محمد رضا داورزنی در گفت وگوی اختصاصی با ایسکانیوز:به کادر فنی تیم فوتبال پیکان یک فرصت دیگر دادیم/حضور جوانان درلیگ، آینده والیبال را بیمه کرده است/امسال پربارترین لیگ را پشت سر گذاشتیمتهران- خبرگزاری ایسکانیوز:مدیر عامل باشگاه پیکان با رد شایعه برکناری "ساموئل دارابینیان"سرمربی ارمنستانی تیم فوتبال پیکان از این تیم گفت:هیچ اخراجی در کار نبوده است ولی با توجه به دو شکستی که در دو هفته اخیرکسب کرده ایم،اگر در بازی آینده نیز با ناکامی مواجه شویم علاوه برتجدید نظر در مورد حضور سرمربی ،در کادر مربیان و حتی برخی از بازیکنان تجدید نظر خواهیم کرد.محمد رضا داورزنی در گفت وگوی روز جمعه با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز"اظهار داشت:با توجه به دو شکست تیم پیکان در مقابل صنعت نفت آبادان و راه آهن تهران،به کادر فنی و سرپرست این تیم تذکرات لازم را داده ام و ادامه همکاری باشگاه با آنها رامنوط به گرفتن نتیجه در بازی آینده پیکان کرده ام .
وی با خودداری از نام بردن گزینه احتمالی سرمربیگری این باشگاه تصریح کرد: در شرایط فعلی ترجیح می دهم که برای حفظ روحیه تیم کادر فنی در این مورد چیزی نگویم.اینکه سرمربی ایرانی خواهد بود یا خارجی در آینده مشخص خواهد شد البته همانطور که گفتم این شرایط در صورتی به وقوع خواهد پیوست که کادر فنی در بازی آینده نتیجه دلخواه را کسب نکند.
رییس فدراسیون والیبال با اشاره به برگزاری مطلوب رقابتهای لیگ برتر والیبال به خبرنگار ایسکانیوز گفت:
رقابتهای لیگ امسال نسبت به سالهای گذشته از کیفیت کیفی و کمی بالایی برخوردار بود و رقابتهای میلی متری تیمها برای کسب عنوان قهرمانی در فاصله یک هفته مانده به پایان لیگ نشان از بالا بودن سطح کیفی این مسابقات بود.
وی افزود:یکی از مزیتهای لیگ امسال حضورنسل جوان والیبال در تیمهای لیگ برتریبود که بدون شک باید اذعان کنم حضور این قشر، آینده والیبال را بیمه کرد.
داورزنی با انتقاد از عملکرد برخی ازباشگاهها در بی توجهی به بازیکنان جوان خاطرنشان ساخت:اگر می خواهیم که در آینده در این رشته حرفهایی برای گفتن داشته باشیم چاره ای نداریم جز اینکخ بر روی جوانان سرمایه گذاری کنیم و باشگاهها به عوض به خدمت گرفتن بازیکنان خارجی باید بر روی جوانان سرمایه گذاری کنند چراکه این قشر سرمایه های ملی ورزش والیبال می باشند.
وی با بیان این مطلب که متاسفانه در برخی از باشگاهها شاهد کم لطفی به جوانان بوده ام افزود:آینده والیبال در دست جوانان است پس برای بیمه کردن این ورزش به جوانانمان بیشتر بها دهیم.
محمد رضا داورزنی در مورد انتقادات مطرح شده درباره پایین بودن سطح داوری در لیگ به ایسکانیوز گفت:اگر منصفانه بخواهیم داوریهای لیگ را بررسی کنیم باید اذعان کنیم که نقش داور در تعیین نتیجه بازی در حد صفربوده است البته قبول دارم که در برخی از دیدارها داوران کم فروغ ظاهر شدند که این هم اجتناب ناپذیر است
اما در مجموع 156 بازی انجام شده در لیگ سطح داریها قابل قبول بوده است و من از عملکرد آنها رضایت دارم.
وی در مورد پروازبودن سرمربی تیم ملی والیبال کشورمان خاطرنشان ساخت:این که ایشان مربی پروازی است را قبول ندارم چراکه در مدت حضور وی تاکنون سه اردوی را زیر نظر ایشان برگزار کرده ایم و حالا که رقابتهای لیگ برتر نیز پایان یافته است طبق برنامه از پیش تعیین شده بعد از تعطیلات نوروز ایشان تا آخر تابستان در کنار تیم خواهند ماند.
داورزنی با تشریح برنامه های آتی این فدراسیون از برگزاری چند اردو و انجام رقابتهای تدارکاتی برای تیم ملی والیبال خبر داد و به خبرنگارایسکانیوز گفت:برای شرکت در رقابتهای زیر گروه المپیک پکن یک اردوی 22 روزه در روسیه را در سال آینده در دستور کار خود قرار داده ایم وبعد از بازگشت تیم از این اردو بلافاصله اردوی 24 روزه در تهران را برگزار خواهیم کرد.
وی اضافه کرد:به منظور آمادگی هرچه بیشتر تیم ملی کشورمان برای حضوری موفق در رقابتهای ژاپن که 25 ماه می برگزار خواهد شد،از کشورهای مصر و صربستان برای برگزاری چند بازی تدارکاتی مناسب دعوت به عمل آورده ایم که اواخر اردیبهشت ماه سال آینده میزبان این تیمها خواهیم بود.البته در مورد تیم صربستان مشغول مذاکره هستیم که حتما با تیم اصلی خود در مقابل ما حاضرشوند در غیراینصورت از این بازی انصراف خواهیم داد