پست اول تاپیک ویرایش شد.
آخرین تغییرات در پست اول مشاهده میشه.
پست اول تاپیک ویرایش شد.
آخرین تغییرات در پست اول مشاهده میشه.
دوستان مقاله ی آموزشی به روز شد. کلی نکات جدید بهش اضافه کردم و یک سری مشکلات و اشتباهات حذف شدند.
فقط این مقاله ها رو اگر میبینید متنها یکم از هم فاصله داره دلیلش اینه که وقتی به PDF تبدیل میکنم اینطوری میشه.
اگر کسی اطلاعات مفیدی داره بزاره اینجا خواهشا تا به آموزش اضافه بشه و یه چیزی هم یاد بگیریم.
کسی در مورد Auto Pilot به صورت کلی اگر میدونه بنویسه خواهشا.
همچنین در مورد چراغهای Taxi - Take off و Landing هم لطفا توضیح بدین.
ممنون.
جدی من موندم چطوری میشه بازی که تو کل دنیا طرفدارای خاص خودشو داره تو ایران اینطوری استقبال میشه؟؟؟ جدی از بازیهایی مثل کرایسیس یا رزیدنت اویل چی نصیب آدم میشه؟ ولی از این چی نصیب آدم میشه؟؟
به هر حال اگر کسی میخواد و طرفدار داره من آموزش پرواز با Boeing F\A همون هواپیمای جنگی رو از روی ناو و از روی زمین بدم.
اگر کسی میخواد نه اینکه اینجا واسه خودم توضیح بدم و خودم فقط بخونم.
با سلام
برای بازی کردن با این نرم افزار ما باید تئوری پرواز رو بلد باشیم.
چند نکته برای راهنمایی به ذهنم میرسه,اگه خواستید بگید تا براتون بگم.
خب همونطور که میدونید تو ایران بیشتر بازیهای بزن و بکش طرفدار داره و خب نمیشه هم به کسی خرده گرفت. من دانشجوی خلبانی ترم 3 هستم و برای آموزش بهمون از همین شبیه ساز پرواز Flight Simulator استفاده میشه چون فوق العاده به واقعیت شبیهه. گرچه خود بچه های دانشجو ته و توی این بازی رو قبلا در آوردیم!
سلام
من دیروز این بازی رو خریدم ورژن فارسی که بهمن سافت داده بیرون! اما گذشته از هر پچ فارسی کننده و ... من اصلا بعد از نصب اصل بازی هم نمیتونم اجراش کنم ! وقتی کرکش می کنم و مخوام اجراش کنم به محض دبل کلیک رو shortcut رو دسکتاپ یه ارور میده که شما msxml4 sp2 رو ایستال نکردید و بازی رو repair کنید تا درست بشه اما repair که هیچ من بازی رو کلا Remove reinstall هم کردم اما بازم همین ارور رو میده msxml رو از سایت ماکروسافت گرفتم و نصب کردم بازم نشد! از dvd 2 نصب کردم بازم نشد و البته قبل از هر نصب از توی add remove ورژن های قبلی رو پاک کی کردم و از ابتدا msxml رو می ریختم حالا موندم که چی کارش باید بکنم!
اگه شما هم این مشکل رو داشتید و حلش کردید به منم راهش رو بگید!
ممنون
سلام .
من دنبال این میگردم :
AirNav FS Live Traffic
این هم سایتشه :
" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
کسی اینجا میتونه کمک کنه ؟
سلام
من دنبال این برنامه هستم :
AirNav FS Live Traffic
این هم سایت برنامه
كد - لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه ای که مربوط به Microsoft Flight Simulator X میشه رو احتیاج دارم .
ارادتمند همگی
فکر میکنم وقتی پیش میاد که FSX نصب کرده و باشید و بخواین Accel رو روش نصب کنید.سلام
من دیروز این بازی رو خریدم ورژن فارسی که بهمن سافت داده بیرون! اما گذشته از هر پچ فارسی کننده و ... من اصلا بعد از نصب اصل بازی هم نمیتونم اجراش کنم ! وقتی کرکش می کنم و مخوام اجراش کنم به محض دبل کلیک رو shortcut رو دسکتاپ یه ارور میده که شما msxml4 sp2 رو ایستال نکردید و بازی رو repair کنید تا درست بشه اما repair که هیچ من بازی رو کلا Remove reinstall هم کردم اما بازم همین ارور رو میده msxml رو از سایت ماکروسافت گرفتم و نصب کردم بازم نشد! از dvd 2 نصب کردم بازم نشد و البته قبل از هر نصب از توی add remove ورژن های قبلی رو پاک کی کردم و از ابتدا msxml رو می ریختم حالا موندم که چی کارش باید بکنم!
اگه شما هم این مشکل رو داشتید و حلش کردید به منم راهش رو بگید!
ممنون
من یک بار به این مشکل برخوردم.
با این نرم افزار فایل EXE اصلی بازی رو فراخوانی کنید تا مسیر رجیستری ساخته بشه. بعد دوباره امتحان کنید.
نسخه ی فارسی منظورتون FS2004 هستش یا FSX؟؟؟ میشه توضیح بدی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پچ Accelerator که به صورت دو DVD هستش رو از بازار بخر. توی DVD دوم این نرم افزار رو هم داره.من دنبال این میگردم :
AirNav FS Live Traffic
توجه کن که بعضی پچ ها یک دی وی دارن و در اصل دی وی دی دوم مربوط به اضافات بازی میشه. مثل هواپیماهای جدید. پس حواست باشه.
اگر خودتون اطلاع دارید یا بقیه میدونند میشه بپرسید چطوری با AutoPilot کامل فرود بیایم؟؟؟ یعنی کاملا تا جلوی فرودگاه کنترل از طریق AP باشه. تنظیمات آپروچه نه؟؟؟خب همونطور که میدونید تو ایران بیشتر بازیهای بزن و بکش طرفدار داره و خب نمیشه هم به کسی خرده گرفت. من دانشجوی خلبانی ترم 3 هستم و برای آموزش بهمون از همین شبیه ساز پرواز Flight Simulator استفاده میشه چون فوق العاده به واقعیت شبیهه. گرچه خود بچه های دانشجو ته و توی این بازی رو قبلا در آوردیم!
در مورد Sink Rate هم میشه توضیح بدی؟؟ و تفاوتش با Stall؟؟؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)