو از كجا بگيرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)