[quote=nakhoda_abbas;1246721]موقعی که همون کلید ها رو میزنی اون بالا یه کد بهت میده اون بده تا پسوردشو برات در بیارم![]()
[quote=nakhoda_abbas;1246721]موقعی که همون کلید ها رو میزنی اون بالا یه کد بهت میده اون بده تا پسوردشو برات در بیارم![]()
آقا من ورژن انتر پرايز ديپ فريز رو دارم ولي كار نمي كنهاگه كسي بلده لطفا يادم بده .ممنون ميشم
![]()
منظورتون چیه کار نمیکنه نصب نمیشه یا .... ورژن دقیق رو هم بگین
6.0.220.1523 deep freeze Enterprise Configuration Administrator Installation
اين از ورژنش منظورم از كار نمي كند هم اينه كه ريست يا خاموش كه ميشه بعدا بالا مياد ولي خبري از بازگراني نيست!!!
خوب با این برنامه باید یه فایل Exe درست کنید و اونو نصب کنید
میتونید تعداد درایوها رو مشخص کنید
پسور بزارین
و تاریخ مصرف و در آخر Creat رو بزنید و اون فایل رو نصب کنید
موفق باشین
سلام
اين برنامه ي Deep Freeze چرا Timer و تاريخ Windows رو خراب مي كنه و امكان انتخاب نمي ده؟
مي شه كاري كرد؟ يا خراب شده رفته پيه كارش!!
فقط كافيه روي ساعت گوشه ي پايين سمت راست كليك كنيد، با پيغام Erorr مواجه مي شيد.
مي شه راهنمايي كنيد؟
Deep Freezeي هم داريم يا برنامه ي ديگه اي كه به جاي قفل درايو فقط چيزهايي رو كه ما مي خوايم رو قفل كنه؟
خسته نباشيد و خدانگهدار
Last edited by Booseh_ye_Irani; 22-07-2007 at 12:51.
سلام اینجا همش شد بحث و رفع مشکلات
لطفا بحث رو اینجا ادامه بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبرای دانلود برنامه اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاك كنيد اين رو، اشتباه شده![]()
Last edited by Booseh_ye_Irani; 27-08-2007 at 07:37.
دستت درد نكنه دوست (Mohammad amir bazrafshaN) عزيز، خسته نباشي براي آموزش برنامه
اين برنامه مي تونه فقط Fileها پوشه هاي مورد نظرمون رو حمايت كنه يا فقط به صورت كلي از يك Drive پشتيباني ميكنه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن جناب از وقتي من اين برنامه رو نصب كردم قسمت تنظيمات تاريخ و ساعت Windowsم غير غعال شده و اجازه ي تغيير به من نمي ده؟! حتي برنامه رو Uninstall كردم ولي درست نشد. آيا ميشه مشكل رو حل كرد يا يكي از ايرادهاي برنامه همينه؟
باز هم ممنونم
دوشنبه، 5 شهرويور 1386
Last edited by Booseh_ye_Irani; 27-08-2007 at 07:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)