اول از همه فرانسه فرانسه فرانسه.... دوست دارم برم کل فرانسه رو بگردم موزه ی لوور رو هم که حتما باید برم ببینم.
بعدش بلژیک
ایتالیا ( خصوصا ونیز و فلورانس)
مالزی (برم درس بخونم)
دبی
اول از همه فرانسه فرانسه فرانسه.... دوست دارم برم کل فرانسه رو بگردم موزه ی لوور رو هم که حتما باید برم ببینم.
بعدش بلژیک
ایتالیا ( خصوصا ونیز و فلورانس)
مالزی (برم درس بخونم)
دبی
با توجه به سبک موزیک مورد علاقم این حرف رو زدم (راک)،
موزیک معاصر شاید جایگزین بهتری باشه.
اگر اولي شو بخواي..................اسپانيا........ ...........اما خيلي جاها دوست دارم برم.........بخوام بگم يه نصفه روز ميكشه
موزه ی ایران باستان چند بار رفتید؟اول از همه فرانسه فرانسه فرانسه.... دوست دارم برم کل فرانسه رو بگردم موزه ی لوور رو هم که حتما باید برم ببینم.
آخه مگه تا آلمان هست آدم کشور دیگه ای رو هم انتخاب میکنه
اولا اینکه از نژاد آریایی هستن و ریشه های فرهنگی شون با ایرانیها مشترکه ولی یه سری از فرهنگ ها یا بهتر بگم ضد فرهنگ هایی که تو ایرانی ها هست و شاید تو خیلی از کشور های جهان باشه تو آلمانی ها نیست و همین طور یه خصوصیاتی دارن که بقیه دنیا ندارن
ضمن اینکه چه از نظر مردم چه فرهنگ و تمدن و رفاه و سطح زندگی بهترینه
و سرزمین فلسفه و هنر و و صنعت ,و نظم بالایی هم دارن
شهر های شیک و تمیز با مردم شیک و خوش لباس و تمیز و منظم
و خیابان هاشونم تمیزه و مثل شهر های فرانسه و ایتالیا بوی ... نمیاد یا ف.. سگ نریخته
مردمشم نه مثل ایتالیایی ها و اسپانیایی ها بی فرهنگن نه مثل مردم اسکاندیناوی و انگلیسیها بی روح
اگه ازشون کمکی بخوای با تمام وجود کمک می کنن و خیلی هم وطن پرستن و تو کلیسا هاشون قرآن هم بود و نمیگفتن شما مسلمونید نجسید از کلیسای مابرید بیرون بر عکس ما مسلمونا که مسیحیا رو تو مسجد راه نمیدیم
و همه چیز هم منظم هست و سرویس حمل و نقل مدرن و فرهنگ رانندگی بسیار بالا
من آلمان ,ایتالیا,سویس,اتریش,هلند و فرانسه رو دیدم ولی ایده آلم آلمان هست
از نظر طبیعت هم عالیه ولی سویس و اتریش فوق العادست از نظر آب و هوا و طبیعتش
ولی واسه کسایی که دنبال ... و عشق و حال هستن جاهای بهتری هم هست مخصوصا ایتالیا
.
.
ولی به جاهای دور افتاده و دنج از نظر جغرافیایی هم دوست دارم سفر کنم مثل هاوایی ,جزایر قناری یا جزایر دور افتاده اقیانوس آرام
سرزمین های باستانی رو هم دوست دارم ببینم مخصوصا مصر سرزمین عجایب و اهرام ثلاثه ,می خوام با مجسمه ابوالهول عکس بندازم![]()
من مصر و چين رو دلم ميخواد ببينم .
یه سر بریم فرانسه ! بعدش هم بریم تایلند !!! تایلند هم خیلی خوبه !!! LoL !
تایلند اروپای جنوبی مصر واییییییی
مصر .........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)