تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 25 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 250

نام تاپيک: »»» خـبــرها و تـحــولات لـیگ بـرتر : IRIPL News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

محمد رضا داورزنی در گفت وگوی اختصاصی با ایسکانیوز:به کادر فنی تیم فوتبال پیکان یک فرصت دیگر دادیم/حضور جوانان درلیگ، آینده والیبال را بیمه کرده است/امسال پربارترین لیگ را پشت سر گذاشتیمتهران- خبرگزاری ایسکانیوز:مدیر عامل باشگاه پیکان با رد شایعه برکناری "ساموئل دارابینیان"سرمربی ارمنستانی تیم فوتبال پیکان از این تیم گفت:هیچ اخراجی در کار نبوده است ولی با توجه به دو شکستی که در دو هفته اخیرکسب کرده ایم،اگر در بازی آینده نیز با ناکامی مواجه شویم علاوه برتجدید نظر در مورد حضور سرمربی ،در کادر مربیان و حتی برخی از بازیکنان تجدید نظر خواهیم کرد.محمد رضا داورزنی در گفت وگوی روز جمعه با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز"اظهار داشت:با توجه به دو شکست تیم پیکان در مقابل صنعت نفت آبادان و راه آهن تهران،به کادر فنی و سرپرست این تیم تذکرات لازم را داده ام و ادامه همکاری باشگاه با آنها رامنوط به گرفتن نتیجه در بازی آینده پیکان کرده ام .
    وی با خودداری از نام بردن گزینه احتمالی سرمربیگری این باشگاه تصریح کرد: در شرایط فعلی ترجیح می دهم که برای حفظ روحیه تیم کادر فنی در این مورد چیزی نگویم.اینکه سرمربی ایرانی خواهد بود یا خارجی در آینده مشخص خواهد شد البته همانطور که گفتم این شرایط در صورتی به وقوع خواهد پیوست که کادر فنی در بازی آینده نتیجه دلخواه را کسب نکند.
    رییس فدراسیون والیبال با اشاره به برگزاری مطلوب رقابتهای لیگ برتر والیبال به خبرنگار ایسکانیوز گفت:
    رقابتهای لیگ امسال نسبت به سالهای گذشته از کیفیت کیفی و کمی بالایی برخوردار بود و رقابتهای میلی متری تیمها برای کسب عنوان قهرمانی در فاصله یک هفته مانده به پایان لیگ نشان از بالا بودن سطح کیفی این مسابقات بود.
    وی افزود:یکی از مزیتهای لیگ امسال حضورنسل جوان والیبال در تیمهای لیگ برتریبود که بدون شک باید اذعان کنم حضور این قشر، آینده والیبال را بیمه کرد.
    داورزنی با انتقاد از عملکرد برخی ازباشگاهها در بی توجهی به بازیکنان جوان خاطرنشان ساخت:اگر می خواهیم که در آینده در این رشته حرفهایی برای گفتن داشته باشیم چاره ای نداریم جز اینکخ بر روی جوانان سرمایه گذاری کنیم و باشگاهها به عوض به خدمت گرفتن بازیکنان خارجی باید بر روی جوانان سرمایه گذاری کنند چراکه این قشر سرمایه های ملی ورزش والیبال می باشند.
    وی با بیان این مطلب که متاسفانه در برخی از باشگاهها شاهد کم لطفی به جوانان بوده ام افزود:آینده والیبال در دست جوانان است پس برای بیمه کردن این ورزش به جوانانمان بیشتر بها دهیم.
    محمد رضا داورزنی در مورد انتقادات مطرح شده درباره پایین بودن سطح داوری در لیگ به ایسکانیوز گفت:اگر منصفانه بخواهیم داوریهای لیگ را بررسی کنیم باید اذعان کنیم که نقش داور در تعیین نتیجه بازی در حد صفربوده است البته قبول دارم که در برخی از دیدارها داوران کم فروغ ظاهر شدند که این هم اجتناب ناپذیر است
    اما در مجموع 156 بازی انجام شده در لیگ سطح داریها قابل قبول بوده است و من از عملکرد آنها رضایت دارم.
    وی در مورد پروازبودن سرمربی تیم ملی والیبال کشورمان خاطرنشان ساخت:این که ایشان مربی پروازی است را قبول ندارم چراکه در مدت حضور وی تاکنون سه اردوی را زیر نظر ایشان برگزار کرده ایم و حالا که رقابتهای لیگ برتر نیز پایان یافته است طبق برنامه از پیش تعیین شده بعد از تعطیلات نوروز ایشان تا آخر تابستان در کنار تیم خواهند ماند.
    داورزنی با تشریح برنامه های آتی این فدراسیون از برگزاری چند اردو و انجام رقابتهای تدارکاتی برای تیم ملی والیبال خبر داد و به خبرنگارایسکانیوز گفت:برای شرکت در رقابتهای زیر گروه المپیک پکن یک اردوی 22 روزه در روسیه را در سال آینده در دستور کار خود قرار داده ایم وبعد از بازگشت تیم از این اردو بلافاصله اردوی 24 روزه در تهران را برگزار خواهیم کرد.
    وی اضافه کرد:به منظور آمادگی هرچه بیشتر تیم ملی کشورمان برای حضوری موفق در رقابتهای ژاپن که 25 ماه می برگزار خواهد شد،از کشورهای مصر و صربستان برای برگزاری چند بازی تدارکاتی مناسب دعوت به عمل آورده ایم که اواخر اردیبهشت ماه سال آینده میزبان این تیمها خواهیم بود.البته در مورد تیم صربستان مشغول مذاکره هستیم که حتما با تیم اصلی خود در مقابل ما حاضرشوند در غیراینصورت از این بازی انصراف خواهیم داد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سرمربي تيم فوتبال صنعت نفت آبادان معتقد است كه فوتبال آبادان براي پيشرفت نياز به زمان دارد .
    احمد طوسي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، گفت: بايد براي پيشبرد فوتبال آبادان از تمامي سازو كارها استفاده كرد زيرا اين شهر جوانان شايسته‌اي در اختيار دارد.
    وي با اشاره به اين كه ما در هر شرايطي به جوانان زمان مي‌دهيم تا خودشان را ثابت كنند، اظهارداشت: هر جواني كه در اين شهر شايسته باشد جاي خودش را پيدا خواهد كرد.
    طوسي بيان داشت: زماني نخواهد گذشت كه فوتبال آبادان به خواسته هايش مي رسد و تيمي قوي و بي‌مثال را خواهد ساخت.
    وي با تاكيد بر اين كه آينده متعلق به آنهايي است كه خود را باور دارند، افزود: ما آماده هستيم تا روز به روز شرايط تيم را بهتر كنيم.
    سرمربي تيم فوتبال صنعت نفت آبادان در خصوص بازي با تيم شيرين فراز گفت:
    شرايط تيم ما بسيار مناسب است و بازيكنان ما به خودباوري رسيده اند.

به گفته وي، اين بازي بسيار حساس است و ما براي به دست آوردن سه امتياز آن وارد ميدان مي‌شويم تا موفق شويم.
    وي در خصوص قرارداد با تيم صنعت نفت اظهارداشت: تا آخر فصل با اين قراداد بستم و اميدوارم در اين مدت وضعيت تيم بهتر شود.
    طوسي در پاسخ به اين سووال كه دلايل بركناري قاسمپور چه بود؟ خاطرنشان كرد : اطلاعي ندارم اما وي مربي خوب و باشخيصتي است و خدماتش به فوتبال آبادان انكار ناپذير است.
    وي با اشاره به كنار گذاشتن ميثاقيان، ضيايي، حجازي و غيره گفت: قاسمپور تنها نيست و با نگاه كردن به ديگر تيم‌ها مشخص مي‌شود كه ناكارامدي تنها بحث كنار گذاشتن نيست بلكه شايد دلايل مختلفي داشته باشد.
    طوسي در مورد عدم حضور بازيكنان اين در اردوي تيم ملي فوتبال ايران تصريح كرد: علي دايييك مربي صاحب عقيده و خوب است كه بايد به او احترام گذاشت.
    وي تاكيد كرد: به طور قطع خواسته مربي تيم ملي برتر از خواسته‌هاي يك مربي در فوتبال باشگاهي است چرا كه او بايد ملي بينديشد.
    سرمربي تيم صنعت نفت آبادان گفت: در تيم ما صابر مير قرباني مهاجمي است كه در سرزمين مدافعان به خوبي كار مي‌كند اما به تيم ملي دعوت نشد.
    وي ادامه داد: بايد با دايي كمك كرد زيرا او در اين مقطع احساس كرده كه اين بازيكنان دعوت نشود، ما هم اعتراضي نداريم و وي نيز با انگيزه به كار خود ادامه مي‌دهد.
    طوسي افزود: قطعا گلزني‌هاي بعدي وي روند حضورش را در تيم ملي تسريع مي كند و ميرقرباني اين مساله را درك مي‌كند.
    سرمربي تيم صنعت نفت آبادان در خصوص بازيكنان خارجي اين تيم و نحوه استفاده از آنها اظهارداشت: من ترجيح مي‌دهم از بازيكنان بومي استفاده كنم زيرا آنها كارآيي بهتري دارند و با فوتبال كشورشان بيشتر آشنا هستند.
    وي در خصوص حاشيه‌هاي آبادان و تماشاگرانش گفت: حرفي براي گفتن ندارم زيرا همه اينها از حاشيه‌هاي فوتبال در تمام دنياست

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مربي تيم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت : تمرينات اين تيم تا روز پنجم فروردين تعطيل خواهد شد.
    مجتبي تقوي روز شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: با توجه به فرا رسيدن تعطيلات نوروزي تمرينات تيم بعد از بازي مقابل شيرين فراز كرمانشاه كه روز دوشنبه برگزار خواهد شد، به مدت يك هفته تعطيل خواهد شد.
    وي اظهار داشت : اين تصميم را كادر فني تيم گرفته و بازيكنان بايد صبح روز پنجم فروردين با حضور در ورزشگاه تختي آبادان در تمرينات شركت كنند.
    تقوي در خصوص بازي اين هفته تيم نفت مقابل شيرين فراز كرمانشاه گفت :
    بازي سختي پيش رو داريم ، اما سعي مي‌كنيم هر سه امتياز اين بازي را كه براي ما بسيار حياتي است ، بدست آوريم .
    وي اضافه كرد: با كسب پيروزي در اين ديدار مي‌توانيم اختلاف خود با تيم هاي پايين جدول را افزايش دهيم ، همچنين اختلاف خود با تيم‌هاي بالايي را كمتر كنيم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سرمربي سابق تيم فوتبال راه آهن تهران گفت علت بركناري من از تيم راه اهن توجيه فني نداشت بلكه بيشتر انتقام‌گيري بود.
    اكبر ميثاقيان روز شنبه درگفت وگو با خبرنگارايرنا،افزود: مسوولان باشگاه راه اهن عنوان كرده‌اند كه من نتوانستم انتظارات انان را براورده كنم كه بايد بگويم مگر اين تيم ، يك تيم اروپايي است كه نتوانستم انتظارات را براورده كنم.
    #‪ ;۱۶۰‬وي افزود: زماني كه من اين تيم را تحويل گرفتم اين تيم در آستانه سقوط به ليگ دسته اول بود ، در ان زمان اين تيم به باخت عادت كردهبود و در دور رفت از مجموعه ديدارهاي خود تنها ‪ ۵‬امتياز كسب كرده بود.
    مربي سابق تيم‌هاي راه آهن و ابومسلم مشهد گفت : بركناري جزوي از زندگي هر مربي فوتبال است ولي برخورد ناجوانمردانه را هيچ موقع نمي توان فراموش كرد.
    ميثاقيان ، درادامه اظهار داشت : بسيار خوشحال هستم كه به هنگام جدايي ، تيم راه اهن هم در ليگ برتر و هم درجام حذفي در جايگاه مناسبي قرار داشت .
    ميثاقيان در خصوص داشتن پيشنهادي از سوي تيم‌هاي ديگر گفت : از دو تيم شيرين فراز و پيام خراسان پيشنهاد داشتم ولي ترجيح مي‌دهم تا پايان فصل جاري مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي برتر ايران هدايت تيمي را برعهده نگيرم .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مدير عامل باشگاه فرهنگي ورزشي شيرين فراز كرمانشاه گفت : در پي كناره‌گيري " ماركو اوكتاويو" سرمربي برزيلي اين تيم، با تصميم مديريت باشگاه " شهرام مهرپيما و امير موسوي " به عنوان مربيان جديد شيرين فراز معرفي شدند.
    " فرمان كريمي " روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: درخصوص انتخاب سرمربي جديد تيم با چند گزينه مذاكره كرده‌ايم اما توافق نهايي تاكنون صورت نگرفته است.
    وي اظهار اميدواري كرد، سرمربي تيم شيرين فراز ظرف چند روز آينده معرفي شود.
    تيم فوتبال شيرين فراز كرمانشاه دوشنبه هفته جاري در چارچوب مسابقات فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي برتر ايران مقابل صنعت نفت آبادان در ورزشگاه آزادي كرمانشاه به ميدان مي‌رود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مدافع ملي پوش سپاهان :دايي بايد شرايط مرا درك كند تهران / واحد مرکزي خبر / ورزشي 1386/12/26

هادي عقيلي، مدافع ملي‌پوش سپاهان به دليل غيبت در تمرينات تيم‌ملي فوتبال در دو روز اخير، با تصميم علي دايي خط خورد.
    به گزارش واحد مرکزي خبر هادي عقيلي ضمن گلايه از سرمربي برزيلي اين تيم، ژوران ويرا و نقش وي در حذف نامش اظهار داشت: قرباني تصميم ويرا شدم. سرمربي سپاهان پيش از اين با حضور من در تمرينات تيم‌ملي مخالفت كرده بود و دلايلش را براي حضور نيافتن من، تضعيف سپاهان عنوان كرده بود.
    سرمربي تيم فوتبال سپاهان با عنوان كردن اين موضوع كه اگر سپاهان در بازي آينده‌اش مقابل نماينده ازبكستان در ليگ قهرمانان آسيا بازنده شود، هيچ مسئوليتي را تقبل نخواهد كرد
    و به همين منظور به هيچ‌ عنوان با حضور من در تيم‌ملي موافقت نكرده بود.
    وي در ادامه افزود: واقعا از بدشانسي من بود كه به اين شكل از تيم‌ملي كنار گذاشته شوم و روي نامم خط قرمز كشيده شود.
    عقيلي در پايان خاطرنشان ساخت: تيم‌ملي هميشه براي من از اولويت خاصي برخوردار بوده و هميشه سعي داشتم در تمرينات و بازي‌هاي تيم‌ملي حضور مرتب و منظمي داشته باشم. با اين حساب توقع دارم كه با مسئله من با دقت بيشتري برخورد شود

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

عقيلي در گفت‌وگو با فارس:
    مسئولان سپاهان به خاطر ويرا مرا از تيم ملي محروم كردند
    خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت‌: مسئولان باشگاه براي رضايت سرمربي برزيلي مرا از حضور در تيم ملي محروم كردند.
    هادي عقيلي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در خصوص خط خوردن از تيم ملي به دليل حضور در اردوي سپاهان اظهار داشت: اين خواسته باشگاه بود كه من در تمرينات تيم ملي حاضر نشوم. آنها حتي نظر دايي در اين باره را مي‌دانستند و شخصا علاقمند به حضور در اردو بودم.
    وي با اشاره به اين كه ويرا به شدت با حضور او در تمرين تيم ملي مخالف بوده، اضافه كرد: ويرا اعلام كرده بود، اگر عقيلي به اردوي تيم ملي برود و برگردد و سپاهان مغلوب شود، شكست را به گردن نمي‌گيرد.
    مدافع سپاهان تصريح كرد: از تيم ملي حذف شدم و اكنون هيچ كدام از مسئولان باشگاه تماسي با من نگرفته‌اند تا دلجويي كنند. آنها فقط دستور دادند كه به تمرين تيم ملي نروم و براي راضي كردن مربي برزيلي اين تصميم را اتخاذ كردند.
    عقيلي با انتقاد از سران فدراسيون فوتبال گفت:‌ فدراسيون بايد باشگاه را مجبور مي‌كرد تا بازيكن را به تيم ملي بدهد. بازيكن روزنامه‌اي نيستم و به همين دليل اينگونه با من رفتار شد.من مقصر نبودم و دايي هم عجولانه تصميم گرفت. مدت ها براي دستيابي به جايگاهي مناسب در تيم ملي تلاش كردم و امروز به اين راحتي زحماتم بر باد رفت.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

هفته بيست و پنجم ليگ برتر فوتبال/
    مقاومت سپاسي برابر ابومسلم به پيروزي رسيد
    خبرگزاري فارس:تيم فوتبال مقاومت سپاسي شيراز در هفته بيست و پنجم ليگ برتر با نتيجه دو بر يك ابومسلم مشهد را شكست داد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، اين ديدار در ورزشگاه حافظيه شيراز برگزار شد.
    ايوان پترويچ در دقيقه 11 براي ابومسلم گلزني كرد و گل هاي مقاومت سپاسي را در دقيقه 43 بهمن طهماسبي و محسن ميثمي در دقيقه 56 از روي نقطه پنالتي به ثمر رساندند.
    سعادت باغبان داور مسابقه به مصطفي صبري و ايمان موسوي از مقاومت و مهدي هاشمي نسب و علي حق دوست از ابومسلم اخطار داد.
    مقاومت با اين پيروزي 35 امتيازي شد و ابومسلم نيز 36 امتيازي باقي ماند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تقاضا از كادر فني
    بازيكنان استقلال خواستار لغو تمرينات پايان سال شدند
    خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال استقلال تهران خواستار تغطيلي تمرين در دو روز آخر سال 86 شدند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، نفرات تيم استقلال تهران امروز در زمين شماره دو ورزشگاه آزادي تمرين كردند.
    ناصر حجازي مدير فني ،فرهاد مجيدي، حسين ترابپور مربي دروازه بانان و مجتي جباري، اميرحسين صادقي و پژمان منتظري سه بازيكن ملي پوش از غايبان تمرين بودند.
    بيژن كوشكي و اميدرضا روانخواه به دليل مصدوميت جدا از سايرين تمرين كردند.
    حميد شفيعي نيز پس از حضور در تمرين با اجازه فيروز كريمي محل تمرين را ترك كرد.
    بنا به اعلام كادر فني، اين تيم روز سه شنبه و چهارشنبه نيز تمرين دارد؛ اما بازيكنان خواستار لغو تمرين دو روز آخر سال شدند. كادر فني هنوز به اين درخواست واكنشي نشان نداده است.
    ديدار استقلال تهران برابر راه آهن در جام حذفي به دليل حضور سه بازيكن در تيم ملي لغو شد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

هفته بيست و پنجم ليگ برتر فوتبال/
    مقاومت سپاسي برابر ابومسلم به پيروزي رسيد
    خبرگزاري فارس:تيم فوتبال مقاومت سپاسي شيراز در هفته بيست و پنجم ليگ برتر با نتيجه دو بر يك ابومسلم مشهد را شكست داد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، اين ديدار در ورزشگاه حافظيه شيراز برگزار شد.
    ايوان پترويچ در دقيقه 11 براي ابومسلم گلزني كرد و گل هاي مقاومت سپاسي را در دقيقه 43 بهمن طهماسبي و محسن ميثمي در دقيقه 56 از روي نقطه پنالتي به ثمر رساندند.
    سعادت باغبان داور مسابقه به مصطفي صبري و ايمان موسوي از مقاومت و مهدي هاشمي نسب و علي حق دوست از ابومسلم اخطار داد.
    مقاومت با اين پيروزي 35 امتيازي شد و ابومسلم نيز 36 امتيازي باقي ماند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •