گرافیک هم 100 درصد ارتقا پیدا میکنه.که بعد از اون باید منتظر psp 2 باشیم.
گرافیک هم 100 درصد ارتقا پیدا میکنه.که بعد از اون باید منتظر psp 2 باشیم.
من دوست ندارم به این زودی ها psp2 ببینم !![]()
پی اس پی دقیقاً چه سالی وارد بازار شد؟ چه سالی مدل slim اومد؟
اگه DS2 یه گرافیک قابل قبول داشته باشه، SONY راهی جز ساختن PSP2 نداره. اگه بعد از ds2، پی اس پی 2 نیاد SONY باید بازار کنسول های دستی رو کامل کامل بده به نینتندو و خداحافظی کنه و بره ببینه اون ps3 شو میتونه یه جوری به ملت قالب کنه یا نه!
سال 2004 اومد فکر کنم!
حالا شما صبر کن ببینیم این DS2 چیه اصلا! اگه واقعا پیشرفت خوبی داشته باشه اره باید سونی به psp2 فکر کنه
اگه سونی psp2 را هم به فکرش نباشه همین psp هم جواب میده.چون بازی هایی هست انحصاری سونی.که خیلی ها به خاطره بازی ها کنسول را می خرند.
بعد الان به غیر از 2-3 تا بازی هیچ کدوم از بازی ها از تمام قدرت psp استفاده نمیکنند.پس حالا حالا ها باید منتظر شاهکارهایی مثل god of war و syphon phil----ter:logans shadow باشیم.(به امید نسخه جدید از این بازی ها)
ميگم اصلا DS بهترين كنسوله دنيا . اصلا ds خدا . بسه ديگه شما تو هر تاپيك ميري يه چيز مي نويسي به نفع نينتندو و كنسول هاش . خسته نميشي؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمی دونم مشکلتون چیه. من اومدم سوال کردم که این ds2 کی میاد، خبرش از کجا اومده، اصلاً جریانش چیه؟ بعدش هم گفتم که آره SONY بعد از ds2، مجبوره psp2 رو بزنه، اونم اگه گرافیک ds2 قابل قبول باشه که از نینتندو گرافیک قابل قبول خیلی بعیده.
سوالم هم به موضوع تایپیک ربط داره.
تصحیح میکنم ! فقط یه بازی از تمام قدرت psp استفاده میکنه اونم god of war
امروز 4 جولای یک روز فراموش نشدنی برای کسانی که پلی 3 دارند هست
سایت PS3News گزارش داد که از شخصی ناشناس دو فایل فریم وار ورژن 1.00 و 1.50 برای کنسول های دیباگ دریافت کرده که با این فریم وار ها می تونید کنسولتون رو به 1.00 یا 1.50 دانگرید کنید مهم نیست فریم وار الان دستگاه شما چیه !
این فریم وار ها بدون مشکل توسط پلی 3 شناسای میشن و پلی 3 رو به یکی از این دو ورژن دانگرید می کنند
دراین روش نیاز به هیچ نوع سخت افزار جانبی یا روشی که نیاز به گرفتن بک آپ از فریم وار جاری باشد نیست و فقط با نصب این فریم وار ها کنسول داونگرید میشود
فریم وار 1.00 پاینترین فریم واری هست که برای پلی 3 عرضه شده (0.96 هم پایین ترین فریم وار هست که به صورت پیش فرض روی کنسول های اولیه نصب بود)
نکته جالب در اینجاست که :
بر طبق گفته های سونی در فریم وار های 1.60 به بعد فضای حافظه کاربر از حافظه سیستم عامل (نرم افزار کنترل کننده پلی 3 با رابط گرافیکی XMB) جدا شده
پس یعنی در فریم وار های کمتر از 1.60 که شامل 1.50 و 1.00 میشه فضای حافظه کاربر و سیستم عامل یکی هست
نکته اینجاست اگر شما در بازی یک باگ داشته باشید (کمتر از 1.60) می تونید کنترل سیستم عامل رو بدست بگیرد و نرم افزار های دلخواه رو نصب کنید (حافظه سیستم عامل محافظت نشده)
اما اگر فضای کاربر و سیستم عامل از هم جدا باشه (فریم وار های بالاتر از 1.60) اگر در بازی یک باگ پیدا بشه فقط باعث هنگ کردن بازی میشه یا حداکثر کنسول میشه اما اجاز دسترسی به حافظه سیسم عامل پلی 3 رو نمیده (حافظه سیستم عامل محافظت شده)
بهر حال هر چند این خبر مربوط به کنسول های Debug هست اما باز هم یک حرکت رو به جلو به حساب میاد
منبع : PS3NEWS
شما برگشتي ميگي سوني بياد ps3 رو به مردم قالب كنه . اين نوع صحبت درست نيست . اگه با سوني مشكل داري يا با نينتندو حال مي كني دليل نميشه هر جا كه ميري سوني رو بكوبي و از نينتندو تعريف كني .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)