تازه فهميدي اين چيه !؟
پس فكر ميكني انجمن رو با چي درست مي كنن ؟
تازه فهميدي اين چيه !؟
پس فكر ميكني انجمن رو با چي درست مي كنن ؟
كم العان يه چند ساعتي هست كه دارم فقط دانلود مي كنم!خدا آخر عاقبتش رو بخير كنه!فقط اگر يكي يود كه آموزش كامل نصب روي لوگال هاست رو با ايزي پي اچ پي يا هر كوفت ديگه اي مي داد خيلي خوب ميشد.مشكل اصلي من با ساخت ديتا بيس ست تو كامپيوتر.با چي بايد بسازن؟اصلابا همين ايزي پي اچ پي چطوريه؟؟من دارم با سرعت 33 دانلود مي كنم!!!
ببخشيد من يك سوال دارم كه دقيقا نميدونم در كدوم قسمت بايد اون رو مطرح كنم ؟
اميدوارم كه شما بتونيد من رو راهنمايي كنيد :
همونطور كه مي دونيد در وب لاگ ها قسمتي وجود داره كه كامنت ها اون جا گذاشته ميشه .
مي خواستم بدونم اگر كسي با چندين اسم مختلف كامنت بگذاره ، راهي براي تشخيص وجود داره ؟
مثلا اگه صاحب يك وب لاگ در قسمت كامنت ، چندين كامنت با اسامي مختلف براي خودش بگذاره ، آيا راهي وجود داره كه دست صاحب اون وب لاگ رو بشه ؟
سلام دوستان کسی می تواند در مورد تغییر chmod به 777 در سرور ویندوز کمک و راهنمایی بفرماید.
سلام.من my bbرو نصب كرد و فايل هاي فارسي رو هم روش سوار كردم.ولي يه مشكل خيلي اساسي دارم.عكس زير رو ببين
سيستم فارسي رو شناخته ولي نمي دونم چطوري فعالش كنم.ممنون ميشم بهم جواب بديد.
من وقتی می خوام myBB نصب کنم در مرحله Database Configuration این Error رو میده:
Error
There seems to be one or more errors with the database configuration information that you supplied:
Could not connect to the database server at 'localhost' with the supplied username and password. Are you sure the hostname and user details are correct?
Could not select the database 'MyBB'. Are you sure it exists and the specified username and password have access to it?
Once the above are corrected, continue with the installation.
باید چی کار کنم؟
من با phpMyAdmin دیتابیس ساختم به اسم MyBB همونطور که تو آموزش گفته بود، این پیغام خطا دلیلش چیه؟
کسی بلد نیست؟نوشته شده توسط sascovach
![]()
اینم عکسش:نوشته شده توسط sascovach
![]()
ببین دوست عزیز، شما روی کامپیوتر خودت نصب میکنی یا روی هاست؟ اگر روی کامپیوترت هست که باید User رو root بدی و پاسورد رو خالی بزاری اما روی هاست باید از یوزر و پاسورد کنترل پنلت استفاده کنی، همینطور اول باید با phpadmin یک دیتابیس درست کنی، حالا شما کدوم ها رو انجام دادی؟
روی هاست دارم نصب میکنم دیتا بیس هم ساختم، user و pass رو باید همونی بدم که باش تو phpmyadmin لوگین میکنم؟نوشته شده توسط moslem-visual
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)