دوستان این دریم سنسو که ما گرفتیم چطور میشه به یه کامپیوتر دیگه انتقالش داد که نریم با این اینترنت ذغالی 50 مگو بگیریم؟؟ یعنی فایلهاش کجان؟
دوستان این دریم سنسو که ما گرفتیم چطور میشه به یه کامپیوتر دیگه انتقالش داد که نریم با این اینترنت ذغالی 50 مگو بگیریم؟؟ یعنی فایلهاش کجان؟
برای بکاپ گرفتن دو راه دارید
اولیشو که اینجا میتونید ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه دومش اینه که update ها رو جدا از سایت Microsoft بگیری و با ویندوز update نکنی....اینجوری سایز update ها زیادتر میشه اما برای همیشه میتونی داشته باشیش...
موفق باشید.
سلام
من ویستا رو مجدد نصب کردم و تمام آپدیت ها رو باید مجدد نصب کنم. مشکل اینه که اولا در بین آپدیت ها یک یا چند آپدیت هست که نصب نمیشه یعنی بعد از دانلود شدن و ریست شدن سیستم آپدیت fail میشه. من آپدیت ها رو چندتا چندتا نصب کردم تا ببینم مشکل از کدوم یکیه. الان از بین 60 تا به حدود 10 تا رسیده که دقیقا نمی دونم کدوم یکی هست. حالا می خوام ببینم چرا این مشکل پیش میاد و چطور باید حلش کنم.
مساله ی دیگه این هست که بین آپدیت ها اثری از سرویس پک 1 نیست و چون سرویس پک 1 رو ندارم ویندوز فقط 3 گیگ از کل 4 گیگ رم رو میشناسه.
لطفا راهنمایی کنید. مرسی
فکر می کنم آپدیتی که مشکل ساز شده بود رو پیدا کردم. این هم اطلاعاتش:
Update for Windows Vista (KB935509)
Installation status: Failed
Error details: Code 80004005
Update type: Important
Install this update to enable future updates to install successfully on Windows Vista Ultimate and Windows Vista Enterprise. This update may be required before selected future updates can be installed. After you install this item, you may have to restart your computer. Once you have installed this item, it cannot be removed.
More information:
Help and Support:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطوری این رو نصب کنم؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر می کنم آپدیتی که مشکل ساز شده بود رو پیدا کردم. این هم اطلاعاتش:
Update for Windows Vista (KB935509)
Installation status: Failed
Error details: Code 80004005
Update type: Important
Install this update to enable future updates to install successfully on Windows Vista Ultimate and Windows Vista Enterprise. This update may be required before selected future updates can be installed. After you install this item, you may have to restart your computer. Once you have installed this item, it cannot be removed.
More information:
Help and Support:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطوری این رو نصب کنم؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان که راهنمایی نکردند. من نتیجه ی پیگیری های خودم رو میگم شاید به درد دیگران هم بخوره.
طبق توضیحات سایت مایکروسافت این آپدیت مربوط به bitlocker ویندوز میشه و یکی از آپدیت هایی است که پیش نیاز سرویس پک 1 هست. من از کنترل پنل به بخش bitlocker رفتم اما با پیام زیر مواجه شدم:
your system volume is not configured correctly to allow you to use Bitlocker Drive Encryption.
Critical Bitlocker Drive Encryption system files are not available. Use Windows Startup Repair to restore files.
طبق دستور این پیغام از dvd ویندوز و گزینه ی startup repair استفاده کردم اما هیچ مشکلی در سیستم پیدا نکرد تا بخواد آن رو تعمیر کنه.
هر راهی که به ذهنم می رسید انجام دادم، دیگه نمی دونم باید چی کار کنم؟؟؟
سلام دوستان
بنده ویندوز ویستا را برای آپدیت زدم و دانلود شد. و بعد نصب شد. هر بار که کامپیوتر رو روشن می کنم و به اینترنت وصل هستش ویندوز آپدیت کار میکنه و ظاهراً داره برای آپدیت دانلود میکنه و درصد ها همینطور میره. چطور میشه متوقفش کرد؟
سلام
برید به:
Run
بنویسید:
wuapp.exe
سمت چپ بزنید change setting
و اونجا Never check for updates رو تیک بزنید...
موفق باشید.
سلام
امروز یک آپدیت نصب شد که به محض اینکه نصب شد و ویندوز رو Restar کردم دیگه موس Ps/2 کار نکرد
من هم که اصلا" حال و حوصله ندارم و زود رفتم یه موس USB خریدم
حالا اصلا" این آپدیت چی هست؟
این موضوع برای همه به این صورت هست
راه چاره چیه؟
![]()
دوستان سلام
یک سوال دارم
من آپدیت ویندوز را متوقف کردم و آپدیت های جدید رو از سایت میکروسافت دانلود میکنم
حالا تعداد بسیار زیادی آپدیت دارم.چه طوری میشه تمام آپدیت ها رو با هم اعمال کرد؟یک چیزی مثل autopacher یا خود سرویس پک 1 ویستا؟
مرسی موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)