به هيچ عنوان fat32&16 نميشناسه و فقط unknown ميده در ضمن قسمت usage هم هر دو رو 100٪ ميزنه.dir از درايوهام هم نميگيره.سي دي هاي ويندوزم هم اجرا نميشه.
كمكم كنيد.
به هيچ عنوان fat32&16 نميشناسه و فقط unknown ميده در ضمن قسمت usage هم هر دو رو 100٪ ميزنه.dir از درايوهام هم نميگيره.سي دي هاي ويندوزم هم اجرا نميشه.
كمكم كنيد.
مونا جان احتمالا پارتيشني ايجاد كردي كه تداخل ايجاد مي كنه
اگه در پارتيشن بندي هم مشكلي داشتي بگو تا برات توضيح بدم عزيز
سلام خدمت مونا جان ببین عزیزم یکی از بهترین برنامه های پارچین بندی partition magicهستش کهخیلی راحت می تونی تو محیط داس ازش استفاده کنی کار باهاش هم واقعا راحته به نظر من اول شما همه ی درایوهاتون روdeleteکنین بعدش شروع به پارتیشن بندی کنین کار باهاش واقعا آسونه(اینو تکرار می کنم که بدونین می تونین این کار رو بکنین) فقط برای اینکه کارتون آسونتر بشه بهد از یکی دو فرمان که بهش دادین یه applyکنین تا حجمه کارتون کمتر بشه.درضمن بعداز اتمام کار حتما format بکنین ولی چون format این برنامههquickهست اگر بعد از این کار مشکلتون حل نشد باید از boot floppy ویندوز 98 استفاده کنی ویه فورمت کامل بکنی= : format Xکه به جای Xشما نام درایوتون رو می زنید.Fdiskهم می تونید انجام بدید (به جای پارتیشن مجیک) ولی اون یکم سخت تر هست. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: موفق باشید
خوب دوست عزيز اين كه خيلي تابلو هستش
شما فقط پارتيشن بندي نمودي ولي هنوز فرمت نكردي
اين دستور رو بنويس تا مشكل حل بشه
format C:
و اين دستور رو براي تمامي درايوهايي كه با پارتيشن بندي ساختي تكرار كن مثلا
format D:
format E:
...
خوش باشي
سلام البته با فرمیشات سودا جان برای فرمت کردن سری هم از format c:/q استفاده کنید یعنی /q برای سرعت بخشیدن به این کار هست، و در ضمن آموزش کل fdisk در قسمت آموزش و مقالات هست اونجا برید پیدا میکنید.
البته اين سوئيچ اينجا بدرد نمي خوره احتمالانوشته شده توسط Nesta
چون دوستمون تازه پارتيشن بندي كرده اجازه استفاده از سوئيچ /q رو نداره
من شنيدم كه استفاده از اين سوييچ به هارد ضربه ميزنه
درسته؟؟
سلام امیر جان ضربه نمی زنه ولی همونطور که شما فرمودید در اولین بار بد از پرتیشن بندی نمی توان از این سویچ استفاده کرد .ولی در مورد /q ==quick یا فرمت سریع هست و هیچ مشگلی نداره و فرمان داس هست دیگه.
نستا جان درست ميگه
اين سوئيچ هيچ ضربه اي به هارد نمي زنه
چون فقط ميآد جدوال پارتيشن رو پاك ميكنه همين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)