من کنکور 89 تو عید روزی 12 ساعت خوندم بعدش هم 4-5 ساعت رتبم 14000 شد !
فقط مهم اینکه درست بخونید یعنی با تمرکز ! نه اینکه بخوایید فقط ساعت پر کنید ! مثلا داری تست می زنی یهو می ری تو هپروت و... 2 ساعت گذشت !
من کنکور 89 تو عید روزی 12 ساعت خوندم بعدش هم 4-5 ساعت رتبم 14000 شد !
فقط مهم اینکه درست بخونید یعنی با تمرکز ! نه اینکه بخوایید فقط ساعت پر کنید ! مثلا داری تست می زنی یهو می ری تو هپروت و... 2 ساعت گذشت !
من نميدونم چه جوري روزي 14 ساعت بخونم؟زودي خسته ميشم.تاالانم بيشتر از 8 نخوندم![]()
مشکلت اصلا هم بزرگ نیست مهم اینه که از حداکثر توانایی ات استفاده کنی 8 ساعت در روز اصلا کم نیست 10-12 ساعت ماله بعد عیده ( مخصوصا خرداد ماه) اون موقه که بشه مطمئن باش ساعت مطالعت چند ساعتی بالا میره
درسته ...
مشکل همه ما اینه که حوصله خوندن این همه ساعت رو نداریم
وگرنه غمی نداشتیم که
خدا لعنت کنه اونایی که این ساعت ها رو 2 دهن بچه ها میندازن،
بابا ظرفیت آدما فرق می کنه حد اکثر تلاشتون رو بکنید ولی خودتون رو با خودتون مقایسه کنید.
سلام دوستان من یه سوال داشتم . من رشتهی ریاضیم به جز ریاضی تو بقیه درسام مشکلی ندارم می خاستم حالا که 4 ماه بیشتر تاکنکور نمونده ریاضی رو چطور بخونم تا درصد در حدود 20 به دست بیارم ؟ فقط مباحث آسون رو بخونم یا.........شما راهنماییم کنید
مباحث آسون رو بخون مثل انتگرال ، آمار ، هندسه پایه
اره به خدا هر کسی یه بازدهای داره من یکی رو میشناسم با روزی 5 ساعت رتبه 70 شد یکی با 12 ساعت چون بازده نداشت وکیفیت نداشت داغون شد مهم اینه که خودتونو باور کنید
اصلا خودتو درگیر این بحثای خاله زنک بازی نکنین... چند ساعت درس میخونی اینا همش کشکه فقط سعی کنید مطالبی رو که می خونید قشنگ بفهمید و طوری نباشه که فقط ساعت پر کنید.... به ساعت نیست اگه تمرکز داشته باشی 1 ساعت از چند ساعت بهتره!!!!
من الان قلمچي شركت ميكنم.ترازم بين6800تا7000ميشه ولي تاحالااصلاهمه ي مبحثهاي ازمون و نتونستم بخونم چون كم درس ميخونم ولي كيفيتش خوبه.فقط چون ساعت مطالعم كمه نميرسم همه مبحثاروبخونم و بعضي درساروكم ميزنم واسه همين ميخوام بدونم چه جوري كمي بيشتربخونم تاترازم بالاي7300بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)