بله قاعدتا به خاطر Cobra باید Frolov Chakra هم باشه. Bell tailslide هم باید بتونید انجام بدید اما من توی Trailer ها که دیدم بلافاصله تا سرعتتون به صفر میرسه هواپیما 100% داخل Stall میره برای همین شک دارم Bell Tailside را بشه درست انجام داد .
بله قاعدتا به خاطر Cobra باید Frolov Chakra هم باشه. Bell tailslide هم باید بتونید انجام بدید اما من توی Trailer ها که دیدم بلافاصله تا سرعتتون به صفر میرسه هواپیما 100% داخل Stall میره برای همین شک دارم Bell Tailside را بشه درست انجام داد .
میگم تلفظ این بازی رو بگین من برم مغازه بخرمش درست بگم
هاکس یا اچ ای دابلیو ایکس ؟
شما رو کاغذ بنویس برو بگو اینو داری ؟!
نه بابا اینطوری زشته!!
فکر می کنه من بچه ام هیچی سرم نمیشه!!!
یعنی هیچ کس تلفظ این بازی رو نمیدونه!!!
خیلی جالبه خودم مثل اینکه باید دست به کار بشم.
مگه تریلر هاشو ندیدی؟ تلفظش اینه : هاکس.
تلفظش اگر hawx بنویسی "هاسس" هست.
بله ولی اینم نمیشه خوند . تو Trailer Preview وقتی داره توضیح میده یا اگر E3 را میددی تو مراسم اسم بازیو میگن هاکس. منم اول خوندم هاکس . به خاطر اینکه HAWK یعنی پرنده باز شکاری ( عکس اسکادران تو امضای من هست ) و با اینکه اسمش مخففه ( بازم امضای منو ببینید ! ) معنی بازها هم میده HAWKS : به خاطر اشاره به اسکادران.
خوب من دیروز دموشو دانلود کردم و بازی کردم. برخلاف تصور من واقعا هدایت بازی عالی طراحی شده مخصوصا در حالت Assistance Off . مانورهای Bell tailslide و Kulbit را براحتی با F-16A و Cobra را با Su-35 میشه انجام داد. بازی دو نوع کنترل داره : Normal که هم در حالت Assistance Off و هم در حالت معمولی هواپیما را Level نگه می داره یعنی اگر کج شد خودش هواپیما را به حالت اولیه بر می گردونه که خیلی اعصاب خورد کن بود نمیشه حتی در حالت AO هم مانور درست حسابی انجام داد. حالت Expert که بهترین حالت بود و کاملا کنترل هواپیما را در دست دارید.
گرافیک مناظر و طبیعت عالی کار شده اند و شهر Rio هم با جزئیات زیاد بود ولی از مدل های هواپیماها اصلا راضی نبودم. طراحی مدل ها نسبتا ضعیف کار شده و حتی ACE COMBAT 6 مدل های نزدیکتری به واقعیت داشت. انفجارها هم خوب بود اما بازهم بهتر از این می تونستند کار کنند.
نتیجه این که دموی بازی رضایت بخش بود.![]()
میدونم جاش اینجا نیست ولی لینک دانلود رو لطف میکنی ؟
حداقل رو پیغام خصوصی برام بفرست !! حجمش چقدر بود ؟/
robert جان من اینو از Xbox Live برای Xbox 360 دانلود کردم. برای PC هنوز نیمده حدود 8 روز دیگه میاد. برای XBOX حجمش دقت نکردم حدود 750MB بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)