سلام
بچه ها من تو قسمت clockworks and gears__Mechanical pit-past یه مشکل دارم
من اون دستهای رو که وسطش آتش قرمز هست چرخوندم حالا یه صفحه ای روی دیوار کناری بالا و پایین میره .من همونجا گیر کردم تطفا کمک کنین.
مرسی.
سلام
من اون دستهای رو که وسطش آتش قرمز هست چرخوندم حالا یه صفحه ای روی دیوار کناری بالا و پایین میره .من همونجا گیر کردم تطفا کمک کنین.
مرسی.
خب تو بايد اول از يكي از ديوار با گرفتن كليك راست بالا بري و سپس بعد از اومدن كنار ديوار فكر كنم يا بايد بپري يا اينكه باز با گرفتن كليك راست از ديوار بري و ناگهان پرش بزني.
اين سيو قبلي:نوشته شده توسط lahij_web
************************************************کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامسلام
مرسی.
شما الان اينجا هستين:
بايد به اين ترتيب عمل كنين:
تشكر: مهدي
آقا مهدي سلام.
من توي يه سالن گير كردم.اونجايي كه شمشير رو بر ميداره و بعد از جنگيدن بايد از اونجا خارج بشي.همونطور كه در عكس ميبيني گوشه سالن يه اتاقه كه بالاش بازه و بايد از اونجا بيرون رفت.من حتي پرش زيگزاگي هم كه ميكنم نميره!چون وقتي به نيمه ديوار ميرسه ميافته و ديگه بالاتر نميره! من بايد چكار كنم؟![]()
![]()
Last edited by princes; 05-12-2005 at 13:06.
سلام
فكر كنم شما همونجايي هستين كه با اون غول آهني هم دعوا كردين. نه؟
آره.ولي از دستش فرار كردم و امدم اين شمشير رو برداشتم و بعدش بايد از اون اتاقه برم بيرون! ولي تا وسطاش پرش ميزنه بالاتر نميره!OK شد؟نوشته شده توسط marge_moosh
![]()
سلامنوشته شده توسط princes
شما احتمالا با يكي از باگهاي رايج بازي مواجه شدين. شما بعد اين كه شمشير Scorpion رو برداشتين و اون افرادي كه از اون اتاق بيرون ميان رو كشتين؛ بعدش برمي گردين بيرون و دو نفري هم كه بيرون ايستادن رو مي كشين. اون دو تا از اين دري كه من تو اين عكس نشون دادم اومدن تو.
به نظر من شما يه بار ديگه از سيو قبل از اين شروع كنين به بازي كردن. وقتي شمشير رو برداشتين براين تو اتاق و با اونايي كه تو اتاق هستن جنگ كنين. بعد كه اونا تموم شدن همشون برگردين و برين تو سالن اصلي. الان اونجا بايد دو تا ديگه از دشمناتون باشن. اونا رو هم بكشين و از دري كه تو عكس معلوم هست برين تو تا برسين به اينجا.
براي شكستن اين در بايد كليد چپ ماوس رو بزنين و نگه دارين تا با يه ضربه محكم در رو بشكنه.
ضمنا اون غول آهني كه منظور من بود رو ايشالا به زودي ملاقات مي كنين. منظورم از غول آهني داهاكا نبود.![]()
مهدي جان زحمت كشيدي ... برم ادامش بدم!نوشته شده توسط marge_moosh
![]()
باسلام.خسته نباشيد.لطفا مرا راهنمايي كنيد.من دربازي شاهزاده ايراني2 در مرحله اي كه دكل هاي نامتعادل كشتي وجود دارد .گير كرده ام.شمشير كالينا را دارم ونقاب را نيز دارم وغول پرنده را هم كشتم.در اين قسمت در انتها به بن بستي ميخورم كه يكهو خراب ميشود وشاهزاده سقوط ميكند.عكسها را برايتان گذاشتم.در انتهاي اين مسير(در عكسها) گير دارم.اگر زحمتي نيست مرا كمك كنيد.باتشكر فراوان.
سلام
عكسي نديدم تو تاپيك شما. اما فكر كنم مشكل شما همون ديوار سنگيه كه بعد از اينكه روي ديوار دختره رو مي زنين به اونجا مي رسين. اونجا نمي تونين زياد وايسين و سنگها همشون ميريزن. شما براي گذشتن از اين قسمت بايد كليد R رو يك بار بزنيد تا زمان كند بشه و بعد با شمشيرتون ديوار رو بشكنيد. براي شكستن ديوار بايد كليد چپ ماوس رو يك بار فشار بدين و نگه دارين.
اگه اشتباه گفتم بگين تا تصحيح كنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)