سلامی دوباره.
یعنی منظورت اینه که من مثلا اگه یک رشته در دانشگاه علمی کاربردی رفتم و تا ترم مثلا 3 یه رشته خوبم تو سراسری 90 قبول شدم میتونم بدون مشکل انصراف بدم یا تطبیق واحد بدم؟
میشه بیشتر توضیح بدی تموم گیج شدم.
![]()
سلامی دوباره.
یعنی منظورت اینه که من مثلا اگه یک رشته در دانشگاه علمی کاربردی رفتم و تا ترم مثلا 3 یه رشته خوبم تو سراسری 90 قبول شدم میتونم بدون مشکل انصراف بدم یا تطبیق واحد بدم؟
میشه بیشتر توضیح بدی تموم گیج شدم.
![]()
اره میتونی ... در اصل باید وقتی میری دانشگاه نهایتآ تا ترم 4 دانشگاه دیگه قبول بشی ( یک سری نامه بازی باز باید بین دانشگاه و سازمان نظام وظیفه بکنی) که خود دانشگاه بهت میگه...
واحد هایی هم که با نمره ی بالای 12 قبول بشی را میتونی تطبیق بدی
سلام.
خوب من واقا قصدم این هست که در رشته آی تی علمی کاربردی شرگت کنم و برم و کنکور سراسری 90 هم رشته ریاضی شرکت میکنم تا اگه به یک رشته ای مثل آی تی ولی دولتی رسیدم تطبیق واحد بدم.
حالا با انی شرایط شدنی هست؟
![]()
شدنی است... شما البته راجبه پیش دانشگاهیت باید یک فکری بکنی حتمآ برای سراسری
بعد از علمی کاربردی نمیشه پیش دانشگاهی رو هم همزمان پاس کرد چون درسی نمیمونه کلا دو سه تا درسه.مرخصی تحصیلی چی؟مرخصی معمولا ه قدر طول میکشه و کی ها هست؟
![]()
یعنی چی؟! شما موقعی که جواب سراسری بیاد اگر قبول بشید که با اون شرایطی که فرمودید احتمال قبول شدنتون زیاده... باید مدرک پیش را داشته باشید یعنی نهایتآ تا تابستان 90
سلام رفیق راستش منطورم این هست که بعد از قبولی در علمی کاربردی چون کلیه مدارک رو می خواهند باید از پیش دانشگاهی دیگه بیام بیرون و برم اونجا.
و جون پیش دانشگاهیم ناقص میمونه و دانش آموز هم حساب نمیشم دیگه نمی تونم پیش دانشگاهیم رو کامل کنم و کنکور سراسری که که بدون پیش دانشگاهی نمیشه.
Last edited by hosseingrami; 30-12-2010 at 15:44.
شما مدارکت را میبری توی دانشگاهی که ثبت نام میکنی و میگی وضعیتت اینطوریه و اونا کپی مدارک را میگیرن یک امضا و مهر روش میزنند و به قولی برابر اصل میشه و بعد هم پیش دانشگاهییت را دنبال میکنی و ....
سلام.
مطمعنی چنین چیزی میشه؟
آخه همین رفیقم که گفتم کلا اومد و پرونده پیش دانشگاهیش رو بست.
![]()
من چند روزه افتادم دنبال کار مهمان گرفتن ، پدرمو در آوردن! میگن باید بیماری شدیدی داشته باشی! که دکتر بگه باید توی شهر خودت باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)