ضریب دروس مشترک شده 4
و بقیه دروس همون ضریب یک موندن![]()
ضریب دروس مشترک شده 4
و بقیه دروس همون ضریب یک موندن![]()
البته فقط IT این طور شده
نرم افزار ثابت مونده و ضریبا تغییر نکرده
سلام دوستان. من تازه از امروز مي خوام برا ارشد مطالعمو شروع كنم! سعي دارم فشرده و حسابي بخونم. معدلمم 15.5 هستش. به نظر شما با اين شرايط اميدي براي قبولي و صرف وقت هست؟ لطفا بهم اميد همينجوري ندين. ميخوام ببينم اگه توي اين فرصت كاري نميشه كرد برم سر كار. در ضمن بيشتر كتابامو از پوران پژوهش تهيه كردم. چطوره؟
سلام.
یکی از دوستان قراره تو سایت سنجش و در لینک زیر
برای کارشناسی ارشد شیمی ثبت نام کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکسش رو به من داده تا اسکن کنم.
دوستانی که ثبت نام کردند میدونند که عکس باید چی سایزی و چه حجمی باشه؟
توی خود سایت نوشته باید چجوری باشه:
داوطلب مي بايست يک قطعه عکس با مشخصات ذيل را را اسکن نموده و براي ثبت نام آماده کرده باشد:
1.
عکس 4*3 يا 4*6 که در سال جاري گرفته شده باشد(عکس تمام رخ)
2.
عکس اسکن شده فقط بايد با فرمت JPG باشد
3.
اندازه عکس اسکن شده بايد حداکثر 400 * 300 پيكسل و حداقل 300*200 باشد.
4.
تصوير داوطلب بايد واضح ، مشخص و فاقد اثر مهر ؛ منگه و هر گونه لکه باشد
5.
حجم فايل ذخيره شده عکس نبايد از 70 کيلو بايت بيشتر باشد
6.
حاشيه هاي زايد عکس اسکن شده بايد حذف شده باشد
7.
حتي الامکان عکس ها سياه وسفيد و يا در صورت رنگي بودن داراي زمينه سفيد باشد
دوست عزیز بستگی به خودت داره
اگه می تونی حدود روزی 8-10 ساعت مفید بخونی، نه هنوز دیر نشده
کتابهای پوران خوبه
بره چه رشته ای بره کامپیوتر که همیشه ضریب مشترک 4 بوده زبان ضریبش 1 ریاضی 2 و تخصصی ها 3 مگه غیر از اینه .
من امسال آزمایشی شرکت میکنم ولی سال دیگه ترم آخرم باید بشینم جدی بخونم راستی بچه چه رشته کامپیوتر رو میخواد امتحان بدین من تو فکر هوش هستم .
دوستان اين جزوه هاي پارسه به نظرتون چقد ارزش داره؟ پوران پژوهش نمي تونه كافي باشه؟ منبع رايگاني براي پارسه هست؟
بچه ها کسی هست که جزوه های سنجش تکمیلی و یا پارسه رو برای رشته مدیریت اجرایی داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟
من که امسال آزمایشی میدم چون 30-40 واحد دیگه دارم هنوز ولی میخوام برنامه ریزی کنم برای کنکور 89 از الان شروع کنم کم کم خوندن درس ها مخصوصا مشترک ها . ببینم کسی پایه هست یه تاپیک بزنیم برنامه بریزیم درس به درس بخونیم مشکلات رو با هم رفع کنیم و بهم کمک کنیم در تمامیه موارد برای 89 میگما آره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)