mr30 baraie komak bozorget
mr30 baraie komak bozorget
اين دهمين صفحه اي است كه باز شده ولي چرا مراحل كار يا منبعي كه بشه از ابتدا رينگ كردن رو آموزش بده رو معرفي نمي كنيد
آقا هادي ممنونم ولي ادامه بديد
اگر ميشه مراحل كار رو روي يك ابجكت به صورت تصويري بزاريد
آخه چرا مبحث به این خوبی و مفیدی که داشت انقدر عالی پیش میرفت و ول کردید؟
دانلود نمیشه چکار کنم
سلام خسته نباشید.
من یه کاربر صفر در کار با مایا هستم. تصمیم قطعی گرفتم که مایا رو یاد بگیرم از شما راهنمایی می خوام که:
1- یک منبع یا کتاب فارسی در صورت امکان معرفی کنید تا بتونم یاد بگیرم.(از بین DVD های آموزشی فارسی کدوم رو پیشنهاد میدین؟)
2- من اگه از امروز شروع کنم و روزی 5 ساعت کار و مطالعه کنم به نظرتون کی از صفر بودن در میام و می تونم یه کارای حالا هر چند ساده رو انجام بدم.(منظورم از کار، خروجی یعنی مثلا انیمیشن یا مدل است)
مشخصات من:
کنجکاوی: 100%
علاقه به انیمیشن: 100%
تلاش:80%
ممنون
Last edited by pcsoft; 01-08-2011 at 21:39.
سلام من می خواستم ازتون خواهش کنم یک جنین برام طراحی کنید.
سلم.
حمید جان من اگه بخوام طراحی کاراکترو یاد بگیرم باید چیکار کنم هیجا آموزش روشن(واضع) طراحی کاراکتر نیست.![]()
سلام به همگي . يه سوال داشتم..
كسي ميدونه اين ميان برنامه هاي تلويزيني رو با چه برنامه اي ميسازن؟ (مثل ميان برنامه فارسي 1 يا ... كه يه آرم متحرك مياد و بهد زمان پخش برنامه هاي رو ميگه؟)
ممنون
سلام
من فکر میکنم این ترکیبی از 3d max و after effects هست
توی شبکه زمزمه هم اگه دیده باشی اون روبانها که از وسط صحنه رد میشن کار مکسه
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
اگر با زی براش کار کرده باشی میبینی یک نرم افزار تخصصی ساخت کاراکتر هست
آموزشش هم تو بازار یافت میشه
من کار کردم واقعا که محشره.
طراحی کاراکتر آموزشی نیست...هر tutorial ای رو هم که پیدا کنی، فقط یک روشه...در صورتی که چندین روش برای هر چیزی هست
بستگی داره منظورت از طراحی کاراکتر چی باشه...منظورت شغل "طراح کاراکتر" یا مدلساز کاراکتر...
در هر دو صورت برای این که توی کارت عالی شی اول از همه باید طراحی و آناتومی رو یاد بگیری
واسه مدل سازی کاراکتر بهتره با مدل سازی اصولی آناتومی بدن انسان (رئال) شروع کنی و سعی کنی رئال کار کنی بعد به کاراکتر های فانتزی رو بیاری (از رئال شروع کنی آناتومی رو خیلی خوب میفهمی و چون مدل انسان رئال سخت تر از فانتزیه، مدل سازی فانتزی خیلی برات سریع تر و راحت تر میشه)
در مدلسازی کاراکتر بعد از آناتومی مهمترین چیز رعایت topology که فرم خطوطی کارت هست
واسه همین هر آموزشی دیدی خیلی به topology کارها دقت کن
اگه می خوای یه طراح کاراکتر حرفه ای بشی و میخوای این رشته رو اصولی یاد بگیری ، اول از همه طراحی رو باید خیلی خوب یاد بگیری...بعد بیای یه نرم افزار واسه مدل سازی انتخاب کنی کار کنی (3DsMax یا Maya یا XSI ...) بعد یه نرم افزار مدل سازی دیگه به نام Zbrush رو یاد بگیری که یه نرم افزار تکمیل کننده اس و برای جزئیات یا detail دادن خیلی کاربردیه... (اگه منظورت صرفا مدلساز کاراکتر بود تا همین جا برسی خیلی هم عالیه بعدش فقط تمرین با نرم افزاره که تو رو قوی میکنه)
اگه هدفت اینه که کاراکتر دیزاینر موفقی باشی (حتی در سطح جهانی مطرح باشی)، بهتره Digital painting رو هم با photoshop یاد بگیری که کانسپتهای کاراکترهاتو بتونی خیلی خوب نشون بدی!!ولی بازم بگم مهمترین چیز واسه یه کاراکتر دیزاینر طراحیه...بهتره با طراحی هم مطالعاتی راجع به مبانی هنرهای تجسمی و رنگها هم داشته باشی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)