منم دقیقا همینجا گیر کردم ؟؟؟
منم دقیقا همینجا گیر کردم ؟؟؟
سلام بر شما
بعد از این که سه بار میزنیش میاد پایین بازم با آتیش میزنیش هر دفه که با آتیش میزنیش با توفنگو نارنجک میافتی به جونش
میمیره!![]()
هنوز توی بازی دارک سکتور هستین بابا این بازی دیگه کاری نداره که
از این بازی آسونتر دیگه نیست
پیام های خصوصیت رو یه چک بکون
داداشی مرسی که تشکر کردی
حالا شما یه راهمایی بکن صدای تفنگ دشمن و را رفتنشون تو pc من نمیاد همین نسخه رو رو pc رفیقم ریختیم مشکلی نداشت مشکل از کجاست؟!!
این جور مشکلات ممکنه از directx باشه مال بازی رو دوباره نصب کن ببین چی میشه...
بازی رو امرو گرفتم خیلی بازیه باحالیه بچه ها میدونستید وقتی سه بار بوم رنگ اپگرید میشه اگه c روبزنین دوباره c رو نگه دارید میتونید بوم رنگ رو با موس کنترل میکنید خیلی جالب بود
سلام
ممنون بچه ها ، باز اون Font هایی که گزاشتید CRC Failed میدن
فقط یک سوال ، اون زره که با دستش درست میکنه، توی آپگرید بعدی که میشه ، فقط زمانش زیاد تر میشه؟
فونت های من درست نیست ، بخاطر همین توضیخات ، آپگرید دوم دستش رو نتونستم بخونم
بازیش فوق العاده آسونه ، حداقل Resident Evil 4 ، از این سخت تر بود ، با اینکه خود Resident Evil 4 بازم آسون بود
نه فکر کنم تعدادش بیشتر میشه یعنی قبلا یه بار می تونستی ایجادش کنی ولی بعد آپگرید سه بار پشت سر هم...
در ضمن همین طور که توی پستهای قبلی گفتم طبق کل کلی که من با بازی کردم و فایلهایی که دوستمون گذاشتند فهمیدم که توی نسخه ی روسی هم فونتهای انگلیسی هست(لااقل من اینجوری نتیجه گرفتم) ولی باید به موتور بازی بفهمونی که از اونها استفاده کنه(یه جورایی مثل حرف زدنها) که دست کم من یکی بلد نیستم![]()
آره میشه 3 بار پشت سر هم زد
بعد گفتم ، احتمالا کرکی که من داشتم روسیش کرد ، چون کرک Installer داشت و نصب شد
و یک چیزه دیگه ، آپگرید هایی که رو اسلحه ها میزاریم ، میشه بر داشتشون و یکی دیگه گزاشت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)