تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 27 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 266

نام تاپيک: آموزش برنامه MyBB با توضيحات کامل

آخر فروم باز soleares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اراج ...

پيش فرض

تازه فهميدي اين چيه !؟
    پس فكر ميكني انجمن رو با چي درست مي كنن ؟

داره خودمونی میشه mi.graphist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

كم العان يه چند ساعتي هست كه دارم فقط دانلود مي كنم!خدا آخر عاقبتش رو بخير كنه!فقط اگر يكي يود كه آموزش كامل نصب روي لوگال هاست رو با ايزي پي اچ پي يا هر كوفت ديگه اي مي داد خيلي خوب ميشد.مشكل اصلي من با ساخت ديتا بيس ست تو كامپيوتر.با چي بايد بسازن؟اصلابا همين ايزي پي اچ پي چطوريه؟؟من دارم با سرعت 33 دانلود مي كنم!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ببخشيد من يك سوال دارم كه دقيقا نميدونم در كدوم قسمت بايد اون رو مطرح كنم ؟

اميدوارم كه شما بتونيد من رو راهنمايي كنيد :

همونطور كه مي دونيد در وب لاگ ها قسمتي وجود داره كه كامنت ها اون جا گذاشته ميشه .

مي خواستم بدونم اگر كسي با چندين اسم مختلف كامنت بگذاره ، راهي براي تشخيص وجود داره ؟

مثلا اگه صاحب يك وب لاگ در قسمت كامنت ، چندين كامنت با اسامي مختلف براي خودش بگذاره ، آيا راهي وجود داره كه دست صاحب اون وب لاگ رو بشه ؟

داره خودمونی میشه hadim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام دوستان کسی می تواند در مورد تغییر chmod به 777 در سرور ویندوز کمک و راهنمایی بفرماید.

داره خودمونی میشه mi.graphist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام.من my bbرو نصب كرد و فايل هاي فارسي رو هم روش سوار كردم.ولي يه مشكل خيلي اساسي دارم.عكس زير رو ببين
    سيستم فارسي رو شناخته ولي نمي دونم چطوري فعالش كنم.ممنون ميشم بهم جواب بديد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من وقتی می خوام myBB نصب کنم در مرحله Database Configuration این Error رو میده:
    Error
    There seems to be one or more errors with the database configuration information that you supplied:

Could not connect to the database server at 'localhost' with the supplied username and password. Are you sure the hostname and user details are correct?
    Could not select the database 'MyBB'. Are you sure it exists and the specified username and password have access to it?
    Once the above are corrected, continue with the installation.
    باید چی کار کنم؟
    من با phpMyAdmin دیتابیس ساختم به اسم MyBB همونطور که تو آموزش گفته بود، این پیغام خطا دلیلش چیه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sascovach
    Error
    There seems to be one or more errors with the database configuration information that you supplied:

Could not connect to the database server at 'localhost' with the supplied username and password. Are you sure the hostname and user details are correct?
    Could not select the database 'MyBB'. Are you sure it exists and the specified username and password have access to it?
    باید چی کار کنم؟
    من با phpMyAdmin دیتابیس ساختم به اسم MyBB همونطور که تو آموزش گفته بود، این پیغام خطا دلیلش چیه؟
    کسی بلد نیست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sascovach
    Error

باید چی کار کنم؟
    اینم عکسش:

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

ببین دوست عزیز، شما روی کامپیوتر خودت نصب میکنی یا روی هاست؟ اگر روی کامپیوترت هست که باید User رو root بدی و پاسورد رو خالی بزاری اما روی هاست باید از یوزر و پاسورد کنترل پنلت استفاده کنی، همینطور اول باید با phpadmin یک دیتابیس درست کنی، حالا شما کدوم ها رو انجام دادی؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط moslem-visual
    ببین دوست عزیز، شما روی کامپیوتر خودت نصب میکنی یا روی هاست؟ اگر روی کامپیوترت هست که باید User رو root بدی و پاسورد رو خالی بزاری اما روی هاست باید از یوزر و پاسورد کنترل پنلت استفاده کنی، همینطور اول باید با phpadmin یک دیتابیس درست کنی، حالا شما کدوم ها رو انجام دادی؟
    روی هاست دارم نصب میکنم دیتا بیس هم ساختم، user و pass رو باید همونی بدم که باش تو phpmyadmin لوگین میکنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •