تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 21 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 210

نام تاپيک: کابل Hdmi و مشکلات انتقال تصویر به Tv از لپ تاپ

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

صدا را که نمیشه ترانسفر کرد فقط تصویر ... خودتان دارید می گویید s-video

برای تصویر هم اتوماتیک باید منتقل بشه و اگر نشد از امکانات کنترل پانل گرافیکتان یا از help سیستم کمک بگیرید ... ممکنه شورکات خاصی برای این کار تعبیه شده باشه

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من یک لب تاپ lenovo n200 af3 دارم که پورت s-video هفت پین دارد . می خواهم تصویر لب تاپ را به tv منتقل کنم البته یک کابل s-video به کامپوزیت تهیه کردم و s-video را به لب تاپ و کامپوزیت را به tv وصل نمودم اما نه صدا داشتم نه تصویر
    خواهش میکنم راهنمایی کنید که اشکال از کجاست آیا تنظیمات خاصی باید انجام دهم . البته tv پورت s-video چهار پین نیز دارد
    اگه 4 پین باشه که فقط صدا دارید ولی اگه 7 پین باشه صدا و تصویر را دارید ...
    حتما باید از داخل دستگاه فعال کنید ... ممکنه از داخل بایاس باشه تنظیماتش ...
    یه خورده بگردین داخل دستگاه رو ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من یه لپ تاب Aser 4710 دارم که کابل اتصال به تلوزیون HD روش داره وقتی به تلوزیون می زنم تصویر مانیتور رو روی تلوزیون نمی یاره آیا برنامه خاصی می خواد یا باید تنظیماتی توش انجام بدم ؟
    اگه می شه یکی کمک کنه

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من یه لپ تاب aser 4710 دارم که کابل اتصال به تلوزیون hd روش داره وقتی به تلوزیون می زنم تصویر مانیتور رو روی تلوزیون نمی یاره آیا برنامه خاصی می خواد یا باید تنظیماتی توش انجام بدم ؟
    اگه می شه یکی کمک کنه
    احتمالا باید فعال بشه ، با کلید fn و یکی از f ها رو باید بزنی تا تصویر سوییچ بشه رو خروجی ...

در آغاز فعالیت alexin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

9

پورت HDMI رو که توی عکس بهتون نشون دادم ... حالا میمونه نحوه تنظیماتش :

1- اگر کابل HD که در اختیار دارید هر دو سرش HD هست و تبدیلات استخوانی رنگی نداره که باید مستقیم یک سرش به پورت HD که بغل لپ تاپتان هست وصل بشه و یک سر دیگه اش به تلویزیون LCD که HD ready باشه و همون پورت رو مشابه لپ تاپ داشته باشه ... خود بخود تصویر مانیتور روی تلویزیون میاد ( دربعضی از لپ تاپ ها باید یک کلید F همراه کلید فانکشن فشار دهید که در زیر میزارم مثلا HP ها دکمه F4 ) البته باید تنظیم کنید که الان تلویزیون چه تصویری رو از چه وروردی نشون بده .. پورتش هم این شکلی هست که لپ تاپ های HD ساپورت دارند :

2- اگر لپ تاپ پورت HD داره ولی تلویزیون نداره ولی ورودی component های DVD که 5 فیش استخونی هستند رو داره باید از کابلی استفاده کنید که یه سرش پورت HD و طرف دیگر برای اتصال تلویزیون ورودی DVD باشه ... توی این لینک آموزش کاملی هست:

How to connect your PC to your HDTV

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3- اگر میخواهید با S-video انتقال دهید :

If you have an S-video jack then you will need an S-video cable which you can get at your local electronics store. You will also need a cable for audio. This cable will connect from the headphone jack in your laptop to the 2 RCA stereo jacks (red and white) on your TV or stereo system

If you only have a VGA connector and don't have an HDTV then your best choice is to buy a newer video card with an S-Video connector. There are other third party solutions out there but the quality is very poor and we do not recommend it.

The VGA port is the connector that's connected to your PC monitor (the TV like device that came with your computer). This connector is usually only usable for VGA Monitors or HDTV setups. If you have an HDTV this will give you the best image possible. If you have an RCA Composite connector on the back of your computer, then you can use that. You may also need to power down your computer and reboot to be able to get the signal. You need an RCA Composite cable that will be long enough to reach from your computer to your PC. Connect the cable to the back of the computer to the back of your TV SET.

S-Video is superior to that of RCA Composite and will give you a clearer picture. If you have a fairly new TV you should have this connector in the back. You will need to buy an S-VIDEO cable, which you can buy just about anywhere you buy home video products. Connect the cable to your S-Video on the back of your computer and then connect it on the back of your TV

Now use the key sequence to get picture on TV

Acer: Fn + F3

Dell: Fn + F8

Fujitsu: Fn + F5

Gateway: Fn + F3

HP: Fn + F5

IBM: Fn + F7, Fn + F8, Fn + F1, Fn + F3

NEC: Fn + F3

Panasonic: Fn + F2

Samsung: Fn + F4, Fn + F5 or Fn + F6

Sharp: Fn + F5

Sony: Fn + F7
    Toshiba: Fn + F5 or Fn + F7

در هر حال شما باید تست کنید خودتان ... چون هر تلویزیون و لپ تاپی مشابه هم نیستند و با هم سیستم و رزولوشن هاشون فرق میکنه

موفق باشید
    دوست عزیز رجستر

این کابلی که در روش 2 ذکر کردی از کجا گیر بیارم (( تو اهواز ))

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوست عزیز رجستر

این کابلی که در روش 2 ذکر کردی از کجا گیر بیارم (( تو اهواز ))
    از هر صوتی تصویری بپرسی دارن.

در آغاز فعالیت alexin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

9

از هر صوتی تصویری بپرسی دارن.
    اتفاقا پرسیدم گفتن نیست دنبالش هم نگرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

چرا لوازم جانبی و الکترونیکی ها دارند ... حدود 3 تا 8 هزار تومان بسته به کیفیت هستند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

چرا لوازم جانبی و الکترونیکی ها دارند ... حدود 3 تا 8 هزار تومان بسته به کیفیت هستند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من یک سوالی داشتم ایا این لب تابهای که خروجی hdmi دارند واقعا خروجی تصویر hd دارن یا اسمن فقط hd و ایا کسی اطلاع داره کدوم لب تاب بهترین خروجی hd رو داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •