تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 32 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 312

نام تاپيک: ✔ انــتــقــالــی دانــشــگـــاه

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

تا ترم 4 میتونی این کار را بکنی ولی بعد از ترم 4 معافیت نداری و اگر انصراف بدی باید اول بری سربازی بعد یک دانشگاه دیگه
    سلامی دوباره.
    یعنی منظورت اینه که من مثلا اگه یک رشته در دانشگاه علمی کاربردی رفتم و تا ترم مثلا 3 یه رشته خوبم تو سراسری 90 قبول شدم میتونم بدون مشکل انصراف بدم یا تطبیق واحد بدم؟
    میشه بیشتر توضیح بدی تموم گیج شدم.

پروفشنال justmp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021 Forever

پيش فرض

سلامی دوباره.
    یعنی منظورت اینه که من مثلا اگه یک رشته در دانشگاه علمی کاربردی رفتم و تا ترم مثلا 3 یه رشته خوبم تو سراسری 90 قبول شدم میتونم بدون مشکل انصراف بدم یا تطبیق واحد بدم؟
    میشه بیشتر توضیح بدی تموم گیج شدم.
    اره میتونی ... در اصل باید وقتی میری دانشگاه نهایتآ تا ترم 4 دانشگاه دیگه قبول بشی ( یک سری نامه بازی باز باید بین دانشگاه و سازمان نظام وظیفه بکنی) که خود دانشگاه بهت میگه...

واحد هایی هم که با نمره ی بالای 12 قبول بشی را میتونی تطبیق بدی

3. این کاربر از justmp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

اره میتونی ... در اصل باید وقتی میری دانشگاه نهایتآ تا ترم 4 دانشگاه دیگه قبول بشی ( یک سری نامه بازی باز باید بین دانشگاه و سازمان نظام وظیفه بکنی) که خود دانشگاه بهت میگه...

واحد هایی هم که با نمره ی بالای 12 قبول بشی را میتونی تطبیق بدی
    سلام.
    خوب من واقا قصدم این هست که در رشته آی تی علمی کاربردی شرگت کنم و برم و کنکور سراسری 90 هم رشته ریاضی شرکت میکنم تا اگه به یک رشته ای مثل آی تی ولی دولتی رسیدم تطبیق واحد بدم.
    حالا با انی شرایط شدنی هست؟

5. این کاربر از hosseingrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021 Forever

پيش فرض

شدنی است... شما البته راجبه پیش دانشگاهیت باید یک فکری بکنی حتمآ برای سراسری

7. این کاربر از justmp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

شدنی است... شما البته راجبه پیش دانشگاهیت باید یک فکری بکنی حتمآ برای سراسری
    بعد از علمی کاربردی نمیشه پیش دانشگاهی رو هم همزمان پاس کرد چون درسی نمیمونه کلا دو سه تا درسه.مرخصی تحصیلی چی؟مرخصی معمولا ه قدر طول میکشه و کی ها هست؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021 Forever

پيش فرض

یعنی چی؟! شما موقعی که جواب سراسری بیاد اگر قبول بشید که با اون شرایطی که فرمودید احتمال قبول شدنتون زیاده... باید مدرک پیش را داشته باشید یعنی نهایتآ تا تابستان 90

10. این کاربر از justmp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

یعنی چی؟! شما موقعی که جواب سراسری بیاد اگر قبول بشید که با اون شرایطی که فرمودید احتمال قبول شدنتون زیاده... باید مدرک پیش را داشته باشید یعنی نهایتآ تا تابستان 90
    سلام رفیق راستش منطورم این هست که بعد از قبولی در علمی کاربردی چون کلیه مدارک رو می خواهند باید از پیش دانشگاهی دیگه بیام بیرون و برم اونجا.
    و جون پیش دانشگاهیم ناقص میمونه و دانش آموز هم حساب نمیشم دیگه نمی تونم پیش دانشگاهیم رو کامل کنم و کنکور سراسری که که بدون پیش دانشگاهی نمیشه.
    Last edited by hosseingrami; 30-12-2010 at 15:44.

12. این کاربر از hosseingrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021 Forever

پيش فرض

سلام رفیق راستش منطورم این هست که بعد از قبولی در علمی کاربردی چون کلیه مدارک رو می خواهند باید از پیش دانشگاهی دیگه بیام بیرون و برم اونجا.
    و جون پیش دانشگاهیم ناقص میمونه و دانش آموز هم حساب نمیشم دیگه نمی تونم پیش دانشگاهیم رو کامل کنم و کنکور سراسری که که بدون پیش دانشگاهی نمیشه.
    شما مدارکت را میبری توی دانشگاهی که ثبت نام میکنی و میگی وضعیتت اینطوریه و اونا کپی مدارک را میگیرن یک امضا و مهر روش میزنند و به قولی برابر اصل میشه و بعد هم پیش دانشگاهییت را دنبال میکنی و ....

14. این کاربر از justmp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

شما مدارکت را میبری توی دانشگاهی که ثبت نام میکنی و میگی وضعیتت اینطوریه و اونا کپی مدارک را میگیرن یک امضا و مهر روش میزنند و به قولی برابر اصل میشه و بعد هم پیش دانشگاهییت را دنبال میکنی و ....
    سلام.
    مطمعنی چنین چیزی میشه؟
    آخه همین رفیقم که گفتم کلا اومد و پرونده پیش دانشگاهیش رو بست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من چند روزه افتادم دنبال کار مهمان گرفتن ، پدرمو در آوردن! میگن باید بیماری شدیدی داشته باشی! که دکتر بگه باید توی شهر خودت باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •