یعنی چی
شما باید تنظیمات gprs را از ایرانسل بگیری و سیو کنی تا بتونی بری اینترنت
یعنی چی
شما باید تنظیمات gprs را از ایرانسل بگیری و سیو کنی تا بتونی بری اینترنت
اين کد رو وارد کن #6*3*140* دو تا Sms واست مياد دومي رو نصب کن.
سلام
اقا یه چیزه دیگه . اگه شما یک اکلایزر برای خودتون درست کرده باشین و اون اکلایزر فعال باشه اگه کسی به شما sms یا زنگ بزنه ring tone شما با هموون اکلایزر پخش میشه مثلا اگه اکلایزرو رو حالت باس دار تنظیم کرده باشین اهنگ زنگتون با همون باس و تنظیمات پخش میشه که تو بعضی وقتها صدای زنگ ضعیف شنیده میشه.و این به این معناس که پس از هر بار موسیقی گوش دادن باید اکلایزرو عوض کرده و یه اکلایزر برای زنگتون انتخاب کنید
دقیقا ...خوشم میاد خیلی ریز بینی ! تو گوشی های قبلی نوکیا هم اینجوری بود ... همین 3110 منم اینجوریه ... پس تو سری پنجم جاواشم این مشکل هست ! نمیدونم چرا نوکیا عملکرد اکولایزرا رو رو اسپیکرم گذاشته ! هیچ لزومی نداشت ! معمولا تو هدفون افراد میخوان با صدای باس آهنگو گوش بدن که تو اسپیکر و موقع زنگ زدن با اکولایزرهایی که باس و بم هستن هم کیفیت هم بلندی صدا پایین میاد ... ! به هر حال اگه یه حالت ثابت و دیفالت روی صدای اسپیکر ( دست کم رینگ تونش ) میذاشت عاقلانه تر بود ... !سلام
اقا یه چیزه دیگه . اگه شما یک اکلایزر برای خودتون درست کرده باشین و اون اکلایزر فعال باشه اگه کسی به شما sms یا زنگ بزنه ring tone شما با هموون اکلایزر پخش میشه مثلا اگه اکلایزرو رو حالت باس دار تنظیم کرده باشین اهنگ زنگتون با همون باس و تنظیمات پخش میشه که تو بعضی وقتها صدای زنگ ضعیف شنیده میشه.و این به این معناس که پس از هر بار موسیقی گوش دادن باید اکلایزرو عوض کرده و یه اکلایزر برای زنگتون انتخاب کنید
آفرين.و يه برنامه هست 3d song توسط اين برنامه هم ميتونين نوع زنگ ورودي رو هم تغيير بديقیقا ...خوشم میاد خیلی ریز بینی ! تو گوشی های قبلی نوکیا هم اینجوری بود ... همین 3110 منم اینجوریه ... پس تو سری پنجم جاواشم این مشکل هست ! نمیدونم چرا نوکیا عملکرد اکولایزرا رو رو اسپیکرم گذاشته ! هیچ لزومی نداشت ! معمولا تو هدفون افراد میخوان با صدای باس آهنگو گوش بدن که تو اسپیکر و موقع زنگ زدن با اکولایزرهایی که باس و بم هستن هم کیفیت هم بلندی صدا پایین میاد ... ! به هر حال اگه یه حالت ثابت و دیفالت روی صدای اسپیکر ( دست کم رینگ تونش ) میذاشت عاقلانه تر بود ... !
راستی برنامه های گ.شی رو باید از کجا دانلود کنیم ؟
راستی اکه من بخوام این گوشی رو که 2 هفته کار کردم بفروشم و یه n73بگیرم خیلی ضرر می کنم؟
باید چقدر روش بدم؟
به هر حال مسلما فروش گوشی که فقط 2 هفنه کار کرده ضررش زیاده ! چون ازش استفاده ییم نکردی ! اگه طرفت با انصاف باشه و گوشیتم کاملا سالم باشه خوب طرف 20 درصد کم میکنه که حدودا میشه 50-60 تومن ! ولی اگه بی انصاف باشه که اکثرا اینجورین دست کم 30 درصد زیر قیمت میخره ! ولی این گوشی با توجه به اینکه رو بورسه میشه خوب فروختش ! در کل فروش گوشی اونم گوشیی که فقط 2 هفته ازش استفاده شده ضرره به شدت ! حالا چرا به این زودی میخوای بفروشی ؟راستی برنامه های گ.شی رو باید از کجا دانلود کنیم ؟
راستی اکه من بخوام این گوشی رو که 2 هفته کار کردم بفروشم و یه n73بگیرم خیلی ضرر می کنم؟
باید چقدر روش بدم؟
بهت پیشنهاد میکنم تو سایتهایی مثل Istgah.com و ... و یا حتی فرومهای مختلف هم پیشنهاد قیمتیتو برا فروش بدی ... فروش دست به دستو بدون واسطه واسه هر دو طرف به صرفه تره !
آره ضرر که میکنی
ولی دوستمون راست میگه بدون واسطه بهتر ازت می خرن
اگه هم میخوای بفروشی دیگه ن73 نگیر
یه چیزه بهتر بگیر
مثلا ن81
سلام دوستان
چند تا سوال دارم
اين گوشي فلش خوبي داره ميشه مثل سوني اريكسون از فلشش بعنوان چراق قوه استفاده كرد و روشنش كرد
دومي سوال اينكه تا چند دقيقه ميشه فيلم گرفت ميخوام فيلمي كه ميگرم مستقيما بره تو رم چيكار كنم سوم اينكه جي پي اس رو چطور روشن كنم يعني ميخوام هر جا ميرم بنويسه كجايم
سلام
1- فلشش خوبه ولی فکر نکنم که بشه بعنوان چراغ قوه استفاده کرد
2- هرچقدر که رم داشته باشی
Camera > Settings > Video Clip length < Maximum
با اینکار مقدار فیلمبرداری حداکثر میشه
اگه بزاری کیفیتش رو روی بالاترین 1 ساعتی میتونی با رم 1 گیگت فیلم بگیری
برای اینکه بره تو رم این مسیر رو برو :
Camera> settings > Image/video storage >memory card
3- gps نداره این گوشی که
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)