تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 18 اولاول ... 67891011121314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 174

نام تاپيک: بیا تو انرژی مثبت بگیر

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

یه جمله ای رو یه بنده خدایی 6 سال پیش به من گفت و من همیشه تو هر کاری که فکر می کنم مشکله ، یاد این جمله میفتم:
    خواستن توانستن است پس بخواه تا بتوانی

2. 2 کاربر از DrXoX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

چگونه با انگيزه باشيم و بمانيم

هر روز براي خود انگيزه ايجاد كنيد.
    اگر به گذشته نگاه كنيد متوجه خواهيد شد كه بسيار پيش آمده براي انجام كاري بي نهايت هيجان زده بوده ايد و پس از گذشت زمان كم كم از شدت شور و هيجان شما كاسته شده است. خوب اين طبيعي است. ايجاد انگيزه مانند دوش گرفتن است شما براي نظافت بدن خود بايد هر روز يا يك روز در ميان حمام كنيد. و اگر اين كار را نكنيد ديگر تميز و شاداب نيستيد. انگيزه هم مانند پاكيزگي ماندگار نيست. بنابراين بايد هر روز و هر لحظه آن را تازه كنيد. حال مي دانيم كه بايد انگيزه و شور شوق خود را مرتباً تمديد كنيم. اما چگونه؟
    براي زندگي خود چشم انداز تعريف كنيد.
    انگيزه يعني داشتن دليل براي انجام كار. خوب همه مي دانيم براي انجام هر كاري به يك دليل نياز داريد. و دليلي كه شما داريد از نگرش شما به زندگي ناشي مي شود. بنابراين چشم انداز شما بايد به اندازه كافي بزرگ باشد. تا براي شما ايجاد انگيزه و شور شوق نمايد. بگذاريد براي شما يك مثال بياورم: فرض كنيد در آمد شما 500 هزار تومان در ماه باشد. حال اگر با اين ديد كار كنيد كه در آمد خود را به 600 هزار تومان در ماه برسانيد انگيزه شما خيلي قوي نخواهد بود چون هدف كوچكي انتخاب كرده ايد. حال اگر براي خود چشم اندازي تعريف كنيد كه براي خود يك كار كاسبي پر رونق مستقل با 5 ميليون تومان درآمد ماهيانه در نظر بگيريد. انگيزه شما براي كار و تلاش بسيار بيشتر خواهد بود. البته براي رسيدن به هدف بزرگتر بايد برنامه و استراتژي مشخص داشته باشيد و روي آن كار كنيد. آن را به اهداف كوچكتر تقسيم كنيد ولي هدف اصلي خود را در خاط داشته باشيد. در اين شرايط با پشتكار بيشتر برنامه خود را اجرا خواهيد كرد. پس فراموش نكنيد كه در انتخاب هدف دست و دلباز باشيد و هدف بزرگي براي خود انتخاب كنيد.
    ابتداي جاده
    حال كه شما يك هدف مهم قابل دفاع و با ارزش براي جنگيدن داريد. وقت آن رسيده كه تلاش و كوشش خود را شروع كنيد. توصيه من به شما اين است كه در ابتداي راه تلاش و كوشش خود را مضاعف كنيد. فرض كنيد براي كاهش وزن و تناسب اندام تلاش مي كنيد. حال اگر چند كيلوي اول را با تلاش بيشتري وزن كم كنيد از كار خود رضايت بيشتري خواهيد داشت و با اعتماد به نفس بيشتر به تلاش خود ادامه مي دهيد. بنابراين تلاش و كوشش شما در ابتداي راه بسيار مهم است تا با اميد بيشتر به سمت هدف حركت كنيد.
    به خود جايزه بدهيد
    همانطور كه قبلاً گفته شد بهتر است هدف اصلي خود را به اهداف كوچكتر تقسيم نماييد. با اين كار هر بار كه يك پله را گذرانديد اميد شما براي رسيدن به مرحله بعد بيشتر مي شود. در عين حال مي توانيد براي خود يك جايزه قرار دهيد. مثلاً بعد از سه هفته كار سخت و گذشتن از يك مرحله به عنوان جايزه آخر هفته را مي توانيد با دوستان به گردش برويد.
    ياد آوري شيريني هدف نهايي
    براي رسيدن به اهداف بزرگ هميشه موانع و مشكلات سر راه شما سبز مي شوند. و گاه اين موانع غير قابل عبور به نظر مي رسند. در اين هنگام ياد آوري هدف بزرگ و زيباي شماست كه مي تواند به شما در گذشتن از مشكلات كمك كند. براي اين كار راه هاي مختلف وجود دارد. مثلاً مي توانيد از اهداف خود را به صورت جملات زيبايي با خط خوش در محل كار و در مقابل ديدگان خود قرار دهيد. يا حتي مي توانيد در صورت امكان از آنها پوستر تهيه كنيد.
    مشاهده توانايي ها
    وقتي كه قدم در راهي مي نهيد با تجارب مختلفي مواجه مي شويد. كه به توانايي ها و مهارت هاي شما مي افزايد. حال اگر به گذشته برگرديد و توانايي هاي كنوني خود را با آن زمان مقايسه كنيد، متوجه اين تغييرات در خود مي شويد. مي توانيد نمونه كار هاي قديمي خود را مرور كنيد. آنوقت است كه متوجه مشكلات قديمي (ناشي از بي تجربگي) مي شويد كه اكنون آن مشكلات را نداريد نداريد و اعتماد به نفس شما افزايش مي يابد.
    مطالعه زندگي افراد موفق
    خواندن زندگينامه هاي افراد موفق چون ابو علي سينا، ابو ريحان بيروني، بيل گيتس، فرديناند پورشه و... كه بدون امكانات خاصي توانسته اند به موفقيت هاي بزرگي دست پيدا كنند. همانند روشن كردن موتور توليد انگيزه در شماست. لذا خواندن اين گون كتابها و داستانها را آنهم به طور مرتب به شما توصيه مي كنم. چون فوق العاده موثر است.

4. 4 کاربر از nafas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

تقریباً سه ماه از سال گذشته است. سالی که مهم‌ترین سال تحصیلی است. خستگی را می‌شود توی چشم همه‌ اعضای خانواده دید. از خودم که دانش‌آموز پیش‌دانشگاهی هستم تا مادرم، پدرم حتی خواهر کوچک‌ترم احساس خستگی می‌کنند. مهمانی‌ها همه تعطیل شده، نه کسی می‌آید، نه کسی می‌رود. مسافرت‌ها که تقریباً دو سالی است در برنامه‌ خانوادگی ما جایی ندارد.

دیروز پدرم گفت: «همه‌ این سختی‌ها را به خاطر «تو» تحمل می‌کنیم». این جمله‌اش مثل وزنه‌ سنگینی روی دوش من افتاد. با خودم گفتم اگر قبول نشوم، چه می‌شود. دنیا دور سرم چرخید، پدرم را می‌دیدم که ناراحت و عصبانی است. مادرم را می‌دیدم که زیر زیرکی گریه می‌کند و خواهرم که مدام صفحه‌ روزنامه را دنبال اسم من زیر و رو می‌کند ... . راستی اگر من دانشگاه قبول نشوم، جواب پدر و مادرم را چه بدهم؟!

این سؤالی است که ذهن خیلی از کنکوری‌ها را به خودش مشغول می‌کند. آن‌ها از خود می‌پرسند، اگر دانشگاه قبول نشوم، چه می‌شود؟ بعد شروع می‌کند به تصور کردن آن روزی که دانشگاه قبول نشده‌اند، تصویر پدر را می‌بینند، تصویر خواهر و عمه و عمو را می‌بینند، خودشان را می‌بینند ... .

از نگاهی دیگر، پدر و مادر‌ها هستند که این سؤال را از خود می‌پرسند: اگر او دانشگاه قبول نشود؟ بعد شروع می‌کنند به تصور کردن فرزندان‌شان که ناراحت و خسته باید شروع به درس خواندن کند، خودشان را تصور می‌کنند که دوباره باید خیلی از برنامه‌های اصلی زندگی معمول را تغییر دهند. آن وقت با این تصورات هر دو طرف، هم پدر و مادر و اعضای خانواده و هم خود فرد خسته‌تر از آن‌چه که هست می‌شود و بهتر از همه این‌که، دانش‌آموز انرژی لازم را برای ادامه‌ را از دست می‌دهد و یا با انرژی کم‌تری برنامه‌های‌ا‌ش را دنبال می‌کند و این موضوعی است که می‌خواهیم با همدیگر به حل آن بپردازیم. یعنی جلوگیری از خستگی مضاعف و ترس از آینده. اما چگونه؟

1- منت نگذاریم

اگر به اول متن برگردید، می‌بینید فرد کنکوری«منظورمان همان دانش‌آموز پیش‌دانشگاهی است»، با این جمله‌ پدر که: «همه‌ این سختی‌ها را به خاطر تو تحمل می‌کنیم»، احساس بدی را پیدا می‌کند. احساس سنگینی که به گفته‌ خودش، شانه‌های‌اش را سنگین می‌کند.

اعضای خانواده باید به یاد داشته باشند که اگر شرایط سختی را متحمل می‌شوند، تنها به خاطر فرد کنکوری نیست بلکه به خاطر خودشان است. چرا؟ چون موفقیت یکی از اعضای خانواده – البته اگر همه‌ اعضا همبستگی با هم داشته باشند- موفقیت همه است و خانواده قبول کرده که همه‌ هزینه‌های مادی مثل کلاس کنکور، مدرسه‌ خوب، تهیه‌ کتاب و .... و هزینه‌های معنوی مثل به تعویق انداختن مهمانی و مسافرت، رعایت سکوت و نظم در خانه و ... را بپردازند.

از طرف دیگر، فرد کنکوری و دانش‌آموز پیش‌دانشگاهی هم باید بداند که اگر او امروز متحمل تلاش بیش‌تری می‌شود، فقط به خاطر خودش است. شاید کار و تلاش او مورد تقدیر خانواده و اطرافیان هم قرار بگیرد اما نفع این تلاش اول از همه متوجه‌ خودش می‌شود. او است که امکان تحصیل پیدا می‌کند، در جامعه مورد توجه بیش‌تری قرار می‌گیرد، شانس یافتن شغل برایش بیش‌تر می‌شود و ... .
    پس نتیجه‌ اول: منت نگذاریم چون همه‌ ما قرار است از این پیروزی شیرین، سهمی داشته باشیم.

2- تصورات خوب داشته باشیم

«اگر قبول نشوم چه می‌شود؟» «اگر قبول نشوی چه می‌شود؟» همه‌ این اگر و اماها را دور بریزید و کاملاً مثبت فکر کنید. به جای این‌که بخواهید با این جمله‌های مأیوس‌کننده خود را سرگرم کنید، برای خود و اعضای خانواده‌تان فردای خوبی را تصور کنید. مثلاً تصور کنید که در حال خط‌کشیدن دور اسم خود در روزنامه هستید. تصور کنید سر کلاس درس دانشگاه نشسته‌اید و یا تصور کنید جزو رتبه‌های برتر هستید. چرا که نه. اگر هم نمی‌توانید تصور مثبتی داشته باشید، لااقل تصور‌های منفی را خنثی کنید. چگونه؟ به این مثال دقت کنید:
    تصور: اگر دانشگاه قبول نشوم!

جواب‌های ذهنی:

1) دوباره شروع به درس‌خواندن می‌کنم.

2) راه دیگری را انتخاب می‌کنم. مثلاً دنبال کار می‌روم.

3) رشته‌ تحصیلی‌ام را عوض می‌کنم.

واقعیت این است که کنکور تنها یک گزینه است و شما می‌توانید گزینه‌های دیگر زندگی خودتان را امتحان کنید و به قول معروف، هیچ‌وقت با هیچ امتحانی دنیا به آخر نمی‌رسد.

3- به همدیگر زنگ تفریح بدهیم

خسته شده‌اید؟ ایرادی ندارد. در این خستگی به هیچ کاری ادامه ندهید. اگر دانش‌آموز هستید، کمی به خودتان فرصت رفع خستگی بدهید. به ورزش بروید یا قرار یک تفریح دوستانه را بگذارید. اگر خانواده‌ این فرد کنکوری هستید، با هم یک پیک‌نیک کوچک را ترتیب دهید، به سینما بروید و یک فیلم خوب و امید‌بخش ببینید. خود را گاهی از قید‌ و بند‌ها و برنامه‌های منسجم رها کنید تا بتوانید با انرژی بیش‌تری به راه و کارتان ادامه دهید.

4- حرف زدن با برنده‌ها

این هم یک راه‌کار ویژه است برای شما که کمی احساس خستگی می‌کنید. حتماً در اطراف شما خانواده‌های زیادی هستند که سال‌های قبل، دانش‌آموز پیش‌دانشگاهی داشته‌اند. با کمی دقت، یکی از آن‌ها را که در این راه موفق بوده، انتخاب کنید و به دیدار‌شان بروید. حتی شده در حد گفتگوی تلفنی با هم صحبت کنید و از پیشنهاد‌های‌شان برای این مدت استفاده کنید؛ چرا که آن ها این دوره را گذرانده‌اند و با پیچ و خم این راه آشنا هستند. شما می‌توانید با دیدن آن‌ها – خصوصاً اگر افرادی مثبت‌اندیش باشند- انرژی بگیرید و با شنیدن کارهایی که در طول این مدت انجام داده و روز‌ها و شب‌هایی که گذرانده‌اند، خستگی را از تن بیرون کنید.

مثلاً یکی از دانش‌آموزان پیش‌دانشگاهی که دانش‌آموز متوسطی بود و فکر می‌کرد نمی‌تواند به رتبه‌ای خوب برای ورود به دانشگاه دست پیدا کند، با دیدار یکی از رتبه‌های دو رقمی کنکور متوجه شد او نه تنها وضعیت مشابه تحصیلی و خانوادگی با این فرد موفق در کنکور دارد، بلکه در بعضی از درس‌ها از او قوی‌تر است و همین موضوع باعث شد با اطمینان بیش‌تری به درس‌خواندن ادامه دهد و احساس ضعف نکند.

6. 6 کاربر از nafas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض تو می تونی ، من می دونم !

تو می تونی ، من می دونم !

اعتماد به‌نفس، لازمه‌ پیروزی است.

نمی‌دانم قصه‌ شاگردهای ممتاز کنکور را خوانده‌اید یا نه؟! شاید خوانده باشید! و اگر این‌طور است، حتماً به این جمله یا شبیه به این جمله از آن‌ها برخورده‌اید که: «من می‌دانستم شاگرد ممتاز می‌شوم!» حتی بعضی از آن‌ها، رتبه‌ای که قرار بوده به دست بیاورند را می‌دانسته‌اند. چرا؟ چون خیلی باهوش و فوق‌العاده‌اند؟ چون غیب‌گو هستند؟ نه! هیچ‌کدام از این‌ها نیست، بلکه فقط آن‌ها تلاش می‌کنند و در عین این‌که تلاش می‌کنند، اعتماد به‌نفس دارند! آن‌ها اعتماد به‌نفس دارند که حتی رتبه‌ قبولی در کنکورشان را قبل از اعلام نتایج می‌دانند.

اما شما چی؟ شما هم اعتماد به‌نفس دارید یا نه؟ مدام با خودتان فکر می‌کنید: «من استعداد کافی ندارم، ذهن‌ام خوب کار نمی‌کند، همه‌چیز مدام از ذهن‌ام می‌پرد» و هزار حرف و سخن دیگر که در خلوت با خودتان می‌گویید! با گذشته کاری نداریم، اما می‌خواهیم در این زمان، کمی با هم اعتماد به‌نفس داشتن را تمرین کنیم. چگونه؟ عجله نکنید با من بیایید تا برای شما بگویم:

1) معنی اعتماد به نفس: روان‌‌شناس‌ها و جامعه‌شناس‌ها، تعریف‌های زیاد و کاملی درباره‌ اعتماد به‌نفس مطرح کرده‌اند که ما با هیچ‌کدام از آن‌ها کاری نداریم، در عین حالی که از همه‌ آن‌ها نتیجه می‌گیریم: «اعتماد به‌نفس یعنی خود را قبول داشتن!» آیا شما خودتان را قبول دارید؟ اگر جواب‌تان نه است، چرا؟ شاید می‌گویید:

1) چون استعدادم به اندازه‌ فلان هم‌کلاسی‌ام نیست.

2) چون پدر و مادرم همیشه من را ضعیف می‌دانند.

3) چون هیچ کاری را نمی‌توانم درست و اصولی انجام دهم.

4) چون دست و پایم را در مواقع حساس و ضروری، گم می‌کنم!

اگر به چنین دلایلی فکر می‌کنید اعتماد به‌نفس ندارید، سخت در اشتباه هستید و می‌توانید در زمانی کوتاه، تبدیل به فردی قوی شوید که اعتماد به‌نفس لازم را برای انجام کارها دارد. چگونه؟! این نکته‌ها را با دقت بخوانید و به خاطر بسپارید.

2) بدانید هیچ‌کدام از ما کامل نیستیم. نقطه ‌ضعف من در درس ریاضی است، نقطه‌ ضعف شما در هندسه، آن دیگری در شیمی، فیزیک و خلاصه، همه‌ ما یک نقطه‌ ضعف داریم! اما این دلیل نمی‌شود که مدام به خودتان سرکوفت بزنید، بلکه این نکته تنها به شما اعلام می‌کند که: تو باید درس فیزیک را بیش‌تر بخوانی، من ریاضی را و دیگری شیمی را و...»

3) در امتحان‌های آزمایشی، مدام رتبه‌های پایین می‌آورم! و این موضوع باعث شده است، اعتماد به‌نفس‌ام را از دست بدهم. کافی است سری بچرخانید و به نتایجی که دیگران هم به‌دست آورده‌اند، نگاهی بیندازید! خیلی‌ها موقعیت شما را دارند و خیلی‌ها از نتیجه‌ کنکور آزمایشی که داده‌اند، ناراضی‌اند و حتی نتیجه‌ بدتری از شما به‌دست آورده‌اند. اصلاً کنکور آزمایشی یعنی همین! یعنی فرصتی برای آزمون و خطا.

4) پدر و مادرم مرا قبول ندارند. البته در این موضوع با شما همدردی می‌کنم. اما باید بدانید این خود شما هستید که بیش از هر کس دیگری باید خودتان را قبول داشته باشید! به فرض اگر پدر و مادرتان هم باعث عدم اعتماد به‌نفس شما شده‌اند، شما روی مواردی که می‌گویند، متمرکز شده و به آن‌ها ثابت کنید که می‌توانید. مثلاً می‌گویند: «تو هیچ وقت در درس فیزیک نمره‌ خوبی نیاورده‌ای.» شما سعی خودتان را بکنید تا در امتحان بعدی، نمره‌ بالاتری بگیرید. حتی 5/0 نمره بالاتر هم می‌تواند به آن‌ها ثابت کند که اگر بخواهید، می‌توانید!

5) امید بخش باشید! صبح که از خواب بیدار می‌شوید، جلوی آینه که می‌روید، به خودتان سلام کنید و بگویید: «من می‌توانم به هر چیزی که می‌خواهم برسم. تنها باید تلاش کنم!» قول می‌دهم اگر روزی حداقل 5 بار آن هم در زمانی که خسته و دل‌زده هستید، این جمله را با خودتان بگویید، باعث کلی تغییر در خودتان می‌شوید.

6) دست‌تان را بالا بگیرید! وقتی معلم سؤالی می‌پرسد و شما با خودتان فکر می‌کنید جواب را تا حدودی بلد باشید، نترسید! دست‌تان را بالا بگیرید و مطمئن باشید که شما هم می‌توانید مثل شاگرد ممتازها، جواب درست را بلد باشید!

7) خجالت نکشید. اگر دست‌تان را بالا گرفتید، جواب اشتباه دادید، در امتحان نمره‌ خوبی نگرفتید، اما مطمئن هستید که با تلاش بیش‌تر می‌توانید وضعیت خودتان را از این‌که هست، بهتر کنید! کافی است در طول روز، گاهی چشم‌های‌تان را ببندید و با خودتان روزهای خوب را تصور کنید! تصور کنید در کنکور، رتبه بسیار خوبی آورده‌اید! نفر چهارم کنکور چه‌طور است؟
    8) خدا را یاد کنید! نکته‌ آخر، مهم‌ترین نکته است. عدم اعتماد به‌نفس، ریشه در یک بار اشتباه درباره‌ خودتان دارد. پس خودتان را باور کنید! چرا؟ چون خدا شما را آن‌قدر دوست داشته که آفریده ؟؟؟ باشید! هر وقت احساس ضعف و ترس کردید، هرگاه از خودتان ناراحت بودید، دست‌تان می‌لرزید و نگران بودید، خدا را به یاد آورید. از او بخواهید که به شما کمک کند و فراموش نکنید که خدا همیشه و در همه حال ناظر و شاهد بندگانش است، مخصوصاً بندگانی که مثل شما تلاش می‌کنند تا موفق باشند. حتماً این جمله را شنیده‌اید که می‌گویند: «از شما حرکت، از خدا برکت»، پس ترس به دل‌تان راه ندهید و مثل یک شاگرد ممتاز که می‌خواهد امسال در کنکور یک رتبه بالا بیاورد، باشید!

8. 4 کاربر از nafas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

واقعا معجزه می کنه تکرار هر روزه ی این جمله:
    "هر روز، از هر لحاظ، بهتر و بهتر می شوم."

داره خودمونی میشه 294's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا معجزه می کنه تکرار هر روزه ی این جمله:
    "هر روز، از هر لحاظ، بهتر و بهتر می شوم."
    هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم!
    ممنون خدای موج مثبت!

11. 2 کاربر از 294 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه CSNH's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    جایی برای سکونت!

پيش فرض

سلام!

موج مثبت یعنی چی؟

یادش بخیر یه جایی به ما میگفتن : خواستن توانستن است!

اما دریغ ..... نگفتن به ما و ما هم نفهمیدیم که بابا ....: هر خواستنی توانستن نیست!

میخوای خواستنت بشه توانستن؟

پس بیخیال اون جمله ! این رو داشته باش!

مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد ( و کار خود را هدر نداد!)

تیکه ی دومش مهمتره!

اگه 30 نفر اول کشور تو هر رشته توی کنکور نابغه باشن ، نفر سی و یکم ، یکی مثل تویه! منتها انقدر نگفته ، میتوانم من اگر میخوام! گفته باید کار کرد!

هیچکسی بدون تلاش به هیچ جایی نمیرسه! گرچه بعضی ها با تلاشم به جایی نمیرسن که البته به خاطر اینه که تلاششون منطقی نیس!

در کل : شانس در خونه ی هر کی رو بزنه ، واسه تو رو نمیزنه و اگه هم بزنه ، تا درو وا کنی در رفته و اگه گرفتیشم ، باز همون یک باره! یعنی توی زندگی نمیشه بر مبنای شانس رفت جلو!

اگه میخوای موفق بشی ، همین الان پاشو برو پی کارت و بیخود پای اینترنت نشین! موفق شدنت هم به تلاش خودت بسته ست! تلاشتم همین الان شروع باید بشه! بسم الله! موفق باشی!

از امروز کاری به فردا ممان**************چه دانی که فردا چه زاید زمان!

13. 7 کاربر از CSNH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fm992's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در کل : شانس در خونه ی هر کی رو بزنه ، واسه تو رو نمیزنه و اگه هم بزنه ، تا درو وا کنی در رفته و اگه گرفتیشم ، باز همون یک باره! یعنی توی زندگی نمیشه بر مبنای شانس رفت جلو!

اگه میخوای موفق بشی ، همین الان پاشو برو پی کارت و بیخود پای اینترنت نشین! موفق شدنت هم به تلاش خودت بسته ست! تلاشتم همین الان شروع باید بشه! بسم الله! موفق باشی!

از امروز کاری به فردا ممان**************چه دانی که فردا چه زاید زمان!
    BRAVO اون قسمت "در کل" رو خوب گفتی.
    پاشو برو بشین سر درسات (پیشنهاد بود امر نبود!!)!! من که رفتم! تو خود دانی که بشینی اینجا انذار و اخطار و پند و نصیحت بدی یا خودت هم یه الگو بشی!!

الگو بشی !

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

جناب CSNH فرمودند:

همین الان پاشو برو پی کارت
    جناب fm992 فرمودند:

پاشو برو بشین سر درسات
    بنده میفرمایم:

پاشو برو گمشو سر درس و مشقات, پسره ی پر رو و گستاخ انتظار داره اینجا چهار تا مطلب بخونه نفر اول کنکور بشه.

16. این کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام بچه ها
    من یه خورده تنها شدم البته کمی هم افسرده
    میشه بهم کمک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •