نه . اگه حمله کنن باید دفاع کنی.
و همیشه هم حمله میکنن.
باید حواست جمع باشه. ممکنه سرت با quest های دیگه گرم باشه day ها رو الکی از دست بدی.
نه . اگه حمله کنن باید دفاع کنی.
و همیشه هم حمله میکنن.
باید حواست جمع باشه. ممکنه سرت با quest های دیگه گرم باشه day ها رو الکی از دست بدی.
والا نگرفتم چی میگی!
چیزی نمیاد که برم دفاع کنم.
بدون حمله میگیرنش.![]()
ببین.
بعضی از ماموریت ها هست که محدوده ی زمانی داره.
زیرش مینویسه با قرمز.
مثلا 3 روز ، اگه توی 3 روز اون ماموریت رو انجام دادی که هیچی ولی اگه انجام ندادی اون ماموریت حذف میشه.
و اگه ماموریت دفاع باشه اون منطقه مال دشمن میشه. و تو باید دوباره اون منطقه رو بگیری.
بیخیال من که هیچی نفهمیدم.
یه کاریش میکنم.
ممنون مجید جان.
اين بازي هم تموم شد.
چقدر طولاني بود.
ما كه آخرش نفهميديم چي شد قصه!
فقط tyranid ها نابود شدن. پس eldar ها و orc ها چي ميشن؟!
ببين شما براي اينكه هر نقشه رو كامل مال خودت كني بايد حداقل دوبار توش ماموريت انجام بدي علتش هم اينه
: تو هر نقشه هميشه دو نقطه استراتژيك وجود داره كه دو دو گوشه سمت چپ و راست نقشه هستند و بصورت مربع هاي سياه رنگ اند و وقتي شما اونجا رو ميگيري آبي رنگ ميشن. اينها يا Communication Array هستند يا Imperial Shrine و يا Automated Factory. كلا نقاط استراتژيك و مهم تو تمام بازي يكي از اين سه تا مورد هست.
حالا شما هر كدوم از اين نقاط استراتژيك رو فتح كني براي فعال شدنش سه تا ژنراتور از آسمون ميفرستن اطرافش.
و در هر روز (هر Deployment) فقط يك بار اين كار يعني فرستادن ژنراتور انجام ميگيره، پس يعني شما تو هر روز فقط يك نقطه استراتژيك رو تو تمام سيارات ميتوني فتح كني.
بنابراين براي فتح كامل هر نقشه كه دو نقطه استراتژيك داره شما حداقل بايد دو بار در اونجا ماموريت انجام بدي در دو روز متفاوت تا بتوني نقشه رو كامل فتح كني.
تازه در طول بازي به شما ماموريتهايي داده ميشه كه تعدادي از اين ماموريتها دفاع از همين نقاط استراتژيك هست كه قبلا تصرف كرديد و براي شما هم به رنگ قرمر نوشته ميشه كه چند روز براي دفاع از اين نقاط وقت داريد. اگه دير بجنبيد اين نقاط به تصرف دشمن در مياد و بايد دوباره پس گرفته بشه.
يعني شما در طول بازي نقشه هاي تكراري رو دهها بار خواهيد ديد و در اونها ماموريت انجام خواهيد داد.
مصطفی جان tyranid ها رو نابود کردن به خاطر اینکه تموم شدنی نبودن.
باید منبعش رو نابود میکردن تا دیگه به وجود نیان.
سلام بر همگی من بازی رو گرفتم وقتی extract میکنم فایلهای داخل تصویر زیر رو دارم نمیدونم چیکر کنم روی تمام آیکنها هم کلیک کردم نصب نشد (سرم کلا رفته؟)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.ويندوز شما چيه؟چون رو 98 اجرا نمي كنه.1.اينا كه فايل هاي نصب شده بازي هستن نصب نمي خواد!رو DOW2.exe كليك كن بازي اجرا مي شه.2.بايد برنامه macrosoft games for live kwfنصب باشه(رو ايكون xlive startكليك كن)3.هي چي فقط directX و برنامه هاي جانبي ديگه اگه داشت نصب كن كه فكر نمي كنم چي زي داشته باشه.
وقتی Xlive star رو میزنم یه پنجره به نام Error report باز میشه که نوشته ارور رو توضیح بدبد نام و ایمیلم میخا د
DOW2.exe دو هم که میزنم ارور
Application load error 5:0000065434 میده نمیدون چه کنم
ویندوز = XP 2008
گراف 1 گیگ رم 2 گیگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)