من که اصلا نمی تونم عضو بشم
من که اصلا نمی تونم عضو بشم
سلام
آيا اين بازي بصورت lan هم قابل انجام هست (مثل كانتر)؟
salam man sara hatam man alan 3salo 6 month hast ke daram warrock o bazi mikonam nickname man hastesh :n1kpr0 va inke lvl :61 hastam va to internatinaleu bazi mikonam age kesi hast ke bazi mikone be in address email bezane [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) montazeram man)
salam man sara hastam nick ne man to warrock (n1kpr0) hastesh emal man [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] behem email bezan va bego nick amt chie ?
بابا این gamelive first پدرم رو در آورد هر چی می کنم error میده می گه tarsformer is failed
من این بازیو خیلی وقتی دارم اما یه مدت بود ولش کردم الان هم 150MB آپدیت داره امشب میزارم آپدیت شه. فردا میام.![]()
دوستان میشه یکی بگه چجوری باید این بازی رو دانلود کرد
من که نمیفهمم چیکار باید بکنم
اگه میشه بهم پیام بدید
من نفهمیدم !؟ یه توضیح کلـی هست بتونیم بازی کنیم ؟![]()
منم دارم دان میکنم
آقایون این بازی رو دانلود نکنید....! این یه هشدار از من به شما...!
این بازی مشکلات خیلی خیلی خیلی زیادی داره و به هیچ عنوان شبیه کانتر نیست. خیلی خیلی مسخره هست.
کافیه تو دانلود کوچکترین مشکل پیش بیاد (مثلا کافیه دست شما بخوره به مانیتور) اون وقت میگه باید دوباره دانلود کنی. من چندین و چند بار دانلود کردم تا تونستم قسمت نصب رو بیارم.
بعد از نصب که خیلی خیلی خیلی طول کشید تازه میگه میخوام یه فایل 250 تایی رو دانلود کنم. این قسمت از قسمت دانلود هم بدتره. کافیه که پنجره دانلودش رو تکون بدی تا بگه باید دوباره دانلود کنی و از سر همه کارها رو دوباره انجام بدی... این از اینجا. بعد مشکلات بعدیش تو خود بازی بمونه.
کلا اصلا سراغ این بازی نرید. هرگز و هرگز.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)